- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Lehetne mesélni, hogy mi van. Kérdezz rá Laraxiornál.
Minden nézőpont kérdése, ha jónak nevezzük, hogy a Fermivel két főpartnert vesztett az NVIDIA, akkor sikeres a Fermi.
Nézzük csak. Az AMD 11 DirectX 11-es címet hozott. Az NV ezzel szemben hármat. Arról az AMD nem tehet, hogy az NV egy játékot csinál meg négy játék árából. Ha már a tényeket nézzük.
Ha hidegen hagy, akkor miért veszel ilyen kártyát? Másra ez nem jó, csak ezeket az effekteket tudod velük bekapcsolni.
Nem hiszem, hogy kartelleznek. Egyszerűen csak a partnereket akarják életben tartani. Egyelőre az AMD még jól tartja magát. Az NV már kettőt vesztett.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
helkis
veterán
itt a pont!
persze Abu-nak is igaza van, az szerintem sem fejlesztés, hogy pl egy vga ki tud rajzolni 1képet és eszik 100w-ot, majd az erősebb újabb verzió kirajzol 2képet, de eszik 200w-ot.. okosodni kellene ebből a szempontból, ebben az amd/ati mindig is úttörő volt, és amikor a technológia nem engedi az izomkarikat legyártani (FX) akkor úgy tűnik, hogy az okossággal lehet nyerni. és a vicc, hogy a játékokhoz elég egy okos kártya is, de aki megteheti annak mindig is a maximum kellett..
én személy szerint azért választottam az 580-ast, mert tényleg egy elég jól kiegyensúlyozott kari (teljesítmény/fogyasztás), illetve kicsivel többért jutottam hozzá mint most egy 570-eshez lehetne..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Vallás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest