-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Redneck #35050 üzenetére
Most jól megmondtad.
(#35049) LaciCRM: retard
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
KubanitoS
veterán
Nekem van egy ennél jóval gyengébb laptopom és ott úgy használom, hogy a textúrákat high-ra, a legmagasabbra teszem, a többit pedig low-mediumra és teljesen jól elfut szintén 1280-on.
Próbáld ki te is ezzel, majd erre pakold rá az Icenhancer modot. Csak le kell tölteni és bemásolni a GTA mappába, ahol az exe fájl is van. Rendkívül széppé teszi a játékot.
A videón valami fullos cucc van plusz textűrákkal, miegymás Én is készítettem egy pár képet a saját gépemről. Csak maga a mod van telepítve (2.1)és a konfig toolja, amelyet külön kell leszedni a honlapjáról.
Ez csak egy példa, van több más mod is, annyi a lényeg, hogy érdemes kicsit megbabrálni a játékot, a hatás nem fog elmaradni és a gépigény sem növekszik meg, maximum csekély mértékben.
Ha a GTA full pakkot veszed meg, akkor a beállításokban a "night shadows"-t és (ha nem kell) a folyamatos játékfelvételt kapcsold ki, ezek nagyon meg tudják dobni az fps-t.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Redneck #35050 üzenetére
Nem lehúzás, de nem is kell egyből ilyen tuskó módon írni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
KubanitoS
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #35056 üzenetére
Igen.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Annyira szeretem mikor berakok egy autómódot és SMPA60-as Fatal error van......,csak attól a rohadt kocsimódtól.
Úgy imádom,már unom a gyári GTA kocsikat.........™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #35053 üzenetére
Én utálom a steamet. Maga az ötlet jó, de a steam saját beépülő hülyeségei nagyon zavarnak.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #35059 üzenetére
Nincs vele gond szerintem, ha nagyon zavar, meg ki lehet kapcsolni.
-
törölt tag
válasz KubanitoS #35060 üzenetére
ne haragudj nem fogom tudni megmondani konkrétem mivel kb 1 éve nincs komplett gamer pc-m (xboxozok), így nem emlékszem rá.
A Max payne 3-ban külön az achievementek meg minden felvillantak egyesével amikor betöltöttem a régi nem steames mentéseim, plusz játék közben is van valami ami folyamatosan jelen van, ami előtte a dobozos változatnál nem volt. Sokkal többet crashelt a játék, nem volt olyan stabil. Ez csak az én észrevételem. Elismerem hogy jó dolog de én személy szerint nem szeretem. nem is nagyon használom. Nekem nagy értéke van a kézzelfogható dobozos játékoknak. Főleg a GTA V Collectors Editionnak De a GTA IV-re is büszke vagyok. Ki is van állítva a szekrényre szépen sorban az összesPozitívum: nagyon olcsó.
Na tessék: itt meg akciós a GTA IV [link]
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
Úgy tudom, hogy a játék az 1.04-es javítással fut a legjobban, viszont, ha elindítom gondolom kéri az újabb patch-et, hogy lehetne ezt megkerülni?
Eredeti játékról van szó, így nem akarom crack-elni, bár csak singlibe játszom..
-
VoidXs
nagyúr
válasz AthlonXP #35064 üzenetére
Telepíted, letiltod a tűzfalon, játékoldalakról összeguberált patch-et raksz rá, és elvileg nem lesz auto-update. Bár szerintem dobozoson amúgy sincs. Ha viszont Steames, mint nekem, akkor szívás.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
senior tag
Sziasztok!
Segítségre van szükségem. Ma megjött a GTA IV eredeti verziója.
Feltelepítettem, regisztráltam a Social Club-ban és a windows live-on is.
Ha indítom a játékot a windows live-ba nem tudok belépni, mert frissítést ajánl fel. Ha rábököm hogy frissítsen akkor se fut végig a folyamat. Mindegy is mert egyenlőre nem akarok multizni.
A játék elindul, de iszonyat lassan tölt be, és szaggat, kb 3-10 fps.
A gépem nem egy új valami, de a kép és videószerkesztés miatt van benne egy i7 870 3,4 ghz, 16 gb ram, gtx 660ti top 2gb, meg egy ssd is. Win 7 van fent. Reméltem ezen azért már fullba fut.
A régi gépemen gond nélkül ment a játék, igaz az nem eredeti volt, de szerintem ez nem befolyásolja.
Van valakinek ötlete, hogy tudnám a játékot használható szintre hozni, ha az megvan akkor jöhet a live-os probléma.
Előre is köszi,
SzilárdEATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz Gyarmati_ #35071 üzenetére
pl. Itt minden Patch megtalálható! [link]
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
senior tag
válasz MaxxDamage #35072 üzenetére
Köszi, már megtaláltam, és elkezdtem leszedni azokat.
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
gézu
őstag
Hali!
Jó áron van most, hát megvettem. Kíváncsi voltam, mit mutat egy mai közepes vason.
A bench ezt adta, minden fullon és FHD.Avg FPS 65.5
CPU usage 54%
Sys mem 31%
Video mem 68%Amin csodálkozom, hogy a cpu félig üresben fut, miközben elég procizabáló a progi.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
MaxxDamage
félisten
válasz cyberkind #35078 üzenetére
Azért az már durva... látszik, hogy a Game PC-re eléggé Optimized FAIL -es...
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
AthlonXP
őstag
válasz KubanitoS #35070 üzenetére
Moddolni nem tervezem. Azért szeretném kipróbálni a korábbi frissítéssel, mert azt írták azzal megy legjobban. Gondolom kevésbé akad, vagy több átlag fps-t produkál, ilyesmi.
De, ha nem fog elindulni, mert nincs fel frissítve teljesen, akkor mindegy (még nem próbáltam). -
Bjørgersson
félisten
-
novoszath
senior tag
Hali.
Megvettem steamre a gta4-et.
Feltepelítettem, social klubb fent van, regelve is vok. rákattolok a játékra, majd behozza a social klubbot, rányom a play-re és sem,mi nem történik, a háttérben sem fut a gta4. mi lehet a probléma?PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
csaba951
veterán
Innen kell leszedni, és feltelepíteni. Ami gyárilag a csomagban van az elavult, nem működik! Ha Windows 8/8.1-et használsz, akkor valahonnan máshonnan kell leszedni valami barkács verziót.
-
bpetyka
csendes tag
Sziasztok!
Vettem új laptopot. Ki kéne próbálni a vasat, de DVD meghajtó már nincs benne, így nem tudom megetetni vele az eredeti DVD-imet...
Azt tervezem, hogy csinálok képet a lemezekről, és mobil vinyón, vagy akármin teszem fel a gépre, de gondoltam, előbb felteszem a kérdést: fog ez így menni?
Már azt sem tudom, hogyan telepítettük anno az eredetit. Ugye nem volt kód, meg ilyesmi?(Arról majd később panaszkodom, ha más még nem tette meg, hogy a legutóbbi újratelepítéskor sem értem el az online mentéseimet, és a "passzív" mentési fájlokat sem tudtam visszarakni )
-
MurdR
veterán
válasz KubanitoS #35052 üzenetére
Betettem a modot, és érdekes jelenséget produkált. 10 percig ment, utána pedig szép folyamatosan elkezdett szemcsésedni a kép, úgy mintha az analóg adásnál gyenge lenne a jel, és hangyásodna. Használhatatlan lett
Bizt. Mentést természetesen nem csináltam
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Az Ultimate Textures 2.0 + IcenHancer 2.1 működik együtt,aki akarja kipróbálhatja.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
MaxxDamage
félisten
Bizt. mentés mindig jó ha van (kb. mindenből ami fontos és le lehet menteni / érdemes)
Nekem külső USB HDD-n megvan legtöbb Game amiket agyon MODozok(#35093) }{3@Đ$}{0ot: Köszi, lehet meglesem , bár nálam az IcenHancer annyira jól beállított / konfigurált (saját magam csináltam minden fényerő / textúrát..) hogy tökéletesen megfelelő és nem is bántom (tiszta élethű minden a gameba
L
-
-
KubanitoS
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest