- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik megoldás lenne a jobb,játék és Cad szempontból?
760 Sli
v.
770 egyedül?
Természetesen csakis Msi Tf.~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Kelvin
őstag
Sziasztok! Köszönöm a sok javaslatot, segítséget. Az alaplap volt a ludas (Asrock h97m pro 4)
Vissza vittem 14 napon belül és egyből kicserélték nekem egy Asus H97M plus alaplapra. Már be is szereltem és a gtx 770 láss csodát 3.0 x16-os sebességben száguld.
Világ életemben Asus alaplapjaim voltak, nem is értem mért lett belőle asrock..."A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
pohár
félisten
válasz Kelvin #28754 üzenetére
azért mert kifogtál egy gyárilag hibásat, nem kell ráhúzni az összesre... nekem Asrock van, az istenért se kéne Asus, minek vegyem ugyanazt drágábban?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Kelvin
őstag
Nem húztam rá az összesre de pár ezer forintot, biztos nem ezen fogok spórolni ezután. Az meg, hogy kifogtam egy hibásat....Egy nap guglizás után szembesültem ezzel, ugyanis találtam sok hasonló problémát a lappal kapcsolatban. Ezért voltam benne biztos, hogy az alaplap a gond és nem a kártyám.
Mellesleg az Asus bios beállítási lehetőségei jóval meghaladják az asrock-ét. (mem, gpu alaplapi ledekről nem is beszélve)Nem a te választásodat firtattam hanem egy tapasztalatot osztottam meg, hogy segítsek azoknak akik még választás előtt állnak.
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Asus DirectCUII GTX 760
Benchmark alatt 1228 Ghz-cet írt a GPU-ra (RAM 3004 Mhz) Unigine-ben, viszont a GPU-Z "csak" 1162 Mhz-cet. Melyik a valós érték?
Továbbá AIDA 64 legfrissebb verziója szerint 1.1-ben megy a VGA:
GPU-Z meg egyszer 3.0-át ír egyszer meg 1.1-et...
Vélemény az eredményről tükrében a PCI-E "helyzetéről"?
Ja és mindezt egy ASrock Z97 Extreme3 alaplapban (jó vissza olvasni pár kommentet... )
Üdv
Puma[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
pohár
félisten
válasz Kelvin #28756 üzenetére
akik most állnak vásárlás előtt, nem hiszem, hogy az fog dönteni, hogy 1-1 márkából kifogtak már mások gyári hibásat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
JoolsNOS
veterán
Nekem anno a 9600gt nem akart rendesen muzsikálni az asrock lapban. Amint becseréltem egy gigára megkaptam kb a 15%nyi teljesítményt, ami az asrockban minuszban volt. Tudom, hogy jók az asrock lapok mostanság, de nekem kilőve emiatt a rossz tapasztalat miatt.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Stonerice
őstag
Tényleg sokkal komfortosabb az Asus lapok működése. Amit beállítasz, az általába úgy is marad/történik.
Nekem is volt Asrockom, a régi am2+os időben, és ott is megvoltak a hiányosságok, de akkoriban legalább nem romlott el.
H67-es chipset igp kivezetése nálam elhalálozott biosreset után Illetve sok gondom volt az USB-vel is.[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
KaakukK16
aktív tag
760-770 közti különbség megér 20.000 ?
-
Stonerice
őstag
-
regener
veterán
válasz KaakukK16 #28766 üzenetére
Ha a jelenlegi 7870-et cserélnéd le akkor a 760 nem éri meg, mert nem olyan nagy előrelépés.
A 770 pedig jó vétel, aprón lehet kifogni sok garival jó ajánlatokat olcsóbban is.(#28771) KaakukK16
Szerintem annyiért igenis jó, mivel boltból 80 alatt nem szokott kapható lenni.(#28767) Stonerice
A hátlap miért lenne lényeges?[ Szerkesztve ]
-
traktorgumi
aktív tag
Sziasztok
Vásároltam evga gtx 760oc kártátyát
Élőszőr is a kártya gyönyörű, de valami nem stimmel mert bf4 és a sniper elite 3 és a crysis 3 stb.....bele szaggat és hiába veszem le a beállításokat közepesre akkor is(persze 1920X1080)
Olyan mintha valami visszafogná.....
Uj nvida driver van fent
i5 4570
8gb 1600 mhz kingston
gigabyte h87-d3h
500w chieftec táp
windows 8.1Mi lehet a baj?
Lehet hogy a biosban van valami ami visszatartja?
Vagy lehet a windows 8.1? -
Archeres
tag
válasz traktorgumi #28773 üzenetére
Windows 8.1-re szavazok. Tegyél fel Windows 7-et.
-
DokiBaxxi
őstag
Nekem Windows 8.1 van, és nincs semmi gond. Előző VGA-d esetleg AMD volt? Ha igen, akkor rendesen leszedted a drivereket?
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
pohár
félisten
csekkold játék közben a a VGU és CPU kihasználtságát, abból talán kiderül valami
-
pohár
félisten
válasz traktorgumi #28778 üzenetére
monitorozó progikkal, az Afterburnert próbáld meg
-
Imre921
tag
Az is lehet bezavar a proci gpu-ja. Biztos a 760as az elsődleges(primary graphics adapter)a biosban? A pci-e-t 3.0-nak kezeli a rendszer?
Furának tartom a dolgot. Főleg hogy nekem is 760asom van de itt soha semmi bökkenő nem volt. Nagyon erős kis kártya ez(és lesz is még egy darabig)
Egyébként ha már szóba került a winfos, nos azt kell mondjam én ha fizetnének érte se használnék 8.1-est. Feleslegesnek érzem a váltást win7-ről, ráadásul semmi nem indokolja. Majd Win9-re talán, mert úgyis a 8.1 lesz az "új vista"
Tedd fel sztem egész nyugodtan a 7et. Láttam már olyat hogy minden problémát megoldott
-
Stonerice
őstag
válasz traktorgumi #28783 üzenetére
Alap helyzetben normális.
Lehet hogy túlmelegszik a vga-d vrm-je. Ez is okoz teljesítménycsökkenést. Leírásod alapján pont illik a tünetre a VRM túlmelegedés.Tegyél ventilátort a kártya hátlapjára, és teszteld úgy.
[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egyrészt monitorozni kellene az órajeleket. Az AIDA64 képes rá. Ha órajeleséskor akad, akkor az a baj. Ha nem, akkor nézd meg, hogy a driverben aktív-e az új shader cache funkció. Az NVIDIA új fordítója már nagyon lassú mert nagyon sokat optimalizál, így minden shader újrafordítás egy szenvedés. Mivel most vettél kártyát, így feltételezem, hogy friss driver/win telepítés volt. Na most ilyenkor az történik, hogy az egyes játékokban a pályákon lehetnek akadások, amikor először játszod, de másodjára már ezek eltűnnek, mert a fordítandó shader el lesz mentve a HDD/SSD-re. Ez sajnos a beállításoktól teljesen független jelenség. Először ilyen akadások mellett kell játszani, aztán ez fokozatosan meg fog szűnni, minél többet játszol a játékkal.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz vakond5 #28788 üzenetére
A 3D-s beállításoknál. Rakjátok On-ra. 256 MB helybe kerül, de megéri, mert második végigjátszásra már nem lesz shader újrafordítás.
(#28790) Puma K: Az alapértelmezett az On, de már vannak jelentések, hogy néha Offon marad. Nem tudni miért, majd később javítják. Ezért érdemes ellenőrizni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Kelvin
őstag
Az normális, hogy játék alatt a GPU Core Clock nem megy maximumon? Gtx 770 (750MHz), így is van 50+ fps, csak néha ugrik fel.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
vakond5
őstag
válasz Kelvin #28792 üzenetére
Három eshetőség van:
1: Ami a legvalószínűbb, hogy a játék grafikai motorja szar, és egyszerűen ott nem hajtja meg a kártyát, ahol pont kéne a kraft, ezért nincs meg a fix 60 fps-hez kellő terhelés => órajel
2: Szoftveres bibi miatt nem kapcsol fentebb a kártya
3: Hardveres bibi miatt nem kapcsol fentebb a kártya. Ez lehet túlmelegedés, vagy hibás, de akkor nem ebben nyilvánulna meg."It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
Kelvin
őstag
válasz vakond5 #28794 üzenetére
Köszi a választ.
A régi amd kártyám maxon pörgött. A játék amúgy az ESO.
Tesztek és más játék alatt végig a max órajelen megy a kártya.
Túlmelegedésre utaló jelek nincsenek, 70c-os."A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
eLit-MiLan
őstag
Magamból kiindulva, shadowplay be van kapcsolva, és ha igen, elég magas felvételi beállításon?
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
NFree
addikt
Sziasztok, vettem egy 770lightningot s nekem ez most egy kicsit új . Ami zavar , hogy az msi after nem mutatja a feszt s nem is lehet állítani+ a legkisebb órajel emelésre (+10-15mhz) leáll a kártya (képernyőillesztő hibával) szóval hogy tudnám ezt egy kis tuningra bírni.
vga
-
NFree
addikt
válasz JoolsNOS #28799 üzenetére
Nem tudom nekem furcsa az egész, mivel ott van a triple voltage control még a dobozon is erre az afterbe semmit nem enged nem értem valam bug lehet nállam csak nem tudom mi , feltettem a 2.2.1 et is és ugyan az a fesz részhez nem enged piszkálni. A mi még fura hogy a kombustor 1,2v ír , hogy annyit kap a gpu, az nem sok?
vga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs