Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabor128

    aktív tag

    válasz t256 #161480 üzenetére

    Kösz!
    Igen, elkezdtem a tömegelést és azt mondták hogy enni kell!!
    Bevallom becsúszott pár olyan kaja is, amit nem kellett volna, de most tartom a súlyom.

    Attól tartok, ha elkezdek alacsonyabb ch-s kaját enni, akkor nem lesz kraft az edzéseknél. Oda pedig kell hogy 105% menjen, mert 100%-al csak egyhelyben kocog az ember. Nem lesz fejlődés. Már így is az utóbbi 1 év alatt nem sokat fejlődtem.
    (volt hogy saláta+hús menü ment anno és edzésen fél óra után szédültem mert elfogyott a ch és az oxigén. saláta felejtős más okból is.)
    Ha nincs más, akkor megpróbálom közép tájba belőni a kaját. párolt zölds.vagy krumpli. Ilyesmik.

    A turbó diéta azért érdekelt volna, mert van 2 hetes verzió is. Az érdekelt volna hogy ha csak ezt innám, és mellette egész nap mozognák, meg edzeni is elmennék, akkor 2 hét alatt csak a zsírból kapna le valamennyit, vagy az izomból is?!
    Hallottam egy másik változatát, aminek a neve Zarándoklat. Gyalogolni kell egész nap, a kaja víz+kenyér. Egy orvos megcsinálta ezt és kb 14 nap alatt kb 10 kilót fogyott. A kérdés hogy miből. Szerintem izomból is. Ezt elkerülendő gondoltam a turbó diétára, hogy a fehérjével megtartani az izom mennyiséget. Ugyanúgy egész napos aerob mozgást csinálnék + fehérje, vitamin, stb. A kérdés, hogy ezzel a kombóval csak zsírt visz le, vagy izmot is?!

Új hozzászólás Aktív témák