- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz csaba951 #12648 üzenetére
OK, megoldva! Rosszul tudtam, a Broadcasting képes más ablak képét is közvetíteni. Ezek szerint konzolon játszik, és annak a képét "vezette be valahogy" a Windows-ba.
What video is recorded and included in my broadcast?
You can optionally enable recording video of applications outside of your game through the Steam Client settings menu. Please remember that your broadcast viewers will be able to see any open windows when enabled. -
Penge@Borisz
tag
válasz csaba951 #12648 üzenetére
Ha ilyen a PC-s verzió minősége, akkor egyáltalán nem érdekel a cucc. (Bár nem tuom elképzelni, hogy ennyire fos legyen, nem valami rosszízű tréfa ez Photoshoppal kivitelezve?) Jöhetne valami ingame videó a játékról, mert ez így nagyon kevés.
"A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem arra, hogy megtudd, milyen ember vagy." - Bud Spencer
-
wjbhbdux
veterán
-
-
gyimger
őstag
Egy 480p-ben streamelt videó eleve miért kellene, hogy szép legyen?
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Scholes9
nagyúr
válasz Penge@Borisz #12652 üzenetére
Egy ilyen képnek minek ültök fel?😉
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Scholes9
nagyúr
válasz spanglee001 #12663 üzenetére
Továbbra is úgy hiszem h mi pc-sek fogjuk a legjobb legszebb verziót kapni 😊
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
privacy99
senior tag
-
spanglee001
addikt
válasz front3r #12666 üzenetére
igen sajna valamit kezdeni kellene velük, pl nemtom valami nagy cégnek összedobnák a játékosok a pénzt, hogy lehetetlenítsék el a csalókat valami komoly szúrővel, fejenként mittom én 1000ft ot kellene bedobni, én benne lennék , de ki tudja lehet a fejlesztők árulják a cheatet azért nem foglalkoznak vele
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
gyimger
őstag
Szerintem itt most elég sok a félreértés. Nyugi.
Kérdés egy esetleges új témához:
Várjátok-e egyáltalán? Egy hónapja szerintem minden létező videót megnéztem YT-on, ezer dologra kíváncsi voltam, sok online marhulást néztem, de mostanra a MKX jobban érdekel, amivel épp egy napon jelenik meg a GTA. A fene tudja, hogy aztán eltolják-e az Arkham Knightig, ami szintén jobban izgat. Remélem, amikor kijön, újra rákapok, de ezzel a tologatással elszállt az izgalom."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Evome
senior tag
válasz gyimger #12696 üzenetére
Én pl várom nagyon is
Csak a BF hardline van ami egyenlőre érdekel még idén, de fölöslegesnek látom megvenni mind a kettőt ennyire egymás mellett. GTA-val szerintem Online jobban le tudom magam kötni, + FPS nek van egy jó pár a gépen jelenleg Hardline majd ha lemegy 5ezer köré akkor beruházok rá a Hotwire mód miatt.
Késik nem késik , annyira nem érdekel amíg addig el tudok ökörködni a többivelHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
rup1u5
nagyúr
Visszamondtam a DVD-s előrendelésem és előrendelném steamen.
Azt meg tudná mondani nekem valaki, hogy hol lehet steamen átváltani a fizetőeszközt euroról fontra?
Megtaláltam a választ.(#12699) Alice90:
Köszi. Ott élek ezért szeretnék fontal fizetni de amint látom azt nem lehet max kijelezni fontban az árakat.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
csaba951
veterán
válasz rup1u5 #12698 üzenetére
Ez azért van, mert a fiók "örökre" ahhoz a régióhoz lesz kötve, ahol létrehoztad és/vagy először vásároltál Steam Store-ból. Ha tartósan a UK-ban élsz, akkor érdemes lenne megírnod a Steam Support-nak ezt, és hogy ezentúl UK Store-ban szeretnél vásárolni. Árak szempontjából is kicsit jobban járnál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest