- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laprasi991
aktív tag
válasz Laprasi991 #1648 üzenetére
Számomra is furcsa hogy zavarja a monitort, mivel összeségében egy elég jól megtervezett hangfalszettről van szó.
-
szucs3
csendes tag
sziasztok!
hétfőn vásároltam a genius 5.1-es hangfalszettet. nem nagyon volt még időm igazán kipróbálni,csak épphogy összeraktam.
viszont, ami szomorú, hogy ma reggel lettem figyelmes arra, hogy, ha a master potit tekergetem, szabályzom a hangerőt, akkor recseg a jobb első és néha a jobb hátsó hangfal is.
találkozott már valaki ezzel a hibával, vagy hallottatok róla? kétségbe vagyok esve, mert nem szeretném visszavinni az üzletbe garanciára.
egyik ismerősömtől azt hallottam, hogy kontaktspray segíthet a potin (bár ehez szét kéne szednem). mi a véleményetek?
előre is köszi! -
szucs3
csendes tag
képzeljétek! tegnap hazamentem és volt időm jobban megvizsgálni a problémát és kiderült, hogy csak akkor jön elő a recsegés és pattogás ha a pc-ről jön a jel, ha dvd lejátszóval használom a hangfalszettet minden rendben működik!
nade mi lehet a probléma a hangkártyámmal, vagy az onnn érkező jellel?
na majd ma ezt is kivizsgálom! -
szucs3
csendes tag
most még melózok, de otthon majd kipróbálom.
a kilenctűs csatlakozóval kapcsolatban viszont van egy kérdésem. ez milyen szabvány, milyen csatlakozó? mert hallottam, hogy ez a genius-nak valami speciális csatija? igaz ez?
5.1-et tudok vele csinálni, vagy csak a 5.1-es rca bemenetekkel?
a hangkártyám amúgy egy asus a8n-re integrált realtek ...
köszönöm a válaszokat kayman! -
Aygor
tag
Hali!
Nekem is ezt csinálta 1 időben.... kb 1 év után.... hangosítottam távírányítón halkítottam kicsi pattogó hangot adott ki, mintha fals jelet kapott volna. Na gondoltam ebből gari lesz, de nem törődtem vele és azóta elmúlt. Meggyógyult.
Újjabbakban csak úgy, szokott recsegni nem tom miért nem szól semmi és recseg 1-et de az is elmúlt.
Ó a faszba. a 2. az tényleg elmúlt de a távirányítóta még mindig kattan 1et.
Csak régen használtam a távírtót... faxom.
Akkor még él a bajPiros-pontok: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?type=-&stext=Aygor&submit=%C2%A0 http://prohardver.hu/temak/keres.php?stext=%22kivel+%C3%A9rdemes+%C3%BCzletelni%22&suser=&sival=
-
Foszlock
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kis gondom és remélem ti tudtok segíteni. Vettegy egy Genius SW HF5.1 5000 Home Theather hangfalszettet, de valami miatt a center nem szól.:S A hangfal tesztnél mindegyik sustorgó hangot ad ki, de a center egy sipoló hangot. Abit NF-7 -es alaplapom van és az integrált hangkártyát használom. Már az új nforce drivert is leszedtem, de azzal sem megy. Tud valaki valami megoldást? pls vki segítsen!4 :'(
Akár e-mail-t is küldthet a megoldó : imreszili@citromail.hu -
V.Szabee
tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem az 5000-eset. Viszont az lenne a problémám, hogy winampnál csak a két első szól . De minden másban(windows media player, powerDVD, mplayer) megy a többi. Olvasgattam már a fórumban, de egyedül azt a hardware izét találtam, hogy azt kapcsoljam be. Én ilyet hol találok a winampban(2.91-es winampom van)?
Vagy más megoldása van valakinek? Légyszi ne azt írjátok, hogy olvass vissza, hanem aki tudja a megoldást, légyszi vegye azt az 1-2 perc fáradtságot, és írja le. Nagyon köszi!!Szabee
-
-oli-
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám,mégpedig hogy már elég régóta vagyok sw 5.1 felhasználó, de eddig mindig csak alaplapi hangkártyát használtam,de meguntam öket és vettem egy audigy2-tőt.Felraktam a drivert, szól is az összes hangszóró winamp meg játék alatt, de a sub nem. Rádugtam a center/sub dugójára az sw-hez kapott kis narancssárga jelerösítőt,így szól a sub, a center viszont nem...Mindez nem is lenne furcsa(winamp alatt), de 5.1-et kihasználó játékban vagy dvd-nél sem szól a center.Bátyám mondta hogy a vezérlöpultban be lehet kapcsolni(akinek a neve alatt irok)a subot,de én az alap windózos programon kivül creativost nem találtam.Kivéve a programok között de ott sincs subbal kapcsolatos beállítás,csak jelerösitővel szól a mély. És hangszórótesztelőt sem találtam(pedig nem ma kezdtem).Ha valaki tud segíteni,azt megköszönném.
Üdv: Bandi
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
amit kaptál hozzá drivercd-t, arról kell felrakni mindent. Abban lesz 1 mixer, ott lesz alul balról a második gomb: Speaker settings. Itt pedig fenn középső fül, és ott alul be kell tickelni a bass redirection-t.
Azért mondtam hogy az eredeti drivercd-ről, mert rendszer reinstall után volt hogy én is csak a creative.com oldaláról leszedett packot tettem fel, és szerintem hagyott ki dolgokat. De lehet csak én voltam béna... persze nyugodtan tedd fel utánna a legújabb dolgokat is, az már onnan nem gond. Mivel nincs benne ez az app, ezért azt nem is fogja bántaniPSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
-oli-
aktív tag
Jah akkor ok.Annyira OEM vettem hogy megkaptam a karit egy zacsiba 'oszt jóvan... Akkor elkérem tesóm audigy 1 cd-jét. Köszönöm a segítséget!
-
dferee
tag
Sziasztok!
Használja valaki ezt a csodát pc hangkártyáról és asztali DVD lejátszóról egyszerre?
Simán átkapcsolással működik nem? (5.1 bemenetről persze)
Csak azért érdeklődöm mert már régóta van Geniusom és most játszom a gondolattal, hogy veszek hozzá valami jófajta asztali DVD-t, de nem tudom mivel járnék jobban?
Ha veszek inkább egy komplett házimozit hangfallal vagy elég lesz a Genius mellé egy jobb asztali lejátszó?
Köszi mindenkinek! -
La Magra
tag
Üdv Mindenkinek!
Olvasgatva a topikot hatalmas örömmel tapasztalom,h mennyi bosszúságot és fejtörést tud okozni tulajdonosainak ez a kis gyöngyszem... Én is a minap vásároltam egy 5000-est, és többféle gondom is adódott vele, nagyrészét azonban megoldotta itt néhány kedves ember, vagyis másoknak adott válaszaikból leszűrtem,h mit kell csinálnom,h ''szóljon hangosan az ének''... Egy valamire azonban még nincs megoldásom: a mélyem alig szól!! Egyszerűen fogalmam sincs,h miért... A bass redirectiont bekapcsoltam (ja, egyébként audigy 2 zs platinumom van), elvileg minden beállításom pöpec, de a mélyláda kb ötödét nyújtja, mint kellene neki... A hangfalakhoz kapott center/sub kábelre tehető jelerősítőt nem tehetem fel,m akkor felcseréli a center és a mély csatornát, ezáltal mégnagyobb káoszt okozva...
Lehet valamilyen módon szoftveresen basszust hozzáadni? Vagy esetleg ha ez valamiféle blokkolás, akkor azt hol lehet kikapcsolni?
Előre is köszönöm segítőkész válaszaitokat! -
villanyie
csendes tag
sziasztok, az lenne a kerdesem hogy igaz e hogy a sotet szinu genius (150w RMS) az szebben es hangosabban szol mint az ugyan csak 150 Watos vilagos szinu? Mert en ezthalotam de nem tunik logikusnak mert ami a dobozban van az ugyan az, nem? Es az anyaga is ugyan olyan fabol van. Szerintettek van kulombseg?
-
villanyie
csendes tag
Nem akarok erthetetlenek vagy farasztonak tunni, de '' ez jooo'' alat azt kel ertsem hogy ez baromsag es a 2 kozt semmi hangzasbeli kulombseg nincs?
-
villanyie
csendes tag
csak a szin kulombozik?
-
MATEO6600
őstag
Na szóval.
Írtátok itt, hogy ha tekergetitek a Master Volumot recseg valamelyik hangfal.
Nekem is van ilyen problémám, de megvan a megoldás!
A kábel hibás, ami a számítógépbe megy, ami a mélynomót köti össze vele (jack)
Nekem úgy volt , hogy egyszer recsegett aztán elmúlt.
Most meg a bal hátsó hangszóróm nem szól, ez is ennek a kábelnek a hibája!
Szerencsére még garis, ezért kicserélik. -
Zotyaka
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérésem lenne vki felé hogy, egy teljeskörű véleményt szeretnék kapni a Genius 5.1 5000-ről {tudom nézzek vissza a topickban, szinte végig olvastam az egészet} de nagyon megköszönném ha valaki lenne olyan szíves és áldozna egy kis időt a válaszra. Már csak azért is mert ennek a hangfalszettnek a vásárlását tervezem és bár nagykeráron megkapom 20E-ben de jó lenne tudni hogy a pénzemért valójában milyen minőségű cuccot kapok.
Előre is köszi a választ. -
szucs3
csendes tag
válasz Zotyaka #1690 üzenetére
Hello Zotyaka,
en nem regota vagyok az emlitett szett tulajdonosa, igy lehet, hogy nem az en velemenyem a mervado.
Egy sokak alltal valasztott termekrol beszelunk, amivel a tobbseg meg van elegedve, igy rossz nem lehet.
En igazan nem tudok neked melyrehato elemzest nyujtani, de azt elmondhatom, hogy egy kis lakasban elek, szeretem filmnezes es zenehallgatas kozben azt, ha a hangok betoltik a teret. Erre kivalo a Genius 5.1. Sose zeneltem, talan nincs jo hallasom se, de szereintem szepen szol a szett.
Esztetikailag is csak jokat tudok rola mondani. Nekem vilagos barnaban van, es nagyon szep!
Tehat szerintem ar/ertek aranyt tekintve megeri Geius5.1-et vasarolni! -
jolti05
őstag
válasz Zotyaka #1690 üzenetére
[link]
Ennek az elolvasása után igen megörültem Persze ez még nem sokat jelent. Ugye rengetegen panaszkodtak már rá.
Most kapcsolódtam a topikba, mert én is venni készülök egyet, szóval hasonló a szitu.
20e-ért az a nagykerár nem a legjobb, picivel 21 fölött már kiskerben is megkapod.
De térjünk inkább vissza a hangcuccra
Jelenleg az ''öcsit'' használom, több, mint két éve, mostanában ment gallyra benne valami, ez-az cserélt benne 1-2 cuccot, de sajnos nem segített.
Ha valaki tudna nekem ajánlani valami szervizt azt megköszönném.
A mostanimról elmondhatom, hogy -amíg jó volt- a mélye kegyetlenül odabaszott a kb 14nm-es szobámban. A magas hangokkal nem voltam megelégedve, de egy X-Fi óta gyönyörűek a magasak. A mély meg sz@r, de ugye mint említettem, valami megadta magát a ládában.
Amikor vettem, 23e volt, és még mostanában is e-tájt lehet kapni, szóval mindenképpen megérte, nem bántam meg, nagyon szuper kis cucc.
Bízom benne, hogy a nagytesó is hasonló, és jól járok, ha a megvételhez jutok.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Zotyaka
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtök válaszát. A Kimerítő elemzéses linkenek kiváltképpen örültem . Valójában már megrendeltem ami azt illeti cseresznye színben csak nem akartam csalódni benne . Tehát jövőhéten boldog tulajdonosa leszek egy ilyen szettnek.
Mégegyszer köszi!!!!!! -
jolti05
őstag
válasz Zotyaka #1693 üzenetére
Mázlista Remélem azért megszánod majd a topiknézegetőket 1-2 infóval, remélhetőleg élménnyel
Közben érdeklődöm ám 1000rel, és, hát, szóval olvasgatok: [link]
Ez annyira nem érintett jól, de megannyi a jó vélemény. Kicsit összezavarnak a vélemények. Túl sokan panaszkodnak, és kevés az elégedett vásárlóA lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
nagyon úgy fest, hogy csak engem kell majd megszánnod
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
MATEO6600
őstag
A kábelt, a Genius boltjában tudsz venni, sztem nem lehet drágább 2 ezer ft-nál.
Címüket megtalálod a honlapjukon:[link] -
Lala6
őstag
Ezt nem hiszem el. A trafó búgását az 5000-ben sem tudták kiküszöbölni
Miért nem lehet normálisan összeszerelt trafót, vagy impulzus üzeműt beletenni? Ez rendesen elrontotta a kedvem, pedig úgy örültem a cuccnak. -
MATEO6600
őstag
válasz jolti05 #1697 üzenetére
nekem a 3600-as van, akkoriban még csak azt lehetett kapni.
Mindenképpen megéri, met 20-25 ezerért olyan hangszórót kapsz, hogy beszarsz.
Ennél csak a Logitech 60 ezer fölötti hangszórói jobbak(a géphez köthető hangfalak közül)
Egy hibája, hogy nagyon sokaknak romlik el, de ez változó, lehet hogy kifogsz egy rosszat, lehet nem.
Szép nagy hangszórói vannak, távirányítóval, sztem érdemes megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest