-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz #35434496 #20600 üzenetére
Ezért nem érnek semmit a netes tesztek.
63°C... Nekem 60°C-tól tolta 100%on a ventiket a vezérlés, és úgy állt meg 72°C körül, úgy hogy nekem nincsen oldallapja a háznak, előlről is fújja egy venti.
Auton nem is tudom mennyire ment fel, talán nem is használtam úgy.(#20598) =HG=: A radiátor hűtése sokkal halkabb, még ha több ventivel is történik, mint a VGAn levő ventik süvítése. Én csak tudom, hiszen a radimon 10db 12-es venti megy 12V-on.... meg sem közelíti azt a hangorkánt, amit a VGA produkált.... amiért vizet kellett rá tennem.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz #35434496 #20602 üzenetére
Az én problémámon csak ez segített. Itt is látszik a képen, hogy nem az eredeti paszta van rajta, hanem a folyékonyabb AC. Nem ért semmit, egy °C-t se nyertem vele. Zalmannal, viszont 30-at
A VGA végére tettem egy 8centis ventit 5V-ra kötve. Ha lekötném a radiról a ventiket, amit megjegyzem megtehetnék, mert passzívban is elviszi a 680at, meg a Xeont, akkor szerintem nem sok hang lenne a gépben De én szeretem ha minél hűvösebb.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bombibmw
veterán
Szasztok!
AB-ben hogyan lehet beállítani a ventivezérlést?
Egyszerűen sosem áll be és emeli hőmérséklet függően a fordulatot. -
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #20606 üzenetére
Mondjuk egy BF3, vagy Crysis 3 alatt akkor mennyire megy fel a GPU hőfoka?
-
blaca83
őstag
válasz beci43 #20595 üzenetére
Szerintem ezt nem Nekem akartad...
@=HG=:
Így igaz, a mostani Ref.-modellek már korántsem olyan hangosak és nem is melegszenek annyira mind régebben, de azért még mindig csak úgy érdemes húzni őket, ha kapnak egy jó kis vízhűtést.
Egyébként megőrjítik azt, aki érzékenyebb a zajra.@Lara:
Te jól jártál nagyon azzal a 680-nal és a Zalmannal.Egyébként a ház is meghatározó a belső hőfokkal kapcsolatban, mert pl: Nálam egy húzott 680 Lightning van befogva szolgálatra egy Haf-x 942-es házban.
Télen 55-57 C nyáron pedig max 68 C fokra melegszik kb a kártyám.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Laraxior
titán
válasz blaca83 #20609 üzenetére
2000Ft volt a blokk, majd hülye lennék kihagyni
-
bombibmw
veterán
Az szép!
Végül is leszedtem megint az AB-t és a Tweaknél kötöttem ki újra,ami meg is oldotta a gondomat.
Akartam is pont kérni egy 780 tulajt,hogy nyomjon már egy Valley-t a kedvemért.
Nekem most ez jött ki,ez eddig a legjobb eredmény,de még próbálkozom feljebb menni.
1.kártya: 1200/6900
2.kártya: 1254/6900[ Szerkesztve ]
-
synthattik
aktív tag
válasz Casanova* #20597 üzenetére
Szubjektív kinek mi a hangos,nekem ref gtx 670-van palit--ból..és szerintem rohadt hangos az a hűtés,alapra van ilyen morgós hangja,mondjuk idle-ben nem vészes,na terheléskor pikk pakk,beindul a dolog, minden zajt elnyomott nálam,alapra 80c volt a gpu rész,kb így volt belőve a hűtése,60c-nál kezdi emelni a venti fordulatot.
Én 2 nap után vettem rá 1 ilyen hűtést,és a probléma megoldva.Ez lazán 60 fok alatt tartja ha nem húzom,tuningolva,eddig crysis 3 alatt láttam a legnagyobb hőfokot 63 volt.
A hangja meg olyan terhelés alatt is,hogy hangosabb az asetek egybe vicc vizem pumpája,mint ezen a venti.
Szóval szntem csak akkor vegyél ref.-et ha jó áron van és tuti cseréled a hűtőt,mert nem a kártyával van a baj,hanem azzal a mókuskerékkel a hátulján.
De ez csak az én véleményem,úgy is azt veszel ami szimpatikus lesz. -
Casanova*
veterán
válasz synthattik #20614 üzenetére
már döntöttem milyet veszek. GTX760 2 GB EVGA Superclocked vagy Zotac AMP! vagy MSI Hawk.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
törölt tag
-
bombibmw
veterán
Kis érdekesség.
Találtam egy tesztet a Gigabyte 760oc 4gb Sli-ről.
Érdemes megnézni a GTA 5 teszt konklúzióját benne. [link][ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz ->Raizen<- #20621 üzenetére
(#20618) Casanova*: A tesztben benne van a Hawk,meg az EVGA is,ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz bombibmw #20622 üzenetére
[link] ezek a GTX760 OC-k ilyen erősek?! GTX680-nál és HD7970GHz-nél gyorsabbak. ezek az OC vga-k 70 k körül vannak. nagyon jó kis jószágok! cod gémek alá tökéletesek. 2-szeres simítással simán meg van a fix 125 fps. perfect!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Kevin88
újonc
Sziasztok!
Intel Core i5-2500-as proci mennyire fog vissza egy gtx770-et?
-
BlessedElroy
senior tag
Valaki elmagyarázhatná,hogy miért van ez:
Ha lefuttatok teszteket alap órajelen, minden ok. "x" + 80-90MHz-nél még erősödik, mármint több pontot kapok. De egy bizonyos órajel felett, mondjuk "x"+120-nál már nem kapok több pontot. Hiába futtatom le a 3d markot +140MHz-el, az már olyan, mint halottnak a csók. Pedig AB írja az órajelet 1300 felett megy a kártya,lényegében erő nélkül. Mivan?Origin: BlessedElroy
-
Źşë'
addikt
válasz Kevin88 #20624 üzenetére
nagyon nem lehet procilimitről beszélni, mivel (egyenlőre) képesek kihajtani a jelenlegi vgakat ezek a 4magos csodák, 10-20% különbség van csak az újabb intelek között ha jól tudom, szóval ne temesd ezt a remek Szandit inkább vidd el, megtáncoltatni valami faja game alá
szvsz leginkább ott lehet megérezni a procit ahol komolyabb fizika van beépítve egy játékba, ott jobban megizzad talán, az újabb quadok jobban bírják a fizikázást
(#20625) JoolsNOS árcsökkentés eléggé zsákbamacska, sztem nem fog komoly árcsökkenés bekövetkezni, mivel épp most volt egy igen jelentős (670 - 680), ezen az áron kisöprik a raktárakat és talán egy picivel lesznek olcsóbbak, de ez sem biztos, főleg 760 - 770 téren, inkább ahogy már írták 780 lesz olcsóbb az új modell végett
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
bombibmw
veterán
válasz Casanova* #20623 üzenetére
Csak COD-ban gyorsabbak,bár ez is véleményes.
COD jobban fekszik az Nvidia-nak,mint az AMD-nek.
Engem az fog meg a tesztben,hogy az Sli mindig első és ebben van is valami.(#20626) Elroy1980: Ezt én is észrevettem egy bizonyos órajel felett.Lehet ilyenkor nem stabil már a tuning és csak erőlködik a VGA,ezért gyengébben is teljesít.
De erre a kérdésre a válasz engem is érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
na,hagy tudjam! codnál nincs jobb game. single nem érdekel,akármilyen zsír a game. multizni szeretek,alázni a népet. haverokkal szoktam játszani. nagyon jó kis,erős csapat vagyunk.
(#20631) bombibmw: vannak jobbak is?? pl. mi?
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz bombibmw #20634 üzenetére
régen szerettem az ilyen logikus,mászkálós gémeket. sajnos minden játék angolul van,nem értem a játékot és mindig elakadok... türelmem nincs hozzá.
-
Laraxior
titán
válasz Casanova* #20633 üzenetére
Majd felnősz te is....
-
Casanova*
veterán
válasz bombibmw #20639 üzenetére
szép! majdnem R9 280X mátrix CF szinten van ez asus R9 280X Mátrix CF
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
1280x720 azért ez a vga. 110 ezer ft. mátrix. tiéden ultra beállítás van. piroson nem látom azt. hogy is van ez? nem értek ehhez.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz tailor74 #20645 üzenetére
igen darabja kerül annyiba. és sokkal többet fogyaszt 280X
nem tudom észrevettétek-e,az erős piros kártyáknál a min. fps elé gyenge legtöbb teszten.,mint pl. itt a képen is 25 fps. pl. GTX 780 1 db. [link] itt min 37 fps. inkább a min. fps legyen több,ne a max fps.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
nem tudom észrevettétek-e,az erős piros kártyáknál a min. fps elég gyenge legtöbb teszten.,mint pl. itt a képen is 25 fps. pl. GTX 780 1 db. [link] itt min 37 fps. inkább a min. fps legyen több,ne a max fps.
(#20647) Zorel: látod itt is több a min. fps. nagyon jó!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest