Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz SunMount3r #1161 üzenetére

    Ezeket ne vedd magadra!
    Már azt sem értettem amikor más is reklamált itt, hogy márpedig itt ez meg az lett írva és mi az, hogy nem tudja ...

    Többször leírtam itt a fórumba, hogy NEM lokális tartalmak lejátszására lett az eszköz kitalálva. Internetes tartalmak lejátszására lett kitalálva. A google sose állított semmit megcsinálta baromi olcsón leírta mit tud, hogy lehet rá fejleszteni és a saját webes alkalmazásaihoz meg is csinálta.

    Azért linkeltem az oldalt, ahol le is van írva mit tud. Ha valamire hát a CC-re nem lehet a gyártó marketingje miatt panaszkodni. Kérlek linkelj nekem olyat ahol azt reklámozzák, hogy ez otthoni lokális videók lejátszására a legjobb választás és, hogy ennél aztán mindegy mi a forrás azt vinni fogja ...

    Az más kérdés, hogy sokan megnézik az árát, elolvassák, hogy xy a fórumról megtudta vele csinálni azt amit szerintük ők is szeretnének és miután megveszik szembesülnek vele, hogy talán ők nem is azt akarták mint XY esetleg a tudásuk, többi eszközük sincs meg hozzá, hogy ugyan azt megvalósítsák.

    Lehet nem szemellenzővel kéne csak akár ezt a fórumot is végig végigolvasni és kihagyni azokat a részeket amik nem szimpatikusak és utána meg csodálkozni ha mégis az a valóság.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák