Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8Ba8

    csendes tag

    válasz nero2006 #27637 üzenetére

    Szerintem jó hozzá a processzorod! Ugyanilyet használok én is, eleinte 4 gzh-en használtam, majd kíváncsiságból lefuttattam egy pár tesztet alap órajellel is. Az eredmény ha meglepő, ha nem ugyanannyi fps volt. A játékok, amiket néztem: Tomb Raider, Thief 4, Metro Last Light; illetve 3dmark 11, heaven, valley tesztek. Az egyetlen, amit észrevettem, hogy alap órajelen a Hwinfo 80% körüli processzorhasználatot írt Battlefield 4 közben, ezért feljebb emeltem az órajelet 3.3 ghz-re, így olyan 60% körül mozog a leterheltség. Hozzátenném, a videókártya minden esetben (alap processzor órajelen is) 99% volt terhelve!
    Egyébként könnyen meg tudod nézni Te is, feltelepíted a Hwinfo-t, az msi afterburnert. Bekapcsolod játék közben a monitorozást, és figyeled a processzor, és a Vga terheltségét. Ha a kártya terheltsége nem 99%, a processzoré pedig igen, akkor cserélj procit, ellenkező esetben csak akkor, ha megteheted.

    Remélem nem írtam hülyeséget, majd a kollégák megerősítenek, vagy cáfolnak, de játékhoz elsősorban gpu kell, a Te processzorod nem mai darab, de azért elég erős!

Új hozzászólás Aktív témák