-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz rup1u5 #24100 üzenetére
Oké rendben!Csak a szavaidból kicsit úgy érzem mintha kisajátítanád ezt a fórumot a 2009 óta multizos körödre!?"Öregekre" idézlek: Te cserélj tapasztalatokat azokkal akiknek fekszik a trainer, cheater létforma én meg beszélgetek azokkal akikkel már 2009 januárja óta együtt multizunk. Én veled is beszélgetnék szívesen bármiről.!
[ Szerkesztve ]
Őrült kell egy őrült ellen!!!
-
rup1u5
nagyúr
válasz zsoltinnó #24101 üzenetére
Hogyan lehet egy fórumot kisajátítani?
Használom régóta.
Nem kis munkám van az első hozzászólás kibővítésében és kicsinosításában. Ha annyira ki akarnám sajátítani akkor ott figyelne az első hozzászólás alján, hogy "módosította: rup1u5" mint ahogy azt nagyon sok topikban láthatod. Én ezt nem tartottam fontosnak. Az első hsz. azért van hogy másoknak segítsen nem azért hogy az én EGO-mat hízlalja.Ne tévesszen meg téged az, hogy van egy markáns véleményem és nem kis tapasztalatom GTA4-el kapcsolatban. Az hogy ezt így ki merem jelenteni, nem jelenti autómatikusan azt, hogy úgy gondolom én szartam ide a spanyol viaszt.
Ne vedd személyes sértésnek, hogy nem fogok jópofizni itt a trainerezőkkel és csíterekkel.
Egyszerűen nem szívlelem őket, mert minden elrontott multizás és elcseszett jókedv mögött ott van egy ilyen önző csíter aki azt élvezi, hogy tönkrevágja mások játékát.
Ismételten mondom, hogy ez csak egy vélemény.
Az enyém.
Ugyan úgy ebbe a topikba tartozik mint a tiéd is.
Ha már 30-50 hsz-en keresztűl semmi másról nincs szó csak trainer-ről, mod-ról, cheat-ről akkor szükségét érzem kifejteni az én álláspontomat is, pusztán azért, hogy látszódjon, hogy van egy másik megközelítés is ha játékról van szó. Szomorú, hogy én képviselem a multis kisebbséget.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz rup1u5 #24102 üzenetére
Semmi gond! Csak nem mindenki multizik!Én is singlibe szoktam játszogatni néha vele!Ilyenkor elszoktam kicsit szórakozni!Engem is bosszant ha online csítelnek! Én nem a múlti csítrőrl akarok vitatkozni mert abban egyetértek veled! Csak singliben is sokat kilehet hozni a játékból Autóberakások,grafikai módokkal stb..Ezt beszéltük itt még néha! Minden multis csalással egyetértek veled!De azok mindig is lesznek sajnos!
Őrült kell egy őrült ellen!!!
-
Mariann294
őstag
-
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #24104 üzenetére
Szombat este nekem jó lenne. Már legalább egy hónapja nem multiztam.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
bendzso
senior tag
Én is jelentkeznék egy klasszikus sima GTA IV-es multizásra.
-
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #24107 üzenetére
Ha minden jól megy én egy kedves lány társaságában és nem a gép elött leszek ma.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
bpx
őstag
EFLC-s multi hogy zajlik? (igazából nálam a multiplayerben eltöltött idő 90+%-át a Team Mafia Work teszi ki, leginkább az érdekelne)
mind2 DLC-ből benne vannak egyszerre az új fegyverek/autók?
illetve többen játszanak, mint az alap játékkal?csak mert most steam-en 1 napig 50%-os akcióban 10.5 Euro-ért árulják, aztán ha ezek állnak, akkor lehet megvenném
-
Zolás
addikt
Akciós a Steamen a GTA4 meg a kieg. Most szerzem be a kieget
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
-
Erdei88
veterán
Honnan tudnám leszedni a Realizm IV 6.2-t?
Mert amit én letöltöttem és bemásoltam, teljesen megölte a Gta-m -
csuki00
tag
sziasztok!
Tegnap este megvettem a gta EFLC-t (15euróért ma csak 10 szal vegyétek) És amikor elindítom a két Rockstar embléma után kilép hibával!
Valakinek volt hasonló problémája? -
HaZsolt
őstag
Csináltam egy videót. fsb1000, Mariann most kellene a segítségetek.
-
HaZsolt
őstag
Gáz lett a vidi?:S
-
Erdei88
veterán
Nem tudom volt-e már
GTA IV Super Vehicle Pack v4.5
Nekem nagyon tetszik -
szepsy
senior tag
Letöltöttem ezt a 4.5-ös kocsi packet ,leírná valaki hogy kell feltenni.
-
szocs30
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja vki hogy hogyan kell felrakni a GTA 4 speedometert?
Előre is kösz! -
rup1u5
nagyúr
A meccs után megyek föl kicsit multizni.
Aki tud és akar, jöjjön!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
artiny
őstag
válasz szocs30 #24125 üzenetére
Letolt ezt:[link]
azután kicsomagolod es a GTA IV mappaba masolod a program filesban.
AZutan SpeedoIV mappaban talalod ezt a fajlt: Config.ini megnyitod es a Config allatt talalod az elejen Autostart = false - ezt a false átirod "true" -ra így ha majd beszálsz egy kocsiba automatikusan kijelzi majd a spedmetert.[link]4,5car pack videoban irjak,hogy : "Due to 28 vehicles added only patches 1.0.0.4-1.0.7.0 are supported." Hogyan lehet még az alap autókhoz adni pluszba autot? mondjuk ugy,hogy adok egy sajat nevet az autonak a sparkal berakom aztan handling es carcols ban beirom a tulajdonsait es meg hogy meik kornyeken rakja le oket.....de a simple native trainer hogyan tudja majd kivalasztani? Valki csinalt mar ilyet,hogy hozza adott pluszba autot?
[ Szerkesztve ]
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Megvettem a gta eflc-t, de már egy napja csak szarakodok vele. Steam. Előszőr letöltött elindítanám de a két rockstar logó után kilép gta 4 hiba ennyi... tovább sehogyse jutottam. Mivel fenn régebben fenn volt a warez-es. Meg már a gép is megérett egy újratelepítésre (win 7 x64) Újra raktam így minden oké lesz gondoltam, megint letöltődött indítanám de seculaunch hiba.
Láttam, hogy volt hasonló problémátok de a megoldást nem írtátok, vagy csak nekem nem volt egyértelmű. Jól jönne egy megoldás
köszi
-
csuki00
tag
bocs hogy teli írom
Most már elindul feltettem a windows live- ot. És a c++ 2005 x86 os ra indul csak. De a rockstar logók után leáll. Azt írja, hogy az exe-vel van baj. Na mindegy majd holnap szarakodom még vele.
-
Mariann294
őstag
válasz HaZsolt #24115 üzenetére
Igen amint fsb is mondta ez már egy kész vidi.
Mit akarsz vele?
A "videos" mappát kéne valahova feltölteni és elküldeni,és akkor tudnánk szerkeszteni.Néha megjelenik pár szűrő,amit nem nagyon értek miért passzol oda.. Meg néha picit sok a lassitás,szóval ezeken lehetne finomítani.Aztán belerakni valami zenét és kész is.Jah és azután 720p-be konvertálni a minőség miatt! -
csuki00
tag
Nah szóval két rockstar logót követő leállás után ezt kapom:
Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: EFLC.exe
Alkalmazásverzió: 1.1.2.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4bda136c
Hiba – modul neve: EFLC.exe
Hiba – modul verziója: 1.1.2.0
Hiba – modul időbélyegzője: 4bda136c
Kivétel – eltolás: 004b3fe0
Kivételkód: c0000409
Kivételadatok: 00000000
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: e930
További információk 2: e930c3ae2793aa157ec28a97703bb423
További információk 3: 2310
További információk 4: 2310acf763d292c9e3c9e570a71434baOrosz oldalakon írt egy srác a megoldásról eflc_multicrack_fixed.rar -t kell felrakni. De az én eredeti verziómra nem akarom. Sőt nem is értem miért kellene.
-
SZKEBE75
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék tanácsot kérni,a GTA4 melyik oprendszert,és ati-ból melyik drivert szereti?DX260 - forzaHybrid - IE900
-
csuki00
tag
Egyre érdekesebb a dolog az előbb kétszer kaptam egy ilyen hibát is
Critical runtime problem
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPLICATION CRASH
System RAM: 1073741823
Available RAM: 592068608
Number of CPUs: 3
Video Card Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Video Card Description: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Card Driver Version: 8.17.0010.0029
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038 -
törölt tag
lehet állítani hogy ne egérrel rányítsam a kocsi nézetét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest