Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Slowman

    aktív tag

    Sziasztok,

    CC2-t szeretném lecserélni. Sajnos nem találtam olya topicot ami az összes ilyen stream eszközt fogná össze, uh. remélem nem túl off a téma. Vagy van valami jó összehasonlító tesztet esetleg? Én még csak felületes videókat találtam és jobbára külföldit (nem az angol nyelvvel van a gond, hanem azt nem tudom, hogy amit ott elmondanak mint pozitívum az nálunk Magyarországon érvényesül-e stb. ?)

    Új CC+TV volt eddig amire cseréltem volna, viszont kis olvasgatás után inkább csak elbizonytalanodtam (nem azért, mert esetleg nem lenne jó cucc, hanem mert van más alternatíva is).
    Jelenlegi CC2-t átköltöztetném a hálóba lévő Samsung Smart TV-re, mert 2012-es modell és már nem nagyon támogatja senki ezt a régi TV-t CC2-vel meg megoldódik a PLEX és HBO GO stb.
    A nappaliba viszont egy új eszközt szeretnék. CC+TV mellet képbe került az Amazon Firestick 4K ill. Roku Streaming Stick+ (mire idejut a végére mind 30k körül lenne).

    A Roku mellett nagyon szól az AirPlay ill. AppleHomekit támogatás (már van pár Appl ill. HomeKit eszköz a házban), viszont fogalmam sincs, hogy Magyarországon egyáltalán teljes körűen lehet-e használni? Próbáltam keresni tapasztalatokat de Rokuval nem nagyon találtam, ill. olvastam olyat is, hogy itthon nem működik a telefonos app stb.

    Amazon Firestick 4K nem sokkal többet adna szerintem mint a CC+TV csak annyi előnyét láttam, hogy Apple TV+ accountot is hozzá lehet kötni (most van promócióba de amúgy nem hiszem, hogy lesz a jövőben), így inkább a CC-t választanám de hátha van valakinek tapasztalata összehasonlítása.

    A MI Box S-t első körben elvetettem, de ha van ezzel pozitív tapasztalat az is érdekel.

    Alapvetően az is kérdés számomra, hogy ezek a streaming eszközök ha jól tudom azt csinálják, hogy a hozzácsatolt accountokból összegyűjtik a tartalmakat és egy felületen lehet böngészni anélkül, hogy külön belépnék HBO GO-ra Netflixre vagy akárhova. Viszont pl. Plex-ről is gyűjti-e a tartalmat? Az volna az igazán jó dolog :K Jelnelek HBO GO+Netflix van TV adás helyett ill. átmenetileg Apple TV+ és ha valami nincs ezeken akkor ott a Plex. Ha ezt valamelyik megfelelően összefogná az nagyon nagy előrelépés lenne.

    Előre is köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák