Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz TTomax #1333 üzenetére

Lehetne mesélni, hogy mi van. Kérdezz rá Laraxiornál. :)
    Minden nézőpont kérdése, ha jónak nevezzük, hogy a Fermivel két főpartnert vesztett az NVIDIA, akkor sikeres a Fermi. :)
    Nézzük csak. Az AMD 11 DirectX 11-es címet hozott. Az NV ezzel szemben hármat. :) Arról az AMD nem tehet, hogy az NV egy játékot csinál meg négy játék árából. Ha már a tényeket nézzük. :))
    Ha hidegen hagy, akkor miért veszel ilyen kártyát? Másra ez nem jó, csak ezeket az effekteket tudod velük bekapcsolni. :)
    Nem hiszem, hogy kartelleznek. Egyszerűen csak a partnereket akarják életben tartani. Egyelőre az AMD még jól tartja magát. Az NV már kettőt vesztett.

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

• helkis

veterán

válasz TTomax #1333 üzenetére

itt a pont! :R

persze Abu-nak is igaza van, az szerintem sem fejlesztés, hogy pl egy vga ki tud rajzolni 1képet és eszik 100w-ot, majd az erősebb újabb verzió kirajzol 2képet, de eszik 200w-ot.. okosodni kellene ebből a szempontból, ebben az amd/ati mindig is úttörő volt, és amikor a technológia nem engedi az izomkarikat legyártani (FX) akkor úgy tűnik, hogy az okossággal lehet nyerni. és a vicc, hogy a játékokhoz elég egy okos kártya is, de aki megteheti annak mindig is a maximum kellett..

én személy szerint azért választottam az 580-ast, mert tényleg egy elég jól kiegyensúlyozott kari (teljesítmény/fogyasztás), illetve kicsivel többért jutottam hozzá mint most egy 570-eshez lehetne.. :B

"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

Új hozzászólás Aktív témák