- OLED TV topic
- Apple notebookok
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
Valamelyik 9600 gt guru nem vállalkozna rá,hogy megbízhatósági sorrendet állíttson fel a márkák között? Jó lenne valami támpont a leendő vevőknek.Talán MSI lenne az első helyen nem?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
jam123
csendes tag
válasz bolondember #5118 üzenetére
Hi!
Nyitott háznál volt ennyi a hőfok
De ma kapott egy 12 centis ventit így alapon 31-34 fokos / kb 50 fokkal hűvösebb /
Csak most meg elég hangos így hiába passzív a kártya. de ami még a szép a dologban az az ,hogy az alaplapon biosból nem lehet vezérelni ,szabályozni a ventik fordulatszámát Gigabyte s775 GA-EP35C-DS3R DDR3/DDR2 -beszarás
J@M
-
csongi
veterán
Crysis 1440*900 Az összes beállítás közepesen, Fps-t nem mértem, de bővena játszható felett van. Hőmérséklet 47fok. Alapon van a kari.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Eagle16 #5161 üzenetére
talán azon az időn túl vagyunk, h "az innó szar, ne vegyétek!", meg ilyesmi...
És azt se feledjük, h 1-2 kivételtől eltekintve a legtöbb kártya referenciakártya átmatricázva (kiv: Palit/Xpertvision Super Sonic-ja, MSI OC, ilyenek)..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
ASUS93
tag
Üdv! Ti melyik gyártót ajánlanátok nekem 9600GT-ben 30-40K között? ASUS az jó?
ASUS93
-
diegho
nagyúr
beszélgettem még régebben a gigabyte-al erről, sajnos valakik panaszkodtak náluk, hogy meghalt a lapjuk mert valami szar minőségű venti leállt és megfőzte a lapot, ezért sajna az új szériában nincs venti szabályzás. a megoldás egy 950ft-os zalman fanmate-ben rejlik.
itt a lényeg amit írnak:
Dear Sir,Thank you for your kindly mail and supporting GIGABYTE.
About the issue you mentioned in your earlier mail, the board does not provide such BIOS option anymore. This is because some of CPU/system fan with bad quality might cause MB H/W damage. Sorry if there is any inconvenience.At last, we apologize if our past service was not satisfactory. Due to the vast amounts of questions we receive daily, we understand the inconvenience of waiting for e-mail responses. If you still have any further question or suggestion about our product, please do not hesitate to contact with us. Thanks again for your understanding, and please receive our sincerely apology.
-
diegho
nagyúr
Írnék pár dolgok a leendő GT vásárlóknak.
Ha nincs buherátor vénátok és olcsón szeretnétek normális kártyát, akkor Inno3D 9600GT-t vegyetek 30k-ból megvan, refnyákos 2 év gar. (ha a jövőben megjelenik egy nem refnyákos széria akkor inno felejthető is azonnal)
Ha van picit több pénzetek és szintén nem vagytok buherátorok, akkor evga 9600GT KO, gyárilag tuningolt, refnyákos és 36k körül megkapni.
Amennyiben buherátorok vagytok Giga passzív 9600GT-t vegyetek 34k körül, gyárilag húzott, ehhez vesztek egy Glacialtech Silentblade ventit és 2 befőttesgumit, rágumizzátok így ezzel a leghalkabb megoldást kapjátok meg 3 év garral ~36k-ból.
nagyából ennyit a 9600GT vásárláshoz.
-
nike_
addikt
válasz horvathkrisz #5174 üzenetére
Igen, sajnos, mivel a 8800GT-nek esett az ára, ennek is kell..
-
Tamoo
MODERÁTOR
noctua jó kis venti, az én házamban is ilyen forog
-
-
diegho
nagyúr
válasz AusWolf #5172 üzenetére
és gyorsan korrekten megírták a választ, azt hiszem 48 órán belül. Már sok support-al beszélgettem, pl abit nem is válaszolt. Akik normálisak voltak: 3dfx (egy több oldalas levelet kaptam annó asszem Peter Kowalskitól, amiben arról írt, hogy milyen rossz most nekik ez a csőd dolog és hogy az nvidia megveszi őket stb. előtte a glide-ról és driverekről dumáltunk még olyan 98-ban talán) coolink (egyik mérnökkel a cool 111+ ról ami gyári hibásan 12000rpm-et pörgött, lebeszélte nekem az itthoni disztribútorral, hogy bemegyek és adnak új ventit rá) j&w (a honlapjukon hibásan volt fent a bios flashelő progi, plusz volt még 1-2 gond a 690g oc-s lapjukkal amikre konkrétan a 2 fejlesztő mérnök adott választ) epox (bios bug nf2-es lapjuknál - az összes socket 462-es itthon kapható epox lapból vettem egyet annó ) és ebbe a sorba jött be a gigabyte is.
-
JasonD
aktív tag
válasz rumkola #5142 üzenetére
" Aki a szart átveszi anélkül hogy megnézné, majd órák múlva visszamegy reklalmálni az egy ****."
horvathkrisz ez neked szólt, asszem!Na jó, figyelj! Igen, van aki jóhiszemű, és rohadtul nem gondolná, hogy egy megbízható gyártó nem olcsó termékét megveszi, és egy darab kaki van a dobozban.
Ennek ellenére én is azt mondom, hogy mindenki nézze át azt, amit megvesz a későbbi viták elkerülése érdekében. Főleg, ha rumkola boltjában jár!
-
diegho
nagyúr
elég rá a 9-es is bőven, sőt a 8as is szerintem, nekem is csak azért van rajta 12-es noctua mert nem volt más. most már van egy rakás ventim ami felesleges bevásároltam SB 12-es ventikből, hogy azok jók lesznek nekem az új házba, mert honlap szerint csak 1 világítós lesz benne ami meg nem kell, erre nesze neked tele volt ventivel a ház
-
diegho
nagyúr
válasz AusWolf #5184 üzenetére
én szoktam velük beszélgetni, ha olyan dolog van. a j&w mérnöke adott msn és skype címet is, hogy ha kell valami csak írjak nyugodtan.
megtartom őket egyelőre van 2db 8as CM, 2db 12es CM, 2db 12es SB amik bontatlanok, de majd elviszik házakhoz őket, jön a nyár
[ Szerkesztve ]
-
_Toka_
senior tag
válasz bolondember #5168 üzenetére
Eddigi tapasztalataim alapján az Xpertvision Super Sonicja elég korrekt, nem drága, OC-s, halk..
Ezt saját tapasztalat alapján megerősíthetem!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz AusWolf #5189 üzenetére
persze az alá nem árt egy erősebb proci is, h "kihajtódjon"
Én is nézegettem, h olcsóbb 8800GT-k nem sokkal drágábbak, mint a jobb (OC-s) 9600GT-k, de azt már tuti nem hajtaná ki a kis AMD-m, így maradt ez (na jó, nekem a HDMI is segített - előre ajövőbe )...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
horvathkrisz
addikt
#5178 AusWolf: ez a hatalmas árcsökkenés valószínű a raktárpucolásnak tudható be. ne emészdd magad emiatt, a számtech már csak ilyen. meg amúgy is: tökmindegy hogy egy hét vagy 3 hónap múlva bukod el a nagy lóvét, akkor is csak elbukod. főleg videokártya esetében.Aki megvette anno a 88gtx-eket 120-140ezer ft-ért ha most ezen bosszankodna, már elmegyógyintézetben lenne.
#5183 csabooooo: tudom hogy nekem szólt, de ha mégegyszer beszól ilyen vásárlófikázós dolgot, közzéteszem a topikban a bolt nevét ahol dolgozik és berakom az aláírásomba hogy jobb lesz vigyázni az xy nevű bolttal mert utálják a vásárlókat akikből mellesleg élnek. persze linkekkel alátámasztva.
maga alatt vágja a fát... -
direwolf
őstag
válasz horvathkrisz #5192 üzenetére
Hagyd rá, ha nem érti ki van kiért, nem fogod tudni megmagyarázni neki úgysem.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
_Toka_
senior tag
válasz AusWolf #5189 üzenetére
Rendben, de ettől még az előbb említett kártya korrekt, nem drága, OC-s, halk...
Arról nem beszélve, hogy két hete az Általad jelzett folyamat még nem látszott ilyen tisztán. De amúgy se biztos, hogy egy kifutó szériába fektetnék ma sem. Még akkor se, ha egyes játékoknál 10-20-30%-kal jobb is lehet, mint a hasonló árú alternatíva.
Az az igazság, hogy egy 20 hónapja 9xe-ért vásárolt 7900GT-t cseréltem most erre a kártyára. Elkeserítő, mit buktam a kártyán. Többet nem szeretnék így járni. Meggyőződésem, hogy n hónap elteltével egy esetleges csere esetén többet fog érni egy 9600GT, mint egy már rég nem is hallott 8800GT. Persze nem egy gurunak, hanem egy egyszerű halandónak, aki majd akkor egy használt kártyát keres. -
horvathkrisz
addikt
válasz direwolf #5194 üzenetére
Engem csak az zavar, hogy lehülyef*szoz itt a fórumon mert elkövettem egy hibát:
nem feltételeztem azt hogy ilyen terméket kapok,ezért nem bontottam ki én hülye.
Pedig nem direkt hajlítottam el, nem gariprocedúrához volt kedvem a 34 rugós cuccal, sőt, nem is a boltosb@sztt@tás volt a célom, elhihetitek.
Azzal a céllal vettem hogy használni tudjam, de nem tudom.Különben meg mit vátoztat az a tényen hogy itthon derült ki hogy el van hajolva, szerencsére iponban nem gyanusítottak meg szándékos rongálással.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
na eljött az este és hallgatózok minek van hangja a gépemben és egyedül a sunon maglev venti hallatszik, az egyetlen amit csak hűtővel együtt tudok cserélni
-
direwolf
őstag
válasz horvathkrisz #5196 üzenetére
Ha normálisan állsz hozzá a dologhoz, a tapasztalataim szerint normálisak is az eladók. Kivételek mindig akadnak, mint láthatod. Szerencsre még ha bele is futsz egy parasztba, akkor is neki kell bizonyítania (hivatalos bevizsgálással stb.), hogy nem gyári hiba. Kíváncsi lennék hogy meddig lenne nagy az arca, ha pl. helyszínen felhívnád a fogysztóvédelmet, és átnyújtanád neki az élő vonalat, hogy velük beszélje meg a teendőket
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
m4rc!
őstag
válasz horvathkrisz #5199 üzenetére
Persze, ahogy azt Pistike elképzeli...
We are analog players in a digital world
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest