- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz adidas4death #6949 üzenetére
Nekem ilyen méretben van a SnowTrac 3, tavaly vettem, és nagyon meg vagyok vele elégedve, mondhatni magával ragadott a Vredestein. Ezért a nyárit is tőlük vettem.
Hóban eszeveszett brutális a tapadása, egyszerűen megy át mindenen, bármekkora hókupac, egy pici gáz és mintha nem is lett volna semmi. A mintájából adódóan eléggé havas útra való. Egyébként szárazon és esőben is nagyon jó tapadása van, kellett 1-2x nagyobbat fékeznem, nincs ABS-em, de szó nem volt blokkolásról. Egyedüli hátránya, hogy a nagy bordák miatt, olyan mint egy terepjáró, viszont ennek az a velejárója, hogy a kormányreakció nem olyan mint egy nyárigumival bár ez általános szokott lenni egy nyárigumi vs. téligumi kérdéskörben.
Tehát én bátran ajánlom, tapadásból nem lesz hiány, és minőségi is, tehát probléma sem lesz vele, a kopása is bőven jó, nem eszi magát a gumi.
Ingyenes szállítással az ország területére 14.400 Ft-tól van.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
No, ha minden igaz és képesek lesznek visszaszolni a gumistol akkor Semperit speed grip 2-rol tudok véleményt mondani.
-
Winnie The P
őstag
Hali szakik!
165/70 R14-es méretben szeretnék nyári gumit venni, mivel a jelenlegi már koros. A két kiválasztott Toyo Nanoenergy 3 és a Kumho KH27. Vélemény?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
giigz
veterán
válasz Winnie The P #6954 üzenetére
Szia!
Jó a Kumho, de pl. a Barum Brillantis 2 is, és az elég olcsón van A Toyo-val is elmegy, Kumho-val is, Barum-mal is, ebben a kategóriában túl nagy különbség nincs, éppen megfelelő tapadást adnak. Azt vedd amelyik szimpatikusabb vagy olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
Köszi szépen, a tarsolyba teszem akkor azt is. Igen néztem én is teszteket róluk, sajna ennyire van pénz, kétgyermekes családapa vagyok, másra is kell a zsé.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
ANDROID???
addikt
Nokian Wrd3 fent a kerekeken, a gyerkőcöket már nyugodtan fogom utaztatni. :-)
5013 DOT, húha most mi lesz. :-)
Nagyon hasonlít a minta az alpin 4-re.. Eddig szimpatikus, majd kiderül milyen lesz a hidegben... -
raczger
őstag
Na megint ráb***tam, de most nem az én hibám volt, rossz felnit küldtek. Rendeltem 4db 15x6 gyári renault felnit és hoztak 3db 15x5.5 gyárit és 1db 15x5.5 nem gyárit... Persze ez is beleér a féknyeregbe elől.
[ Szerkesztve ]
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
ANDROID???
addikt
-
TayRol
nagyúr
Ezt érdemes megvenni? Tavasszal úgyis újakat kell vennem, a mostani kuka.
-
giigz
veterán
Arra felmegy a 225, tehát a 215/45R17 helyett rakhatsz 225/45R17-et. És ebben a méretben már van Ultrac Vorti és Ultrac Sessanta is, brutálisan jó gumiabroncs mindkettő, sok prémium gyártó top gumija elbújhat ezen kettő mögött, általános vélemény, hogy 10/10-es gumik.
-
ANDROID???
addikt
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz ANDROID??? #6973 üzenetére
Ó, zsír, köszi.
-
giigz
veterán
Nem fogsz észrevenni semmit, 1 km/h lefele, de a gyakorlatban ez kb. semmit jelent.
Mindkettő "max performance summer", kategóriabeli különbség nincs, az Ultrac Vorti egyébként jobb, árban is több egy kicsivel, viszont aki megveszi, az áradozik róla, egyértelműen a legjobb gumi. Mint írták is fölöttem, ebben a méretben határozottabban számít a kopás, zaj, minőség. Lehet, hogy a Continental SC5 gumi ugyanígy tapad, mint ez a Vredestein, a bökkenő csak ott van, hogy amikor a Vredestein-nel 2 év múlva is lesz bőven profil a gumin, addigra a Contit 2x le kellett cserélni. Egyébként hogy ne mondja senki, csak a Vredestein-t tudom ajánlani, a Goodyear Eagle 1F Asymmetric 2-t is egy jó guminak tartom, a fentebb említett Vredestein-ek mellé azt venném saját használatra is (Na jó nem, én valószínűleg már csak Vredestein-t veszek, hihetetlen milyen gumikat csinálnak, bőven az összes többi gyártó fölött állnak jelenleg). Ja igen, ha a halkság, kényelem is fontos, akkor megint csak az Ultrac Vorti a nyerő választás.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz ANDROID??? #6978 üzenetére
Ez nem olyan régi gumi, csak nincs dot 11-es belőle. Akkor lehet jövő havi fizunál megveszem, aztán tavaszig elfér itthon.
-
ANDROID???
addikt
http://www.legolcsobbgumi.eu/hu/pneumatiky.php?druh=1&vyrobce=Vredestein&dezen=Ultrac+Vorti+XL
Itt is díjmentes a szállítás.
-
TayRol
nagyúr
válasz ANDROID??? #6981 üzenetére
Maradok valami magyar cégnél, nem azon a pár ezresen fog múlni.
-
Kornel
veterán
válasz ANDROID??? #6985 üzenetére
nem akartam ennyit adni érte, de ezt nem lehetett kihagyni.
legalább így a gumin nem fog múlni semmi. -
Kornel
veterán
válasz ANDROID??? #6987 üzenetére
használtba gondolkoztam első körben, de 40 körül csak 2010 előtti DOT-al voltak, az meg lutri.
50-60 volt az 1-2 szezont futott normális gumi, de akkor ez már inkább megérte így.
gyakorlatilag az összes tesztet megnyerte. -
hdman
őstag
Múlt hétvégén felrakattam a téli gumit. Új szelep, centír minden megvolt. A gyári nyomáson vannak a gumik ( a normál és a max terhelés közöttire tettem, mert sokszor járunk 4en, de a csomag csak 4 könnyű hátitáska). A gumik tök laposnak néznek ki. Nyomjak még bele? (vadi uj Ts850 205/55/R16)
Sopron city :)
-
-
Tomics
addikt
Arra is számoljatok, ha üzemmeleg a gumi akkor érdemes 0,3 barral többet fújni a kívánt érték eléréséhez. Tehát pl nekem 2,5-2,2 az ajánlott, 2,8-2,5et szoktam a kútnál adni neki és még így is kicsit laposnak néz ki a nyári conti pc2
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
tomcsi23
veterán
Jaja, nyugodtan lehet próbálgatni a különböző guminyomásokat, mikor-hogy viselkedik a kocsi, mennyire megy már a komfort rovására, stb. Ja, és külön lehet játszani a hátsóval is. Itt 2,3-2,3 van írva a tankajtónál, de 2,4-2,2 lett a (nekem) jó. 1, max 2 személy többnyire, olykor némi csomag.
Conti általános táblázat.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
DZs
senior tag
Nyári guminál mely hónapokban alacsonyak az árak? Télen, vagy egész évben tartják az árukat?
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
bp-en tud valaki gumist, aki jó áron dolgozik?
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest