- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz kmisi99 #24399 üzenetére
Én árnyékokat nem is használok, megvagyok nélkülük. Ott lehet a legtöbb plusz fps-t kicsikarni az amúgy igen "fasza" motorból.
Ráadásul ha csak közepes árnyékokat használnál, mert mondjuk csak annyit bír a géped, akkor kapod szépen a teniszütőrácsos árnyékokat. Röhej az egész.
Érdekes hogy minden más játékban meg lehet oldani az árnyékolást normálisan, csak itt nem. A srácoknak meg kellett volna nézni előtte mondjuk a Far Cry 2 árnyékolás rendszerét. Hogy ott mit tud egy medium produkálni.
Én elhiszem, hogy baromi nagy a város, és egyszerre sok mindent kell kezelnie a motornak. Az autók, a gyalogosok, az őket irányító AI, de akkor is.
Nulla optimalizáció. Inkább vettek volna egy külsős motort, minthogy ennek a fejlesztésébe ölték a zsét. Egy kis pofozgatással egy Unreal Engine 3 simán elbírt volna a játékkal.
Alapból az is fel van készítve a hatalmas külső területek kezelésére. Gyakorlatilag mindenben jobb. Textúrák, shaderek (ebben különösen, például víz), karakterek kidolgozása. Ott is van beépített fizika. Kezeli a hdr-t, bloom-ot, minden szart. És fut mint a bolond, kiforrott.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
rup1u5
nagyúr
válasz kmisi99 #24399 üzenetére
Biztos hogy nincs neked 30-50 fps-ed 4870-el kimaxolva!
Maximum te hiszed azt vagy a benchmark hoz annyit de annak meg köze sincs a valósághoz. Kimaxolva nálam fullHD-ban megfekteti a GTX 280-at.
FRAPS-al vagy Rivatuner-el log-old fájlba a valós játék közbeni fps értékeidet, csutkára kimaxolt beállításokkal és az összes adatot másold be ide nekem légyszives!
Szeretném saját szememmel látni azt a konstans 30-50 fps-t egy 4870-től GTA 4-ben, max beállításokkal.
Ne felejts el légyszíves egy screenshot-ot is mellékelni a grafikus beállításokról amin a mérést készíted.
Köszi!
Várom!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
-
törölt tag
-
törölt tag
tudna valaki linkelni tesztet a játékról ahol 2, 4 és esetleg 6magos procival tesztelik a játékot?
ha jól tudom ez a játék ki tud használni 4 magot is rendesen, csak nem vagyok benne biztos
vagy valaki akinek 4 vagy több magja van mutasson már légyszei egy mag kihasználtsági képet a játékfutás alatt! -
törölt tag
közben már találtam tesztet, kihasználja
már csak egy kérdés maradt;
amd-nél mennyit dob az L3? -
bacsis
Közösségépítő
Helló Urak!
Fórumokról fórumokra járok, hogy a segítségetekkel "ki tudjam kalapálni" az oprendszeremben felmerülő problémákat!
Most már csak úgy tűnik a GTA4-et kéne valahogy működésre bírni, és akkor bodotá lenne
Szóval a gond:
A GTA4 korábban minden gond nélkül ment.. kb 2 hónapja toltam vele utoljára...
Tegnap hogy indítom, a Liberty-t már a menü is 800X600ban fogadott.. de amint vissza állítottam mindent gyönyörű volt a képe 1440-ben, ahogy lennie kell!
kiléptem, nem volt vele kedvem játszani..
Mondom a Sima GTA4-ben van mentés azt kéne vinni tovább... Indítom, de annál is 800X600-as torz videó fogad.. majd mikor lemegy a rockstar logó, utána nagy feketeség fogadott vártam sokat, nem változott.. nyomogattam a gombokat, egeret mozgatam, nem prüttyögött a hangfal szóval semmi nincs... ha kilképtem a feladatkezelőbe, már az is 800X600ba indult, és írja hogy a GTA4 nem válaszol...
Vajon mi lehet a nyűgje?
Köszke urak előre is -
törölt tag
válasz bacsis #24407 üzenetére
1.7-es patch fent van?
amióta felraktam a liberty-t , nem játszottam a simával, de most hogy láttam hogy van magyarosítás újrakezdtem, de csak azután indítottam el, hogy feltettem az 1.6 és 1.7-es patch-et, nálam minden oké
ugyan olyan a video beállítás mint a libertyben, és asszem azokkal a beállításokkal indult a sima mint amit a libertyben beállítottam -
SpeedR
őstag
Valaki össze tudná nekem foglalni, hogy a "sima" GTA IV-hez melyek a legjobb modok/packek amiket érdemes kipróbálni?
-
bacsis
Közösségépítő
Lenne itt még egy kérdés!
Hétvégén lanolni szeretnék pár cimborámmal vele..
NA most a gépeket szokás szerint én állom, így be kell vetni a jó öreg prescott magos S478-as P4esem... ami hiába van kigyúrva HD3850 500as DDR ramok, a proci 4gigára húzva, de akkro is egy EGY magos P4...
Szóval mit tudnék hekkelni a játékkal, hogy nyerjek még pár FPS-t? az 1.0.6os patch fent van.. így ha csontra van butítva már megy 18FPS körül, de néha leesik 14-re... Egy kicsit még kéne gyorsítani rajta...
Hallottam ezt a GTA 4 Graphics Downgraderől, leszedtem, lefutott, mondta restrartoljam a gépet, megtörtént, de nem gyorsult semmit... Van valami ötlet? -
Zolás
addikt
válasz bacsis #24414 üzenetére
Egy maggal esélytelen vagy.
Mikor lesz lanparty? Ha van feles 17es moncsid leviszem a gépemCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
bacsis
Közösségépítő
Szombaton...
Fölös moncsim viszont úgy tűnik már nincs.. ha hozol gépet, esetleg 15-st még tudok anni hozzá
állítólag ezzel a modal csinálták meg hogy P3-ason is eldöcög: ittlehetsasolni -
bacsis
Közösségépítő
válasz #67688960 #24424 üzenetére
GTA4 Graphics downgrade a neve...
Itt próbáld
Kicsit átfutottam a külföldi fórumokat, írják hogy így már megy ilyen K7-es AThlon XP-n is meg ilyen hurka 128megás VGA-n is...
Asszem még próbálom a laptopom 8400GS-én isha lebutítanám GTA3 grafikai szintjére tuti szaladna a P4esemen is
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Scorpio06 #24426 üzenetére
jahh egy T7500 van mellett (2magos 2,2GHz)... Win7 alatt már próbálkoztam vele, és ilyen 15-20FPS átlag összejött, de ott nem működött a turbo cache így a VGA csak 128MB Dramból gazdálkodhatott, de most XP van a laposon, így működik a turbo cache, és így 256MB Dram jut a GPU mellé, szal alapból jobban kell mennie, főleg ha feltolom rá ezt amod-ot, na majd ha összehozom, akkro beszámolok róla
-
Mariann294
őstag
Egy kis gördeszkázás Niko módra.
-
bognar110
őstag
válasz Mariann294 #24432 üzenetére
Úgy gördeszkázik mint egy fogyatékos.
-
wednesday
őstag
Hali.
Az a problémám, hogy a játék rövid időn belül kivág az asztalra exe hibára hivatkozva. És már nagyon idegesítő. Nem lehet nyugodtan 1 küldetést megcsinálni, mert mindig sietni kell, hogy meglegyen a mentés. Így meg nem sok élvezet van benne. Grafikai beállításoktól tejesen független a dolog.
Steam-en vásárolt példány, Win7 64 bit, és magyarítva is van. Mintha magyarítás előtt is lett volna ilyen, bár nem emlékszem, eddig nem játszottam a játékkal, vártam a fordítást. Néha multiztam vele, persze onnan is kivágott vmi más netes hibával. -
anulu
félisten
válasz wednesday #24434 üzenetére
nekem is steam-es, magyarítás nélkül és soha nem dobott még ki
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
wednesday
őstag
válasz zsoltinnó #24441 üzenetére
Pontosan, most is így jártam. és nem tudom miért.
Sehol nem olvastam, hogy a magyarítás gondokat okozott volna másoknál. Mondjuk totál úgy tűnik, hogy nincs hozzá köze azt lehet mégis. Most pl még ment a játék, de a hang már beakadt és csak zúgott, aztán kilépett, negyed óra játék után.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Hali !
Felraktam a magyarosítást, és csak betűk lettek, pl: Start helyett A
vagy Beállítások helyett B, a beállításokba belementem, ott is minden opció csak egy betű lett A, B ... és így tovább !
Ez mitől lehet ? -
szabod
senior tag
válasz Mariann294 #24351 üzenetére
Én már múltkor is mondtam, hogy dolgozniuk kell még rajta
-
wednesday
őstag
válasz szabod #24449 üzenetére
Szerintem jó ez így ahogy van. Nem könnyű egy ekkora fordítást megcsinálni. Ráadásul úgy tudom a szövegek is szét voltak szórva. Egy kérdésre a válasz lehet tök máshol volt, és egy hónap múlva ért oda az ember.
Ráadásul mondták is, hogy bármiféle hibát, elírást, rossz megfogalmazást bárki jelezhet, csak csinálni kell egy képet a problémás résznél és elküldeni. Majd kiadnak egy javított verziót is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest