Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HERR Z
veterán
válasz audi100td #7953 üzenetére
jajah, javarészt regor butítás
Barthezz2: az OPN kód volt a lényeg azalapján tudod kérni bazárosoktól, boltból stb
így néz kiés jah,nemvéletlenül nincs agyonreklámozva ez a proci
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
diablo1984
veterán
válasz audi100td #7953 üzenetére
igen, 2 maggal együtt 2x512 is le van tiltva, amúgy a nagy phenom2 x4-esben sincs 4x1mb cache, csak 4x512! az olyan x2-esek, amiben 2x1mega a cache, abból nem lehet sokmindent csinálni....
HERR Z: mennyi ilyen 5000+-ossal találkoztál eddig? vajon mennyire fix, hogy modolhatók? nem tervezed pretestelni ezeket is?
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz diablo1984 #7958 üzenetére
Ezt tudom, nem úgy értettem, hanem HERR Z írta, hogy van regor meg propus változat is a 215-ből. A regor mag ugyebár eredetileg 2x1MB L2-vel rendelkezik, így abból arra következtettem, hogy részben letiltják az L2-t, ezekből készül a 215 illetve letiltott propus-okból is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Hozzám jöhetne úgy is.
Azt sajnálom, hogy hirtelen nemtervezett vásárlás alatt, szinte csak böktem a polcon lévő 240-re, aztán hoztam haza. Túl sok választásom nem volt, kellett a gép.
Jó lett volna valami okosíthatót beszerezni. Mondjuk ezzel a 240-el is jól jártam, elégedett vagyok. 4 magot úgyse használnák semmire, 2 mag 3500-ön meg bőven elégEverybody lies.
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #7958 üzenetére
na itt vannak a procik összehasonlítva, a phenom fx-5000 pont az én 9750-esem alatt van, igaz az csak 2,2ghz-n megy, de cserébe 6m l3-al!jah, 2700-on ment az 5000+-os, de annyi pénzért nem rossz!
[ Szerkesztve ]
-
HERR Z
veterán
válasz diablo1984 #7961 üzenetére
ez az oldal ott bukik meg hogy a X3 705e moddolva gyorsabb mint az x4 b50....(csak 600Mhz-el lasabb az előző)
-
AXisBOLD
addikt
mi ez a Phenom FX-5000 csoda proci?
ez most Athlon(1)-nek van kiadva, de igazából egy Phenom II...
szerk: ezt megtaláltam, de nem tiszta. ez most AM2+ tokozással jön. mennyire biztosan moddolható? milyen procc ez pontosan?
azért érdekel mert ha most beszerzek egy ilyen procit, és még nem moddolom, de majd lapcserénél jó lesz, szóval ez megölné a rev1-es DS3-at mint a többi PII, AII?
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
audi100td
nagyúr
-
HERR Z
veterán
válasz diablo1984 #7967 üzenetére
azért hozták ki mert kutyának nem kellett már csak am2-es phenom 2 aztán rajtukrohadna
7750/7850-ek moddolhatósága sajna gyér, ott még lézereztek -
AXisBOLD
addikt
válasz SzalaiG #7973 üzenetére
az hogy akkor még azoknak a tecnikusoknak kilézerezték a szemét akik ilyen moddolható procikat mertek kiengedni a gyárból így elrettentek és nem sok jött ki. ma csak ujj levágás jár érte, és mivel szemből csak kettő van, ujjból meg 10(+10 lábujj), ezért sokkal több most a moddolható proci. javítsatok ki ha tévedek.
többieknek köszi az infót ez se az én procim, illetve, ha nem dögleszti meg a rev1-es lapot, és tuningban el lehet érni vele 2 maggal azt amit a mostani 5000+@ tud, akkor lehet...később meg 4 magosítás másik lappal.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Papabear195 #7975 üzenetére
nem tolod vétetlenül L4D-el most? én is bent voltam ellenfélként(Gruz néven), csak magas volt a pingem és kiszálltam.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Papabear195 #7977 üzenetére
ok, egy Papa Bear nevű játékos volt, azt hittem te vagy.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz SzalaiG #7979 üzenetére
hát egyelőre nincs alternatíva. a már sokszor ismételt, de be nem vállalt elméletem, hogy Phenom II X2, X3 vagy X4 vásár, ami várhatóan megdögleszti a lapot, és eztán csere UD3 rev2-re.
de egyre jobban nincs kedvem ehhez a játékhoz, meg a konfigom most elég mindenre.
ami biztos, hogy AMD és 770. ez eddig szimpatikus és rendben kiszolgál.
Aurea mediocritas
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
gondoltam megmutatom mit alkottam, kíváncsi vagyok a véleményetekre: BOIS screen az MA770-UD3-hoz [link]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Hanok
senior tag
válasz FireKeeper #7983 üzenetére
Jól néz ki! De mivel cseréled ki? Nem roppan meg tőle a BIOS?
-
FireKeeper
nagyúr
gigabyte face-wizard a progi neve, és nem hiszem hogy nagy gáz lenne belőle, elvégre is ez és a gyári között nincs különbség, ugyanakkora felbontású és színkészletű kép, nomeg ugye ott van a dupla-bios adta védelem.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Hanok
senior tag
válasz FireKeeper #7985 üzenetére
Az tény hogy nagy gond nem lehet, bár volt akinek a gyári bios frissítés után az sem segített, meg is döglött a lap, pedig vissza kelett volna töltenie az előzőt...Szóval csak azért kérdeztem mert elég gyatrák így is...Nem tudom mennyire tetszik nekik a buherálás.. De kíváncsiságból ránézek erre a progira... Amúgy tetszetős a kép...
[ Szerkesztve ]
-
Zoulfly
tag
Üdv!
Van új BIOS UD3 rev.2 höz!Ha esetleg valakit érdekel. -
-
Hanok
senior tag
válasz audi100td #7990 üzenetére
Igen pont ezért elgondolkodtató a dolog, de azt számolgattam hogy egy 5k minimum lenne pluszba ha normális 1333-as ddr3-at szeretnék ami valami feszesebb időzítéseken muzsikál, és ugye ez teljesítménybe kb. még akkor is nulla mert a szűk keresztmetszet most sem a jó kis CSX 1066.... (szerintem ez még évekig jó lenne) De az tény hogy az am2-es részleget hanyagolják nagyon ami érthető...Viszont legbelül fáj...
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Igen, tisztességtelen, hogy szarnak AM2-re, de a gond igazából az, hogy minden chipsetre kiadnak egy csomó alig különböző lapot, nem tudom hány rev.-el, így persze, hogy nem bírnak rá BIOS-t írni.
Egyébként 1600-os Kingmax tökéletesen megfelel az AM3-as Giga lapokba, még ezt szeretik a legjobban és az ára is elfogadható, bár pár hónappal ezelőtt ennyiért már Corsair Dominator-t lehetett kapni, de aztán jött Intel a P55-el és szépen felkúsztak az árak.
-
Zoulfly
tag
Support EuP Lot6(for rev 2.1 only)
Ez mit jelent pontosan?
-
Hanok
senior tag
válasz audi100td #7992 üzenetére
Igen ez a borzasztó hogy am2-es lapok tucatjaira ugyanazt a biost húzzák egy két kiegészítéssel amit megkövetel az adott modell...Hiszen ez a probléma például más am2-es lapoknál ugyanúgy jelentkezik..
Szerintem most épp vízválasztó van mert a ddr2 lassan kikopik az azért olyan drága a ddr3 meg ahogy irtad a kereslet és az intel játéka miatt...Mondjuk változott a dd3 felállás is ugye mert azok a szettek mentek ilyen olcsón amik kb 1066 cl5 öt tudtak 1333-on vagy fentebb....Most meg kezd durvulni a dolog de minek?
Szerk: pont akartam írni hogy hova tudja ezt még fokozni hogy kiadnak egy rev. 2.1-et inkább írt volna BIOS-t az a pár ember aki ezen a projekten dolgozott...
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Én még az intel móka előtt 25k-ért vettem 2x2GB 1600/CL8 /1,65V Dominator kitet kiskerben, most 38-40k, akkoriban ennyiért a 2GHz-es kiteket osztogatták.
Mondjuk röhej amit az alaplapjaikkal is csinálnak, egy belépőszintű P55-ös lap 30k, ami AM3-ból megvan 18-20e Ft-ból, egy normálisabb 40-50k...
-
Hanok
senior tag
válasz audi100td #7996 üzenetére
Jó befektetés ezt úgy hívják....
Ez nem csak a gigánál van, vicc ez az intel vonal számomra, (p55 az olcsó konfiguráció.. lap meg proci 70k alatt nem áll meg) itt van egy két elvetemült akivel "beszélgettem" erről hogy e8400 4,xGhz mennyire jó vétel 60k-ért...Hát aki ennyire a saját pénztárcája ellensége az vegyen csak intelt 20k ért négy mag akkor is verhetetlen még ha csak 3,5ghz-et megy akkor is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest