- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz Zsombe #46593 üzenetére
Akkor vagy a falken vagy ez a bridgestone lesz. Mivel te tapasztalatból írtál,inkább a bridgestone.
Csabroncka: Köszi!!Hangos gumi nem kell,biztos,hogy kihagyom.
Tfsi: Nekem nem is lenne lényeg,hogy kiemelkedően jó legyen,annyit nem szánnék rá..nem kell hyper-szuper gumi,részemről ez az 50-60e Ft. a plafon amiért adnék /db.
De ezzel az írásoddal te is segítettél.
Köszönöm! -
Gergőke88
addikt
Alufelnire mehet a hideg zsiroldo ha nagyonretkes?
-
veterán
válasz Gergőke88 #46602 üzenetére
Nem próbáltam, nem hiszem hogy bántaná. A fékport se bántja szerintem*. Dörzsiszivacs tilos!
* Ha esetleg háztáji megoldást keresel, a ráégett fékport háztartási sósavval lehet leszedni. Utána alaposan leöblíteni. Szembe ne fröccsenjen, szemüveg, kesztyű ajánlott. A gumit nem bántja.
-
troll81
addikt
Sziasztok 225 40 r18 ford focus st mk2 2006 ra keresek nyári sportos gumit.
Mi lenne az ajánlott, a mostani hankok az eléggé elnyutt és 6 éves igy cserélni szeretném. -
tboldi
nagyúr
Még nem olvastam el, csak szembejött velem a net bugyraiban bóklászva.
Az autógumik svájci bicskája, avagy mire jó a négy évszakos - Index
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Ha már 4 évszakos a téma...lassan meg kellene rendelnem. Kettő közül melyik a jobb?
Laufen Gift 4s
Nexen N'blue 4s -
Qru
MODERÁTOR
-
IreN!CuS
őstag
Eddig sosem kellett netről rendelnem gumit mindig a gumisomnál intéztem....tudtok ajánlani bár boltot/webshop-ot ami megbízható és nem valami ezeregy éves gumit küldenek?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
kisgyerek85
senior tag
Qru: Köszi az ajánlást.
Bolthoz: Múltkor nekem a cégesre ilyet rendeltünk [link] 185/65R15 méretben, 14.990.-Ft ingyenes szállítás mellett. Ha érdekel megnézem holnap reggel a gyártást, de ha jól rémlik tavalyi év olyan 40 valahányadik hete. Amit te mutatsz boltot, az a gumiabroncs 18.198.-Ft [link] , de elég vicces,mert mellette át van húzva 13.999.-Ft-os ár.
Ez amúgy mennyire jó gumi? Találatot nem van róla. Azt látom, hogy a Goodyear kedvező áru almárkája. Nekem még sok tapasztalatom nincs vele, olyan 1000-1500 km-t ha tehettem bele, de semmi extra nem volt ez idő alatt. (nálam ez beleszalad ~10 munkanap alatt)
Kérdezem úgy, hogy sajátra ezt vagy még mindig maradjak a nexen márkánál?[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Érdekes, hogy tegnap a 17 fokban a Nokian Snowproof (első szezon) néha megpörgött indulásnál, míg előtte amíg igencsak hideg volt nem csinált ilyet.
Lehet túl nagy volt a guminyomás, majd ellenőrzöm, mert még nem tettem az utóbbi időben. De meglepődtem.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Qru
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #46618 üzenetére
Ne csodálkozz, a téli guminak már meleg a 17 fok.
#nincsbennetarcsi
-
Motion_Blur
félisten
válasz FollowTheORI #46618 üzenetére
Nálam a téli Barum 10 fok napsütésben is taknyolt és zenélt már a fényes aszfalton. Most a 4évszak egyelőre csendben van, remélem 35 fokban is így marad
nálunk (falun) még mindig fagyosak a reggelek, pár napig még azok is lesznek
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #46620 üzenetére
Jah, még énis azért nem cseréltem, mert este azért még voltak hidegek. De azt hiszem lassan tényleg ideje cserélni a nyárira.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
DEJVID
őstag
válasz Motion_Blur #46623 üzenetére
Nem tudom, nem ez kerül majd fel, csak próba miatt rakattam fel a felnire.
-
Qru
MODERÁTOR
-
IreN!CuS
őstag
válasz Motion_Blur #46617 üzenetére
Igen, szerencsés együttállás - remélem jót küldenek
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Motion_Blur
félisten
Hankukiból a Ventus Prime3 K125, vagy a Ventus S1 Evo3 K127 a jobb gumi?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
rbalint88
addikt
válasz Motion_Blur #46629 üzenetére
Attol fugg, milyen felhasznalasra (Es milyen meretben)
vp3 jol tapad tapasztalat szerint is, ballonosabb meretben lotyogos az oldala, /45-ben mar jo, teszteken is jol szerepel, nem draga.
s1evo3 teszteken nem brillirozott a sajat mezonyeben soha, igy en nem eroltetnem.
Ha harom szezon alatt nem koptatod el, inkabb olyat vegyel, ami kesobb oregszik. -
-
Asbee
veterán
válasz Motion_Blur #46631 üzenetére
Nekem a Fuldával ez a tapasztalatom. Csendes, komfortos, viszonylag puha. Cserébe jobban kopik kicsit. 225/45 r17 pont. GY efficientgrip perf 2 hozzá képest nem agy eldobós. Utólaga Fuldát venném én is, pont az ilyen évi 10e km miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Falken, jól szerepelt a friss ADAC teszten. Haver is azt vett a Passat-jára és elégedett vele.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
Ezekből választva (én is) a Falken FK510-et venném. Korábbi tesztekben értékelhető eredményt ért el.
-
Qru
MODERÁTOR
Idén májusban új gumiabroncscímkét vezetnek be: [link]
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
Ezek kozul falken, amugy vredestein ebben az arkategoriaban
-
_seth_
veterán
Goodyear Asym 5 245/40 R19
Esőben is nagyon jól tapad, halados módban kanyarban is. Változatlanul halk és érezhetően kényelmesebb mint a korábbi gumik. Amit vártam tőle annál sokkal jobb minden terén.Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz FireFox1996 #46638 üzenetére
Ha majd elér oda a technika akkor lehet. Vagy csak szigorítanak a kritériumokon. Majd kiderül...
#nincsbennetarcsi
-
troll81
addikt
165 60 r14 meretben nyári, nyárias 4 évszakos olcsó gumit keresek twingora.
Mi lenne az ideális opció, városi szaladgalos autóra kell. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
VW Passat B7 TDI 2.0-ra keresek 235/40 R18 nyárigumit,
Viszonylag keveset megyek egy évben, nyárival szerintem kb 5000km-ert!
Árban 40-50 ezer/db fölé nem szeretnék menni. -
Qru
MODERÁTOR
-
szimi57
őstag
Megjött a 4 db. Debica Navigátor 3 4S gumi. Az árat, minőséget nézve lentebb engedtem a lécet, mindezt a felhasználás miatt. 94V-s, március végi gyártás. 64 ezerért jött házhoz ingyenes szállítással. Egyelőre csak az elsőket cserélem, a hátsókkal még eldriftelgetek kicsit.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
Dorian
félisten
Tegnap felrakattam az új nyárikat. Hű banyek, még a ma reggeli 3 fokban is brutálisan sokkal jobban tapad, mint a régi téli.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest