-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz Henker2 #35651 üzenetére
Hát nekem nem tetszik a túlzásba vitt DOF. Nameg az egy olyan effekt ami filmben jól néz ki, de játéknál gyakorlatilag elintézi a szemed, mert úgyis az éles amit nézel. De a napsugarak szűrődése jó benne. Összeségében én még mindig a 2.1et ajánlom.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Henker2
addikt
Ezek a modok terjedelemben mekkorák?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
E34525
csendes tag
Sziasztok. Most töltöttem le Steam-ről a GTA IV játékot és semmit se csinál. Szó szerint. Regisztráltam már stb és semmi. Egy ideig az egér mutató forog de aztán abba marad. (Win8)
Sajnos ezzel szeretem volna felavatni az új gépet de már lassan agyvérzést kapok tőle.
[ Szerkesztve ]
Nyomom a Counter Strike-ot nem csinálok sztrájkot inkább iszok egy szprájtot.
-
E34525
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm. De úgy tűnik hogy engem az isten is ver. Még a grafikán be sem állítottam semmit és azt írja hogy a videokártya nem bírja... (Asus r9280)
Nyomom a Counter Strike-ot nem csinálok sztrájkot inkább iszok egy szprájtot.
-
JoolsNOS
veterán
válasz Henker2 #35658 üzenetére
Ha visszaolvasol a hszeim közt akkor megtalálod, mit honnan szedtem, de pl itt is van.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Dilikutya
félisten
Mi van már megint azzal a tetvedék Live-al? Kb. két hónapja még bejelentkezett, működött is a mentés, most meg bedöglött. Offline profilt hol tudok csinálni abban a hányásban? Szánalmas, bezzeg arra van kapacitása a Rockstarnak, hogy szétcsessze a San Andreas-t.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Dilikutya #35664 üzenetére
Offline profilra rájöttem, de a Live-os mentést nem veszi be. Hogy lehet ilyen szart összedobni... csak hát amikor vettem a GTA4-et, kb. fogalmam se volt erről a fos Live-ról, az meg nem tolja az arcodba, hogy te barom, nem kell neked az online profil.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
Tudom hogy valószínűleg korábban már kérdezték, de remélem tudtok segíteni a problémámban..ha lehet egyálalán.
Integrált videókártyám van, ami egy HD 4600....egy i3-4330-as procival. A játék beállításain belül azt írja, hogy csak 118 MB memóriám van de amúgy a dedikált memóriám 64 MB az elérhető grafikus memória meg 1696 MB. Ezen hogy tudok válltoztatni? BIOS-on belül hogy tudom beállítani, hogy a 8 GB memóriámból többet egyen? Egy Asus B85-Plus az alaplapom. Van benne kakaó, nehogy már ne vigye. De ha nem viszi akkor mindegy, csak gondoltam hátha ti tudtok valamit kezdeni a problémámmal. Előre is köszi. -
Ciccuka
veterán
hogy lehet menteni a játékban off-line
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
-
Redneck
nagyúr
Steamen megint akciós a játék. Aki eddig lewarezolta most van esélye olcsón hozzájutni. Múltkor is volt valaki...
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
laceszgamer
addikt
-
Bjørgersson
félisten
válasz Redneck #35678 üzenetére
Fizetni? Játékért? Hülyéskedsz?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Redneck
nagyúr
válasz Bjørgersson #35680 üzenetére
Azoknak akiknek eddig ez elmaradt volna. Nem vagy vicces, te is megvettél már mindenféle szart!
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Henker2
addikt
Srácok! Én már totál ki vagyok idegileg ettől a GTA IV telepítéstől!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Exodius
őstag
Kösz a segítséget...
-
( V )
veterán
válasz v!ct0y #35684 üzenetére
sőt! szintén Steames kulcs, de csak ~ 2,29 € -ért: Nuuvem.com.br
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Bjørgersson
félisten
válasz Redneck #35681 üzenetére
Nincs is olyan sok játékom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ciccuka
veterán
Milyen autó pack-ok vannak amik működnek is?
Ezek ki lettek próbálva, de vagy hibásak vagy kiléptet:
GTA EFLC Car Mods v3.5
Gta IV Car Pack V12.9
Ultimate HD Car Pack 2012 v1.2
Ultimate Vehicle Pack V11Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Carryboy
tag
Sziasztok!
Steam-en vásárolt GTA 4 EFLC-t nem sikerül elindítani, securelauncher hibával kilép.
Az első hozzászólásban leírtakat végig csináltam.
Akinek van ideje és energiája az rám írna Privát üzenetben !?Köszönöm!
-
Carryboy
tag
Update: Sikerült elindítanom a GTA4-et de a Liberty City-t még mindig nem.
-
titán
Sziasztok!
Visszatertem! Igaz nem a regi atomeromuvemmel, hanem egy i5 + gtx280 tarsasagaban, de nagyon szepen fut rajta. Ket dolog viszont nekem nem fer a fejembe. Regen a telefonban bentmaradt a cheat, nem kellett mindig kulon beirni a szamokat. A masik, hogy hiaba nyomom be a fegyvereket, kiirja, hogy valami utca tisztesseges embere zarolva vagy mi es pl nem tudok a kessel szurni, a fegyverek mukodnek.
Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz JoolsNOS #35695 üzenetére
JoolsNOS
Ezt en is igy tudtam, de valamiert meg sem jott elo a konyvtar, a cheat-ek azok mukodtek, csak nem mentodtek el a teloben. Aztan este egyszer csak elojott, de fogalmam sincs mitol, valamit meg ganyoltam a romannal meg elvttem a csajt valami karnevalra, utana kocsikaztam es az egyik cheatnel megneztem es ott volt.
LaciCRM Igen, kozben utanaolvastam, hogy a cheat miatt irja ezt ki, a kes es a baseball uto is mukodik, csak elotte jobbal be kell "celozni" az ellent.
Hu de jo volt egy kicsit ujra hentelni a jatekban, lehet vegig is jatszom most, bar majd ez meg alakulhat.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Tudom sok velem a problema , de regebben mintha lett volna gyari patch, hogy ne kelljen neki a dvd. A legfrissebb verzio van fent es most is keri. Erre van valami megoldas, ami nem kurkaszik bele a jatekba? Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest