Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Somatom #3447 üzenetére

    amúgy igen. Ha egyszer lesz valami komolyabb probléma, internet leállás, legrosszabb esetben háború, hát igencsak újraértékelik az emberek ezeket a szolgáltatásokat. A zombiapokalipszis után a túléőknek üveg flakonos ásányvizet (a műanyag egy időután megromlik a lebomló környezetbarát műanyagtól) és offline videótékát érdemes legelőször keresniük... vagy papíros könyvtárat. Bár a kindle legalább offline is működik ;]

    (#3453) Somatom
    azért az átlagos unalmas hétköznapokon vagy hétvégéken marha kényelmesek ezek a szolgáltatások, ezért is használják sokan. Amikor valami gebasz van, akkor valószínűleg más nagyobb pobléma is van. Nem tudom, hogy csak véletlen egybeesés -e, de kb ugyanakkor állt a slack is, ami miatt megállt a céges kommunikációnk fél napra... a castos hírt olvasva az lett volna az első tippem, hogy esetleg elkaszáltak valami gerinchálózatot.

    Ha jól emlékszem a gagyi kínai miracast dongle-mmel most is működik a képernyőtükrözése a 6os androidos telefonommal. Újabbakkal nem próbáltam, a donglet sem sokat használtam, mert nagyon megbízhatatlan volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák