- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Weaver
senior tag
Zalman CNPS9500 AM2
CPU hűtő
- Socket AM2, 754, 939, 940
- teljesítmény: 1350 - 2600 fordulat/perc
- zajszint: 18 - 27,5 dBA
- 3 Pin csatlakozó
- vörösréz
- méret: 70 x 26 x 26 mmvkinek eladó nincs véletlen !?
ez az arctic hütő ami benne van a gépemben rálóg 2 ramslotra. hiába vettem 4 ramot, 2 kettőt tudok beletenni. már idegesít kicsit.
amúgy fajin hütő ez is, csak qva nagy, vagyis széles. a zalmi meg úgy tom inkább magas.
-
Dryman
őstag
válasz Weaver #15603 üzenetére
Ha elfordítod 90 fokkal a talpazathoz képest a lefogató keretet, akkor pont elférnek a ramok alatta!
legalább is nekem a venti a ramok felöli oldalon van, és bizony szorosan, de elfér alatta, sőt, még hűti is a rambordákat....
dobj egy képet a hűtőről, milyen típus is ez valójában? -
Dryman
őstag
AC Freezer 7 Pro hűtő...[link]
a leszorító excentrikus karban lévő kiscsavar kivételével szétszedhető a freezer lefogató rugalmas fémpántja, így ha megnézed az alsó műanyag fekete lapon van 90 fokkal elforgatva is pozicionáló tüske....így elforgatva összeszereled, majd felteszed a cpu-ra a hűtőt, aztán a ventirész külön lepattintható, így ramszerelésnél elegendő csakis a fekete kosár eltávolítása, majd utólagos visszarakása (4 köröm fogja az egészet..... -
v.tom
őstag
Nem tudjátok mitől lehet, hogy a PCI-os ata vezérlőre kötött vinyóra másolás közben, amikor nagyobb adattömeget mozgatok rá (pl egy dvd képfájlt), pár 100 mega átmásolása után az átvitel belassul, kb max 1000kb/s -ra . Fogalmam sincs mi okozhatja. Az oprendszer vista ultimate 32bit, a vezérlő pedi egy ilyen. Promise Fasstrak s150 tx2. Olyan mint a képen csak az enyém maxtor gyártmány. van rajt 2 sata és egy ata port, csak az utóbbit használom, két vinyóval. Valaki tud segíteni nekem?
-
Balinov
titán
Jórregelt kihányok!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
G@ben
addikt
Pot Gelt Napt!
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
arn
félisten
vkinek egy zsiruj corsair vx550 5ev futargaros tap?
[link]facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Dorien
veterán
válasz Balinov #15607 üzenetére
Viszont!
Erről jut eszembe, jelentkeztem Hollandiába masszőrnek a TM (meditációs) központba. Ott van 5 lépéses tisztítás (pancsakarma), amiből az egyik a hánytatás volt. Na ezt most kiszedték, mert állítólag túl drasztikus volt. Néhány páciens után már az eljárást végző technikus is hányt.
Wherever you go - go with all your heart.
-
Supr@
senior tag
[Abit Fatality F-I90HD]s775-ös alaplap eladó minden tartozékával, 1hónapos kb a lap, és 1hetet ment! matx lap, integrált x700, 4ra foglalat, szép piros szín 2009 márciusig garis, legfrissebb biossal, az én e2180-om alulfeszelve, 1.25v-al, gyári hűtővel 3ghz-et megy, 9*333-on! (amúgy a bios frissítéssel megoldódott a játékból kivágos gondok).
az alaplap tökéletes amúgy, csak ma sikerül vennem olcsón egy Asus P5KR alaplapot, amiben remélem mégjobban tudom húzni a procimat majd az ára az alaplapnak 16.5k, intelhez a legjobb integrált vga-s megoldás!
ha vkit érdekel telón érdeklődjön lehetőleg![ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
A kert végében, a termő gyümölcsfák mögött egy trágyadomb áll. A domb tetején két kukac – apa és fia – álldogál. Az ifjú kukac vágyakozva nézi a fákat és megkérdi apját:
- Édesapám, jó almában élni?
- Bizony, fiam, nagyon jó!
- És, édesapám, jó-e barackban élni?
- Jó bizony, fiam.
- És cseresznyében?
- Bizony ott is jó!
- Édesapám, akkor mi miért élünk ebben a trágyadombban?
- Tudod, fiam, ez a mi hazánk...-------------
Ez állítólag megtörtént eset :
Réges régen, a tv hőskorában esténként még a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta:
- ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót:
- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam...Wherever you go - go with all your heart.
-
-
helkis
veterán
jócucc, de nem x700-al hanem ATI Radeon™ Xpress 1250-nel van szerelve HDMI minden földi jó, HTPC-nek is ideális..
a P5KR egy buta 3 fázisos lap (ajánlott olvasmány tuning elött), extrém tuningra alkalmatlan, neked is inkább egy gigabyte p35-DS3 at javaslok, P a legjobb aztán R vagy sima minnél magasabb rev.-vel (2.1), a C- és az L-el nem kell foglalkozni a C DDR3-komatibilis, de nem túl jó szvsz, az L pedig lite ki van herélve..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
-
Thulcandra
senior tag
Moin!
Nem foglalkozik valaki, vagy nem ismertek valakit faiparban? Kilett csapva két nagy fenyőfánk, van 3 rönkünk, elkéne adni, de finguk sincs merre, hogyan miért
Egy tüzépet felhívtam, ott közölték tüzifának megveszik, valami nevetséges összegért és abban nem tudtak (vagy nem voltak hajlandók) segíteni, hogy rönkként ki vásárolná fel.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Balinov
titán
válasz Thulcandra #15619 üzenetére
Sajna faipari vállalkozó ösmerősöm nincs (csak egykét favágó haver),de tippre hivjál fel egykét asztalost..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Thulcandra
senior tag
válasz Balinov #15620 üzenetére
Kösz a választ,
a szitu az, hogy asztalosok voltak itt kivágni a 2 fát, és úgy volt, hogy nem KP -ban fizetünk, hanem a fát viszik el. Gond ott volt, hogy én nem foglalkoztam az üzlettel mert nekem azt fújták minden levan beszélve, szóval a szomszéd meg az ő asztalas ismerősei meg anyám intézték. Erre miután kilett vágva a fa kiderül h nem fa kell nekik hanem KP.
Veszettül felqrtam magam, mert mindenki csak hümmög, össze vissza beszél, mint kiderült semmi se lett lebeszélve rendesen, azt még most se tudom (így 2 hét után, hogy a kivágásért mennyit akarnak majd kérni). Szomszéd az asztalosokra mutogat, asztalosok a szomszédra, szomszédom kedvenc mondta pedig az volt "őt csak az érdekli, hogy végre kilett vágva az a két fa"...
Na, bocsi, csak ezt kikelett írnom magamból Én mindig is korrektül üzleltem, és ilyen trógerkodás mindig felqr egy csöppet.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Balinov
titán
válasz Thulcandra #15621 üzenetére
nemcsodálom.mindkettőt (szomszéd,asztalosok) elküldtem volna melegebb helyre
-
Jazzos
őstag
válasz Thulcandra #15621 üzenetére
Stop fórumtárs lehet tudja neked épkézláb tippet adni, de nem tudom mikor eszi erre a fene legközelebb. Esetleg próbáld meg nála priviben.
Egyébként milyen íze van a fenyőfánknak?[ Szerkesztve ]
-
Thulcandra
senior tag
-
Jazzos
őstag
160 GB SATA2 Maxtor STM3160815AS 2010. november 8-ig garis, 8900 Ft!
-
Balinov
titán
válasz Thulcandra #15624 üzenetére
először arra gondoltam,hogy a fenyőlepárlás eredményének,de nem..
-
Flow
senior tag
válasz Thulcandra #15624 üzenetére
Nekem van ismerősöm, aki faiparban érdekelt. Hel lenne, kb milyen hosszú/vastag... vagy valami méretet adhatnál kb-ra. Gondolom a súlyát nem tudod megsaccolni
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
pici79
tag
Üdv Mindenkinek!
12m hosszú gerenda szállítására keresek vkit. Ha vki ismer ilyen simerőst, aki ekkora gerendát be tud vállalni fuvarozásra, szóljon please
-
Balinov
titán
ja,és a +1 karakter hatására,hipp-hopp dx9b-sből dx9c-s hw lett..tádáááááááááááám..
-
Thulcandra
senior tag
Helló.
kedves lennél ha rátudnál kérdezni nála, mit lehetne ezzel kezdeni
Súlyt nem tudok mondani de itt vanak a méretek:
hossz / nagyobbik átmérő / kisebbik átmérő
6.5 m / 45 cm / 28 cm
4 m / 30 cm / 20 cm
3.3 m / 45 cm / 30 cm
Ja, és helyileg Mosonmagyaróváron van a cucc.
-
Flow
senior tag
válasz Thulcandra #15638 üzenetére
van valami kb ár? Móváron? hm.. onnan el kell hozni... Jó, mindeneserte megkérdezem, aztán szólok amint tudok valamit.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Thulcandra
senior tag
kb. árról egyelőre annyit tudunk, hogy ha venni akarnánk kb ennyi fennyő rönköt az olyan 30-40 ezerbe fájna
Viszont teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy mi eladni akarunk, meg aki megveszi anak el is kell szállítani, meg nekünk az a lényeg, hogy minimum ezeket a *** kitudjuk fizetni belőle akik kivágták. (igaz még mindig nem tudom mennyit kérnek majd, de a 4 órás melójukra nem ajánlom, hogy valami túl nagy öszeggel álljnak majd elő )
-
knifemaster
aktív tag
Üdv mazsolák mi a stájsz?
Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
-
Dorien
veterán
válasz knifemaster #15644 üzenetére
Szia Mester!
Fekvenyomó pad érdekelt téged még jórégen. Nemköll?Wherever you go - go with all your heart.
-
Dryman
őstag
válasz Dorien #15646 üzenetére
Fekvehányni lassacskán nálam is lehetne a kertben....szóljatok az időjárásért felelős szenteknek, hogy csináljanak valami olyan hétvégi napot mostanság, mint május végén szokott lenne, 16 fok esti hőmérséklet mellett már elalszom a fűben is....szóval lehetne egy jó kis party.....
Balinovnak már bekészítve a Metaxa, Knife meghagyta a Portorico 2/3-át, Helkis és jómagam a Jégert szeressük, Thunder-kének van egy üveg Wiskym, a többiek meg isznak amit találnak.....
Jó lenne egy időjárásban kedvező hétvége, így Balinov búcsuztatását is megejthetnénk....
De lehetne akár egy kocsmai összehjövetel is a fenti apropó kedvéért...[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
-
Tiby
tag
Sapphire X850XT PE AGP eladó Győrben!
Estleg ha valaki tudna mára 3850 -es Vga szerválni AGP-be jelezze![ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Synology NAS
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest