Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
gyerekek nektek 580assal hogy megy dx11 full grafon nagyfelb texturákkal 1920ban high motion blurrel minden ultrán a crysis 2? illetve a játékba hány százalék pluszt ad mondjuk egy 950-1000re huzott gpu? mennyit számit a gamában a huzott a gpu a kérdés az, mert ott van tessz is meg minden kiváncsi lennék érdemes e huznom ezmiatt
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
ja meg még annyit hogy olvastam a cayman topikba hogy 6970ekkel is milyen fosul megy
nem hinném hogy ekkora difi lenne 580as meg ez között, vagy direkt ekkora különbség lenne generálva? vagy a tessz öli meg a radeonokat ennyire? nem vágom, olvasta ma cikket de az arrol szol hogy minden kártyán lassitva vantökmindegy: azt sejtettem , de konkrét adatokra lennék kiváncsi
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Scholes9 #10056 üzenetére
480al teljesen játszhatóan fut, akkor 580al is fog vígan menni, nem kell tuningolni hozzá főleg nem 1000MHz-re. Mondjuk meg is nézném én azt a VGA-t 1000MHz-en. Kétlem hogy gamestabil lenne. 1. gyári hűtővel, 2. ilyen időben. Már 950MHz-en is 90°C körül mozog.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ÁdiBá
veterán
-
7
addikt
Gyorsan fejezzétek be az offot meg egymás cséplését, mielőtt még szankcionálnom kéne miatta! Ez egy szakmai topic, és így semmi helye itt az ilyesminek!
-
ÁdiBá
veterán
válasz BeLucZ #10053 üzenetére
METRO 2033 (FrontLine Run1-2-3)
Resolution: 1920 x 1080; DirectX: DirectX 11; Quality: Very High; Antialiasing: MSAA 4X; Texture filtering: AF 16X; Advanced PhysX: Enabled; Tesselation: Enabled; DOF: Enabled
ASUS GTX 580 DCU2 945/1890/2200 (1.150V)
Average Framerate: 30.00
Max. Framerate: 78.43
Min. Framerate: 9.39ASUS GTX 580 DCU2 Default
Average Framerate: 27.00
Max. Framerate: 54.56
Min. Framerate: 8.62Túl sokat nem segített a overclocked.
ÁdiBá
-
Laraxior
titán
AVG szinten több mint 10%... mennyit szeretnél?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cobb
tag
Próbálta már valaki a 280.19-es Beta Drivert?Érdemes feltenni?Nem bug-os?
performance, cool and quiet
-
zack
nagyúr
Egyelőre úgy néz ki hogy nekem lesz igazam. Fosok az új driverek a kártyámmal. 275.33 és a 280.19 is kék halálozott, de úgy néz ki 270.61 driverrel minden rendben van (kopp-kopp). Nem tudtam kiakasztani 3h játékkal sem (egyelőre).
Tehát amikor azt mondtam hogy az nV driver sem jobb mint az ATi, mi több, rosszabb, nem álltam messze a valóságtól.
ATi-nál legalább csak a "válogatós" driverek miatt szív a júzer, de legalább nem az van, hogy minden játékkal instabilak bizonyos driver verziók.
Keldor azt mondta, lehet hogy a nem referencia kártya okozza a problémát, és ezért van gond driver szinten.Abu! Mondjál rá valamit. Létezhet hogy a Gainward Phantom3 kártyának nem jó a 275.33 és a 280.19 driver?
Furi mert a Gainward oldalán a 275.33 fent van...Elvileg ezzel mennie kellene.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz helkis #10066 üzenetére
24,3 fokos szobában 72 fokos volt 99% GPU kihasználtság mellett.
A hőfokokat egyébként már korábban csekkoltam, és jónak ítéltem. Tudtam, hogy nagy valószínűséggel nem melegszik túl a kártyán semmi.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Laraxior
titán
Crysis 2 topikban is elég sok gond volt az utolsó driverekkel. Nem is változtatgattam én is maradtam a 270.61nél... érdemesebb. Javulás úgyis csak SLi, vagy 3D, esetleg 5xxx felbontásban lesz. Az legalább működő szuper driver.
-
Driaq
csendes tag
Sziasztok egy gyors kérdés lenne, most veszek gépet stb, és én egy gigabyte gtx560 Ti SOC ra gondoltam, mert ahogy láttam a 560ak közül asus ti TOP-ját is veri, és néhol 570 közeli eredményeket produkál, DE a másik topicban 570et ajánlottak a konfighoz, a kérdésem h megéri-e azt a 20e Ft-ot nekem az 570? És ha igen akkor milyen márka? 570ből MSI twin froz II OC-t ajánlottak, de én nem vagyok vmi msi párti De meg lehet győzni .)
Most csak egy samsung t220am van, de előbb utóbb vmi zoral IPS-es nagyobb csodára igényt tartoka konfig:
LAP: ASUS P8P67 LE R3.0
CPU: Intel L1155 Core i5-2500K 3.30GHz BOX
Hűtő: Cooler Master Hyper 212 Plus 775/754/939/940/AM2
RAM: DDR3 Corsair Vengeance KIT 8GB 1600MHz (2x4GB)
HDD: SATA3 5400 Western Digital 2TB 64MB Cav SE
SSD: SATA3 2,5'' Corsair 60GB Force 3
VGA: Gigabyte GTX560 Ti 1GB DDR5 SO 61.624 Ft
MSI GTX570 1280MB DDR5 Twin Frozr II OC 83.594 Ft
ASUS GTX560 Ti 1GB DDR5 DirectCU II Top 59.939 Ft
ASUS GTX570 1280MB DDR5 88.375 Ft
Gigabyte GTX570 1280MB DDR5 OC 82.988 FtTÁP: Cooler Master GX650W 650W (vagy vmi corsair csoda)
HÁZ: Cooler Master Storm Enforcer SGC-1000-KWN1 (usb 3 miatt)
Egér: Logitech G700 Laser Gamer
Bill: Logitech Gaming Keyboard G510már csak ezen múlik az új gépem .) (ha vkinek a gépben lévő alkatrészekhez is van hozzáfűznivalója, azt is szívesen fogadom akár pm-ben ha itt offtopic lenne)
Köszi előre is!
-
odorgg
addikt
GTX480-a Best Buy jelenleg ha 50-80K között akarsz VGA-t venni
Hozza az 570-et teljesítményben, kicsit több rajt a memória és 50-60k között meg lehet vásárólni ujonan Hátránya hogy többet fogyaszt kicsivel az 570-nél, a ref jobban fűt és hangosabb is.
MSI-t kell venni 480 bol is, szintén a Twin Frozr verziót aztmondják az halk és hűvös is.
Táp fronton inkább Corsair TX650, 5év gari van, és rosszat még nem hallottam róla.Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
ÁdiBá
veterán
válasz helkis #10063 üzenetére
Intel i7
Esetleg ha valakinek fent van a Metro2033 játék. 1.2-es Patchel.
Letudná futtatni a játék mappájában található Metro2033 benchmarkot a fentebb írt beállításon.
Köszönöm Szépen.(#10071) odorgg Egy kicsit meghúzott 480GTX videó kártyával az 580GTX sincs messze. Legjobb ár / érték arány mutatóval rendelkezik ahogy nézegettem az hardveraprot.
Újonnan elég drága szerintem.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
odorgg
addikt
N480GTX Twin Frozr II 1536MB GDDR5 PCIE drága
580 2x enyibe kerül, és mint te is irtad némi tuningal simán hozza az alap 580-at. Ha most vennék VGA-t én is ezt venném nem az 580-astOrigin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
ÁdiBá
veterán
válasz odorgg #10074 üzenetére
Akkor nem értem, mi a kérdés?!
Ilyen áron ez a videó kártya kihagyhatatlan.
Én nem bántam meg hogy 580GTX-et vásároltam, viszont ha reálisan nézzük a dolgot +40 ezret kellene ráfizetni egy ilyen videó kártyára hogy a *legnagyobb fermid lehessen.
Ami azért már rengeteg.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
-
keIdor
titán
válasz odorgg #10074 üzenetére
Be is rendeltem gyors egy ilyet havernak. Eredetileg 570 lett volna, de mondom ezzel jobban jár, mert több a ram rajta, hőfokban meg kb. ugyanott lesz. Fogyasztás biztos több, de nem számít ez annyira olcsó, hogy muszáj elvigyük. Remélem a héten meg is jön, össze is vetem az 580-al.
Így visszagondolva lehet mégse értem meg az EVGA kétszer ennyiért, mikor ez OC-vel hozza azt. Na mindegy, imádom a kártyát már megszoktuk egymást.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ÁdiBá
veterán
válasz odorgg #10076 üzenetére
Amikor én vásároltam az 580GTX-et. Sajnos elég drágák voltak még a GTX480 videó kártyák (95.000Ft - 100.000Ft), az 580-ról nem is beszélve. (130.000Ft)
Biztosan előbb elgondolkoztam volna két darab ilyen MSI szörnyetegen mint egy 580GTX-en.#10077) Keldor papa Valószínű hasonló teljesítményt fog futni azonos rendszerben a 480GTX mint az 580GTX.
Pár játék értékeli az 1536Mb videó memóriát így ott gyorsabb is a GF100 480 mint a GF110 GTX570-es videó kártya.
Viszont a 480GTX-nek a gyári hűtője elég gyenge tudomásom szerint. Úgy vigyázni kell vele.
Ne hogy tojást süssenek rajta.
Az MSI által fejlesztett Twin Frozr II hűtő rendszert mindig is dicsérték.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz odorgg #10079 üzenetére
Ezt a kártyát lenne jó látni 55 ezer forintért. Persze sajnos arra még sokat kell várnunk...
ÁdiBá
-
keIdor
titán
válasz odorgg #10079 üzenetére
Érthető, bár nekem SLi nem kell. Akkor tápot is kéne vennem, alaplapot is kéne cserélnem (a felső kártya nem kapna levegőt) meg ha kijön a Kepler dupla annyit bukok, mert ugye két kártya van.
ÁdiBá: 20 ezerrel több, mint az EVGA-m. Enyhén túlárazott csak... horror ár.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
Fail3D!
addikt
erdeklodnek hogy a gtx 570 felhasznalo tapasztalataitokat megosztva szerintetek mennyivel lehet jobb egy 6970 nel? tuning lehetosegeket figyelembe veve persze, ill szerintetek a valtas mekkora penzosszegik erne meg? amugy 6950 van de 70 orajele felett van valamivel tuningolva.
-
ÁdiBá
veterán
válasz Fail3D! #10083 üzenetére
Én vélemény szerint sokat nem nyernél a cserével, váltással.
A GTX570 tud fizikát, amit fellehet hozni nála előnynek. HD6970 viszont több a memória.
Van egy két program ami jelentősen jobban megy az nvidián például a HAWX2 vagy a LostPlanet2.
De ha ezektől a játékoktól eltekintesz én 570-re nem váltanám le a HD6970-est.
Igaz, most nézem hogy 6950-esed van, az azért egy fokkal lassabb, de még talán akkor se lenne indokolt a csere.
Persze ha szimpátiát érzel az nvidia karik iránt akkor csak nyugodtan.
Lassabb nem lesz a géped, de gyorsabb sem.ÁdiBá
-
Fail3D!
addikt
masik kerdes megfogott az 580 gondolata is mit a kulonbseg a ref es nem ref peldanyok kozott mert latom vannak akik csak a refet keresik... mivel tud az tobbet?
-
Nuits
tag
Hali,
Van valakinek tapasztalata CM 690 II Advanced ház és GTX 580 párosításról?
A kérdésem az lenne, hogy kényelmesen elfér-e minden (pl. Asus GTX 580 DCII esetében)?Esetleg hasonló árfekvésbe tudtok jobb házat ajánlani (pl. HAF 922 jobb lenne vmien oknál fogva stb).
Előre is köszi!
-
ÁdiBá
veterán
válasz Fail3D! #10087 üzenetére
Referencia példányok nem fűtik fel a gépházat, és a körülöttük elhelyezkedő alkatrészeket. Ráadásul kettő foglalatban elférnek, így sokkal szimpatikusabb SLi lehet kiépíteni.
Míg mondjuk egy DCu2 es videó kártyának, nagy házra van szüksége.
De SLi-nél az sem segítene, mert nem lenne a két kártya ventilátorjának kellő levegő szállítási lehetőségük. Vagyis meglennének fojtva a grafikus vezérlők, karik.
Összhatás pedig az lenne hogy fűtőtestek alakultak a két kártyából.
Referenciánál van hely, és nem egymásra nyomják a hőt.
Tuningban, tudásban, semmi különbség nincs közöttük.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Cybertrone
veterán
Visszatértem mai kis körutamról mely felvezetett a fővárosba, és elhozta nekem a ref 580-at a dcu2 helyett Végre nincs az a nagy otromba dög a gépben Van hely is mindenki happy... Aki azt mondaná hogy a hűtése miatt megéri megsúgom neki hogy 4 fokot ver a ref hűtőre
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
A.tessz
senior tag
válasz Cybertrone #10091 üzenetére
580 ból jó a referencia is nagyon. Anno szerintem pl 480 nál volt nagyon fontos , hogy ne referencia legyen, legalábbis nálam a zotac amp összehasonlíthatatlan volt a ref gigával!
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz Cybertrone #10091 üzenetére
Ezt az eredményt tuningolva is sikerült kipróbálnod?!
Kíváncsiságból 950/1900/2200 DCu2 és 950/1900/2200 ref 99-100% terhelés körüli hőmérsékletét volt rá lehetőséged kipróbálni vagy esetleg hasonló órajeleken letesztelni?!
Esetleg úgy jött össze a 4 fok különbség?!
Akkor tényleg egészen jó a gyári hűtőrendszere az 580GTX-nek.
Nekem is DCu2 van. De nem zavar hogy nagy. Sőt, picit vagánynak is tartom.
De ez persze ízlések és pofonok, kinek mi jön be.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Fail3D! #10095 üzenetére
Amit előbb láthattál 54 ezer pár száz forintért az az MSI 480GTX nagyon jó áron van.
Én a helyedben tuti azt választanám. Nem gondolkoznék rajta. Már rendelném is hogy holnap át tudjam venni, ne hogy hoppon maradjak.#10097) Cybertrone Értem. Azért kíváncsi lettem volna. Nem baj, majd utána olvasok interneten. Azért köszi.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Cybertrone
veterán
Én nem tuningolom a 2 kártyát mert nagyon felesleges... a 4 fok az átlagos mindennapi használatban jön ki...
Amúgy a lehetőség adva volt előttem, csak annyira nem érdekelt a külömbség hogy meg sem néztem"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
Eleve nem értettem miért nagyobb az alapfesze az asusnak? Csak nem a 10 mhz-es tuning miatt... meg aztán a méretei sem éppen voltak nekem ideálisak, főleg egy ref melett, hatalmas az obsidian, de nem tetszett benne a dcu Jah és egyedi a nyákja, amire vizes blokkot sosem fogsz kapni
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Cybertrone #10098 üzenetére
Viszont halk
Megvan ennek is a helye a palettán. Aki egy kártyában , halk és jó hűtésben gondolkodik, annak szvsz tökéletes. Azt azért ne mond ,hogy a ref csöndes ha pörög[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Cybertrone
veterán
válasz Tökmindegy #10099 üzenetére
Mert a dcu csendes ha pörög? Én a refhez állítottam a ventivezérlést afterben, azaz mentek a ventik , és ott már egyik se csendes... Azt viszont tudni kell hogy engem nem érdekel a hang, azért van hogy lehűtse! Hiába halk mert csak 60%-on megy ha 70 fokos, ez nekem szúrná a szememet!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest