- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz MasterHUn #20900 üzenetére
A lapod tudja, a Vga tudja! Ez csak azt mutatja, hogy terheletlenül visszaáll pcie 1-re. ha ablakba elindítasz valamit, ami használja a vga-t, akkor látod, hogy felkapcsol!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
válasz synthattik #20902 üzenetére
Teljesítménybe szinte semmi különbséget nem vesz észre a mezei user a 2.0 és a 3.0 között
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
daneeeeee
aktív tag
válasz Howkeddlee #20895 üzenetére
Mondjuk igazán rakhattak volna rá valami menő fehér backplate-et.
-
Reggie0
félisten
válasz Howkeddlee #20894 üzenetére
Jol tudod.
-
JoolsNOS
veterán
válasz synthattik #20902 üzenetére
Nekem is 1.1et ír, előtte a 660ti meg 3at írt.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
JoolsNOS
veterán
válasz synthattik #20909 üzenetére
Furmark alatt is 1.1et mutat...
(#20908) Elroy1980: most töltöm a régebbi ab-t, remélem lehet feszelni vele.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
torma1981
veterán
Helloka. Az Nvidia nem tervezi csökkenteni az árait? 80k-ért lehet Ati 280X-et kapni. A 7700 105-110k. Így nem tud sehogy versenyezni. Nem értem őket. Én most tuti nem vennék Nvidiát.
-
Casanova*
veterán
válasz torma1981 #20912 üzenetére
gtx760 oc 63k ez a kártya közel a 280x szintjén van. cod gémek alatt szinte ugyanolyan gyors. és sokkal kevesebbet fogyaszt,mint a 280x
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
blaca83
őstag
válasz Howkeddlee #20895 üzenetére
A fehér kártyákért nem nagyon vagyok oda, de ezzel a 3 ventivel egész jól néz ki.
Ahogy nézegettem, a Galaxy GTX 770 Hall of Fame van még ilyen szépen felpeckelve gyárilag és szintén fehér.
[link]@JoolsNOS:
Nekem most a Lightning-hoz való AB van fent és ezzel végre engedett normálisan mindent állítani a 680 Lightningomon.
V3.0.0. (V3.0.0.1701 Beta 15)A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Casanova*
veterán
válasz Reggie0 #20916 üzenetére
mondom közel a szintjén van. főleg a zöld gémeknél. 280x 108fps , gtx760 104fps
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Reggie0
félisten
válasz Casanova* #20917 üzenetére
A kozel eleg relativ Ha azonos szinten nezzuk, akkor most az nvidianak van egy 30k felara. Azert ez soknak szamit. Most ezert nem veszem meg a masodik 770-es kartyam, mert valoszinuleg lesz korrekcio, csak van egy olyan erzesem, hogy karacsonyra idozitik.
Szerk: a black ops csak egy jatek. Nezd ezt a ket cikket es hasonlitsd ossze. Az utobbiban van a 770 Lighning.
[ Szerkesztve ]
-
BlessedElroy
senior tag
A PCI Latency timer-ről mesélne nekem vki vmit?
Origin: BlessedElroy
-
Casanova*
veterán
válasz Reggie0 #20918 üzenetére
ugye a 280x oc teszteken a gtx760 alap,nem oc. nézd meg külön az msi gtx760 hawk teszteket. mindjárt közelebb jár a 280x szintjéhez. pl. a bo2-nél a hawk ráver a 280x-re.
-
JoolsNOS
veterán
válasz BlessedElroy #20892 üzenetére
Na ezzel engedi már. Eddig +1 átlag fps. De sztem még nem a vége.
Most +68 mVon van, így gpu-z 1.244et mutat max. Meddig mehetek szerintetek? Mehet a +100 is?
-
Reggie0
félisten
válasz BlessedElroy #20919 üzenetére
Nincs mogotte nagy tudomany. Azt jelenti, hogy hany (pci) orajel ciklusig birtokolhatja egy eszkoz a buszt, mielott megindul az arbritacio, azaz atadja a vezerlest egy masik eszkoznek. Minel nagyobb annal tobb ideig birtokolja, igy annal tobb adatot tud atvinni egy szuszra. Ennek az erteknek az optimuma jelentosen fugg attol, hogy mennyi es milyen kartya van a gepben es azok hogyan forgalmaznak. Ha sok kartyad van amelyek gyakran kuldenek kis adatot, akkor csokkenteni celszeru, ha egy kartyad van es sok adatot visz at, akkor novelni. Nyugodtan allitgasd es benchmarkolj, majd kiderul nalad mi az optimum.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz BlessedElroy #20924 üzenetére
Én se akarom úgy használni, tehát nem lesz rövidebb az élete, sztem ha egyszer odavágok neki . Sőt még csak tuningolni se nagyon szoktam játék alatt. MEgnézem mi a vége tesztben aztán megy alapon.
Amúgy ha 1 mm-rel nagyobb a kártya akkor vágnom kell a házamat[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
-
Gyufaaa
veterán
Srácok. VGA beszerzése előtt állok. 760 lesz a kiszemelt áldozat. Melyik gyártót érdemesebb jelenleg ebből a szériából vásárolni?
(#20913) Casanova*: Az általad linkelt Giga az jóféle? Tuning, ha bírja, lesz!
[ Szerkesztve ]
-
-
csoty
aktív tag
válasz Gyufaaa #20929 üzenetére
Neki jó a hűtése, legalábbis ezt rebesgetik errefelé. És még olcsó is ahhoz képest
#csotykocsithajt
-
Gyufaaa
veterán
Köszi srácok. Meglesem magamnak ezt a Giga cuccot.
-
Casanova*
veterán
válasz blaca83 #20934 üzenetére
ha lehetne kapni itthon zotac gtx700 gold extreme edition-t. akkor ez lenne az első,nemde.
nagyon komoly kártya! legerősebb 760
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
válasz Casanova* #20935 üzenetére
Láttam már a Gold-ot brutális!!!
Sajnos nálunk csak a "sima" AMP" elérhető MO.-on.
Azért Én úgy vagyok vele, hogy inkább megveszem az egyik legerősebb 760-at a Zotac AMP személyében kb 68 K-ért mint, hogy megvegyem a kicsit gyengébb Hawk-ot jóval drágábban.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Casanova*
veterán
válasz blaca83 #20936 üzenetére
miért AMP!-t veszed? nincs a top3 listádba. vegyél evga-t vagy msi-t! nekem az AMP! a legszimpibb! valahol olvastam,hogy még simán lehet húzni rajta,nagyon jó a tuningpotenciáljuk.
[ Szerkesztve ]
-
MasterHUn
senior tag
megvan a leállásom hibájának az oka
vynsc vagy mit bekellet kapcsoljam
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
blaca83
őstag
válasz Casanova* #20937 üzenetére
A Zotac-ot is teszteltem, de csak a 670-es idejében, azóta sajnos nem volt rá lehetőség.
Minőségben a TOP Nálam az EVGA utána az MSI.
Ár-Érték aányban 3. a Giga, de ha a teljesítményt, gyári tuningot nézem akkor 3. helyre ez esetben feljöhet a Zotac is.
@csoty:
Ha kell segítség akkor írj PÜ.-t és segítek.[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Casanova*
veterán
-
blaca83
őstag
válasz Casanova* #20941 üzenetére
Nálunk EU-ban sajnos még nem láttam sehol, pedig nagyon kíváncsi lennék rá.
Terhelés alatt Nekem hangosnak és egy kicsit melegnek bizonyult...
A 780-on (780 AMP) lévő 3-ventis verzió lesz a következő tesztpéldány hamarosan, mert az egyik barátom most abban gondolkodik erősen.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
pohár
félisten
válasz blaca83 #20942 üzenetére
ebay-en biztos akad olyan kínai eladó, aki ide is elpostázza...
OFF: innen és most kell venni 1,6 terás RevoDrive-ot!
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Casanova*
veterán
-
FaTHI
őstag
Srácok itt a nagy unalmamban kicsit állitottam az ASUSGTX 680 DCUII-es karim biosán. Mégpedig 1.150mV-ról 1.187.5mV-ra. igy most 1200-ra boost-ol a kari, és itt stabil is. DE az Afterburner, és gpu-z szerint 1.212mV-ot mutat. nem gáz ez már egy kicsit a karinak? Vagy maradhat? igaz a hőfokok kb maradtak a régiek, max.68fokot-láttam monitorozva. Szval nem akarnám szétgyilkolni a karit, hiszen alapon 1.175-ön is megy kis tuningal 1175/7000-et, ami már tesztjeim alapján valamivel gyorsabb egy 770-nél is,de azért csak nem bir magával az ember.. szval mit birnak ezek a karik +fesz terén.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zorel
senior tag
AVG 90FPS Ez így már a ref 770 SLI szint felett van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest