Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Motion_Blur

    félisten

    üdv!

    Hankook Ventus Prime 3-ról írnék pár sort, 9.000 km-t mentem vele már a tavasz óta, most legutóbb pedig egy 2.200 km-es horvátországi nyaraláson "vett részt".

    PRO:

    - olcsó és friss gumi
    - vízen prémium gumikkal megegyező tapadás
    - lassan kopik

    KONTRA:

    - 40-50/km-h-s tempónál enyhén búg (nem annyira mint újkorában)
    - minden létező kavicsot felszed és sokszor még pályatempónál se képest kidoni azokat
    - lassú tempónál nagy kormányszögnél alulkormányzott lesz az autó, szvsz puha az oldalfala

    Legutóbbi horvát nyaraláson az első komoly szerpentin után megálltam mert kanyarodás közben olyan hangot adott ki a gumi mintha defeketes lenne az autó. Nem tudom miért van ez, olyan mintha picit maga alá akarná gyűrni az oldalfalat. Ebből gondolom hogy nem annyira merev mint a Continál. Ezt leszámítva jól telejsített a gumi eddig, fogyi ugyanannyi mint előtte, vízen hibátlan, hazafele 500km-t jöttünk brutál felhőszakadásban autópályán, de amikor láttam valamennyit és nem voltak sokan nyomtam neki 130-al, hosszabb elnyúljtott ívekben kanyarokban se volt semmi probléma, rendesen szorította ki a vizet.

    Azt vártam a gumitól amit kaptam, de mivel Conti PC2-höz hasonlítom így azért picit csalódás. Bánom hogy nem azt vettem újra, vagy PC5-öt. De cserélni nem fogok mert annyira nem élet-halál kérdés ezt a gumi is a jobbak közül való de a prémiumhoz semmi köze nincs a Hankooknak.

    [ Szerkesztve ]

    Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Új hozzászólás Aktív témák