- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Balinov
titán
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Jazzos #16702 üzenetére
ha minden jolmegy,akkor customer representative....majd holnap kapok meg mindet,szerzodest is akkor irok,majd meselek.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
remeljuk tenyleg vannak,voltunk mar korhazba is,beadni a cv/t,de ugye ido,mig visszajeleznek.addig meg csinalni szeretne vmit a Dragam. Arufeltoltos melohoz milyen cv/t kell krehalni????
-
Flow
senior tag
válasz Balinov #16711 üzenetére
Hát én beleírtam olyat, hogy dolgoztam 2 évet áruházban, meg ilyenek.
Amúgy pl morrisons-ban egy dupla kétoldalas a4-es kérdőív volt, kb még a bélflórád egészségi helyzetére is rákérdenek. Semmi xtra amúgy, sima application form, nem tudom, kint is ez-e a gyakorlat.. De pl én beírtam olyat, hogy a national insurance számom már in progress (az ott ilyen adószám/tb szám féleség), mondjuk ez igaz is volt. Íreknél is kell valami ilyesmi? csináltatok már bankkártyát? ha nem, mielőbb! Ez jó pont amúgy...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
viktor82
őstag
Esetleg ha valakit érdekelne?
[link]”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Weaver
senior tag
LGA775 Intel P4 631 3.0GHz oem proci enibádi ?
-
Flow
senior tag
Nokia N72 eladó.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Weaver
senior tag
akkor hogy megtörjem a hírdetések sorát: yo reggelt!
-
knifemaster
aktív tag
Kellene kölcsönbe egy AGP-s VGA ami lekezeli a ft monitort,mert az mx 440 ugy néz ki nem tudja....
Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
Weaver
senior tag
válasz knifemaster #16717 üzenetére
Jazzos ha jól tudom kölcsönzéssel is foglalkozik.
-
zabu
tag
Állatorvosnak kellett kioperálni egy falánk vadászspániel gyomrából a gazdi fiának alsógatyáját. Taffy kutyusnak általában nem ártott meg a szokatlan eledel, hiszan a gazdája szerint addig már felfalt 300 zoknit és 39 különböző alsónadrágot, sőt a családi Merci kulcsát is benyelte, ám eddig minden a természetes úton távozott belőle. A 40. gatyó azonban valamiért bentragadt, és Taffy kutya bánatos pofával feküdt a vacka előtt két napig. Szorult helyzetéből végül a helyi állatklinika munkatársai segíteték ki. Az eb azóta felépült és újra fal.
-
Thunder78
őstag
válasz #35685120 #16698 üzenetére
Én is meg vagyok vele elégedve. A szabálozó része elég jól működik, a szenzorok pontosak, az elrendezés ötletes és szerintem jobb a légmozgás is.
Holnap cserélek alaplapot, P965-ról P35-DS3-ra (rev. 2.1), meg újra is fogom kábelezni az egészet. Kíváncsi leszek, hogy a Q6600-as mit tud majd benne''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
senior tag
arcok!
mellik a legtutibb vinyóellenörző progi?
[ Szerkesztve ]
Youth hides the key to salvation
-
Coyot
őstag
Srácok valaki aki tévékben otthon van? beszart otthon a jókis 83as 18éves grundig, kelene valami helyette...
kérdések lcd vagy crt?
mellik megbízható és persze kurvajóMá' nem
-
VinoRosso
veterán
Hali!
Vagytok itt győriek, akik kábelnetet használnak?
Csütörtökön lett bekötve, de már 2x volt olyan, hogy elment 10-15 percre. Meg néha akadozik, pl rádiót hallgatok, és el elmegy pár mpre. Tinálatok is ilyen szar? -
Jazzos
őstag
Csapjatok le a cuccokra, mert holnap kiteszem őket apróra!
Aerocool Nitron fekete ház 8.000.-
Chieftec 450W táp 9.000.-
Abit NF7-S V2.0+ 2500+ Barton+ cooler 8.000.-
1GB RAM DDR1 5.000.-
512MB RAM 2.500.-
Inno FX5700 256MB AGP 3.000.-
Samsung 120GB asszem IDE 5.900.-
Pio DVD-író IDE fekete talán 112D, vagy 111D 4.200.-
Pio DVD-író IDE fekete talán 112D, vagy 111D 4.200.-
Samsung 930BF 38.900.- -
G@ben
addikt
válasz Jazzos #16737 üzenetére
Akkor csak a 2k-t viszem be az 500-asért, a vinyóimat nem is látod, mester!
Egyébként ilyet tudsz szerezni: Seagate ST3500320AS? Ha igen, mennyiért? Elvileg ugyanaz, mint a Maxtor, amit árulsz, csak szebb a neve és számomra megnyugtatóbb.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
VinoRosso
veterán
nincs valakinek jó eladó 775ös procihűtője Győrben?
-
G@ben
addikt
Megy valaki a héten Pestre? Egy processzort kéne elvinni és az árát elhozni. Elvileg Pesten belül elmennek érte, szóval nem kell kavarogni.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
G@ben
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest