-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Naja, nem, de azt sem, hogy nem japán. Te minek hinnéd, amíg nem jársz utána?
Örülök, hogy te tudtad, de töredelmesen bevallom, én nem tudtam és szerintem elég sokan vannak ezzel így.
Mindegy, ez a része tényleg nem érdekes, már az elején leírtam, hogy csacskaság és nem kell megérteni ezt a fajta gondolkodást de azért picit más lenne a sztori, ha a neve "poland racing wheels" lenne... nem?
Nem biztos, hogy lengyel felnit akarok a vasra rakni... majd átgondolom.
A kérdés továbbra is áll, melyik felni milyen gyártmányú? Erről van valahol infó?
XXR pl? Nem találtam róla semmit.Teljesen jogos. Az a fekete nem jó. Ha szép, új lenne, akkor sem. Eleve olyan a felni stílusa, hogy kisebbnek tűnik, mint amekkora, de a fekete még ront is ezen.
Szóval felújítás... de hol és milyenre?
A minél meredekebb elv azért nem teljesen lehet igaz
Itt egy példa, haverom mitsu legnumján:
KATT
KATT
SOHA!
De amúgy az arany és a bronz van tervben, főleg a bronz. Az arannyal kapcsolatban van némi ellenérzésem.
Szóval.... kis segítség kellene, némi ötletelés...
küllők=bronz?
A sok kis csavar=fekete? Esetleg a küszöb színe, ami közép szürke, valami micu szín.
Perem= itt bajban vagyok. Polír? Nem szívesen, mert szörnyű tisztán tartani. Esetleg lakkréteg rá?
Felni belseje=szintén bronz?
A másik, amit kigondoltam, ott bronz a perem és a belseje, a küllők sötét szürkék, a sok kis csavar meg bronz. Ami nem rossz, de akkor megintcsak sötétek a küllők...
Kb így, de nem teljesen KATT[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest