- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Taki_
tag
válasz Jazzos #32182 üzenetére
Akár el is mesélhetnéd, hogy merre jártatok, de ne kapkodd el
Feltéve, ha tényleg montival voltatok, mert outis élmények nem érdekelnek
Gaben! Te meg remélem bukóban nyomod ezt a rekordhajhászást! És ha bárki kérdezné, nem tőlem hallottál arról a helyről, ok?!
http://Flickr.com/T4KI
-
cOxeR
Ármester
Szép napot!
Jazzos ment pü!
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
üdv!
van itt olyan emberke köztetek aki dolgozott már NAS-val vagy esetleg van neki. Szeretnék kérdezni pár dolgot.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
G@ben
addikt
válasz Jazzos #32365 üzenetére
Megkaptam a sorstól a büntetést! Edzésről hazafelé taknyoltam egyet. Az város felől az aluljáróba lefelé vezet egy 180 fokos balkanyar. Ott túl korán kezdtem kigyorsítani és leért a bal oldali pedál. Eredmény: jobb könyökömön két szép horzsolás, a jobb térdemen meg egy.
Életem 4. esése és a 2., ami önhibából történt.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
ftc
nagyúr
Reggelt emberek....
-
tserrof77
őstag
válasz VinoRosso #32370 üzenetére
Paliklaci szavajárásával élve: 360 fokos visszafordító Jó móka, olaszoknál a Dolomitok tele van ilyennel. Márciusban voltunk síelni, előtte 1 héttel esett 2méter hó. Ilyen utakon mentünk, csak nem a szalagkorlátok között, hanem 2 hófal között Kicsit durva volt...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
G@ben
addikt
válasz sagesz93 #32368 üzenetére
Jó kanyar, csak idén vettem új bicajt, aminek a pedálja mintha alacsonyabban lenne, mint a régin és még nem szoktam meg, hogy nem gyorsíthatok ki olyan korán a kanyarokból, mert leér a pedál.
Nem fájt, igazából rögtön a bicajért kezdtem aggódni, hogy mi baja lett, de csak ahol leért a pedál, ott kopott, meg a váltóvédő kapott egy kis nyúzást.teke: fordulj 90 fokot. Megvan? Most fordulj még egyszer annyit ugyanarra, és akkor szemben állsz az eredeti útirányoddal. 90 + 90 = 180. Egyéb kérdés?
[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Balinov
titán
-
G@ben
addikt
válasz Balinov #32374 üzenetére
Az.
Anno mentünk síelni Olaszországba ilyen kis hegyi úton, ahol oldalt 1,5-2 méteres hófal volt és két autó épphogy elfért egymás mellett. Szép lassan mentünk, amikor egy Lancia Delta HF Integrale nem kis tempóval beelőzött, a következő kanyart bevette keresztben majd nem is láttuk többet.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
ftc
nagyúr
Szétunom magam eloadason...
-
cOxeR
Ármester
Bontott téglát keresek, pü meee!
-
tserrof77
őstag
Hát, néha én is meglepődtem, amikor a helyiek elszáguldoztak mellettünk. Néha meg a kanyarban hirtelen előtűnő busz és egyéb termetes jószág hozta ránk a szívbajt. A második ilyen utána jobb oldali tükröt be is hajtottuk, mielőtt elkopik a hófalban
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
liquidmoon
aktív tag
ASAP xbox 360 okosítást vállal valaki? Privi vagy tel!
-
Füleske
addikt
válasz liquidmoon #32379 üzenetére
Mi az az ASAP ?
-
Dorien
veterán
Wherever you go - go with all your heart.
-
jamba
aktív tag
Üdv Mindenki
Igy estére kis esti mese:[link]
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
stairmaster
tag
Hali
eladó!!!!
egy Foxconn 865A01 (s478) lap+3GHZ Prescott proci+Gyári rézmagos hűtő egyben
egy DLINK 360R ADSL Modem
egy 7.5M VGA kábel
egy Nokia E65 Dobozában minden tartozékával+új akku+1GB microsd -
Dorien
veterán
"2009. szeptember 15-én a Microsoft kitiltotta a 2009-nél régebbi Messengereket a hálózatából biztonsági okokból. Így a további használathoz legalább 2009-es verziójú Live Messenger szükséges, a 2008-as (és korábbi) verziókkal nem lehet bejelentkezni többé."
Ezt érdemes leszedni:
[link]Wherever you go - go with all your heart.
-
sagesz93
addikt
esti zene mindenkinek.[link]
amd alaphűtő, am2-re kis x2-t is meghajt - 800ft. -
cellpeti
nagyúr
Senki se hasznáé itt NAS-t?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Coyot
őstag
válasz Dorien #32387 üzenetére
és aki nem szereti a reklámokat és szereti a jó és szép msn-t: http://apatch.org/
Má' nem
-
Taki_
tag
Az az egész aluljáros bicajos közlekedés el van baszva! A legkomolyabb az a Lidl felöli oldal: Mész az auljáró felé, út jobb oldala biciklisáv, piros térkővel, az út bal széle pedig aszfaltos járda. DE! Amint elkezd lejteni az út, ez így hirtelen megfordul és a járda keresztezi a biciklisávot, mert lent már a jobb oldalon van járda és az úttest felöli oldalon a biciklisáv... Marha nehéz lett volna előre gondolkozni, hogy legalább a lámpáig fordítva legyen a két sáv
Sisakot vegyél, ilyenen ne spórolj! Én csak az idén 4 nagyobbat estem, de abból az utolsó törés lett... Pedig akkor is csak úgy indultam el, hogy áhh csak megyek egyet edzeni a szokásos útvonalon... De már csak 2 hét és irány a Bakony, idén még csak 7x voltam a Kőrisen, kezd elvonási tünetem lenni
[ Szerkesztve ]
-
Taki_
tag
Jah, amúgy még ez egy izgalmas szakasz Legalább is lefelé! Végig 50 körüli tempóval és folyamatosan fékezve... Fölfelé már izgalmasabb volt, bemelegítésnek pont jó volt
-
G@ben
addikt
Az már igaz! Meg néhol amilyen kanyarokat be tudnak tenni! Bár a kedvencem, amikor pl a Földes Gábor - Tihanyi körforgalomnál megyünk a Földesről jobbra a város felé, akkor a bicikliút kanyarodik egy betonoszlop előtt, de csak sarkosan lehet kanyarodni, mert a bicikliút táblát jó szorosan a felfestés mellé jobbra tették, ráadásul általában balra dől, azaz valahogy be kell passzírozni magam a két tábla közé kanyarban. Vicces. De nem panaszkodom, mert máshol még ennyi bicajút sincs, mint Győrben.
Sisakot veszek, amint lesz munkám. Most inkább kajára költök.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
tserrof77
őstag
Hát, igen Fóka mester ismét nagyot alkotott. Vagy ez Giddi műve? Talán az utóbbié.. anno sok Kismalacot olvastam, azért ismerős. Sajnos naaagyon is igazuk van...
-
Balinov
titán
jot kert,nem ilyen xiliszoftos szutykot.
MediaCoder, Super, mindketto bevalt, ingyenes.En inkabb a mediacodert hasznalom
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest