Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz zsolt1129 #5057 üzenetére
hát, ha 1900x1200-ban használod, akkor talán
bolondember: FEAR úgy megy vele, mint akit kergetnek
gerlaip: 2600XT-t nem bántani, nagyon korrekt "kis" kártya volt a maga idejében.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
_Toka_
senior tag
válasz horvathkrisz #5101 üzenetére
Ezen?
Ugyan mááá...Szorítok, hogy a karid garos dolgaival sikerrel járj!
No, azért - engedelmeddel - a sajátommal tolom a játékokat... Már, ha nem érted félre...
Bár, ha félreérted, akkor is!!! -
-
AusWolf
őstag
Aztamindenit, mennyi hozzászólás ilyen rövid idő alatt! Csak nem megszaporodtak a 9600GT tulajok? Ha nem bánjátok, akkor most inkább nem olvasnék vissza, hanem egyből kérdeznék.
Szóval. Van olyan hűtő, ami rámegy egy Galaxy OC-re, és a kártya tápcsatijából eszik a ventije? Tetszik a Zalman VF-1000, csak attól félek, hogy az alaplapra kell dugni.
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
AusWolf
őstag
Az imént kipróbáltam a Galaxy XtremeTuner progiját ( ha már van... ). Nagyon kafa, egyszerűen kezelhető program. Szerintem sokkal jobb, mint a RivaTuner. A kártyám pedig kb 10%-os tuningig bírta (675/1625/2000 @ 750/1750/2250). Így a 10300 pont helyett 11050-et kapok 3DMark06-ban. Szerintem nem túl rossz eredmény, tekintve, hogy gyárilag is OC-s a kártya, bár ahhoz nem elég meggyőző, hogy ne gyári órajeleken hajtsam ezután is.
-
HIJ
őstag
válasz horvathkrisz #5065 üzenetére
Hát pedig kell még lennie. Pontosan így szól a dolog:
"7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza."Tehát még csak nem is továbbküldi gariba, hanem azonnali csere, ő meg eladatlan garanciába elküldi. Én legalábbis így gondolom...
-
direwolf
őstag
Rosszul gondolod. Ha az eladó vitatja a termék gyári hibáját, akkor joga van "gariztatni" annyi a különbség a 3 napon belül, hogy nem javíttathat, hanem cserélnie kell.
Annyi még, hogy 6 hónapon belül az eladónak kell bizonyítania a hibát, 6 hónap után a vevőnek.[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
jam123
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
gigabyte NX96T512HP-9600GT kártyát raktunk haver gépébe ,és terhelés
nélkül is 85-91 fokosmásnak is ilyen meleg?
-egy 12 centis ventit rakunk mellé majd .....
J@M
-
Ferdzsoo
addikt
Semmi baj nincs a karival, az összes ilyen. Nekem is ugyanennyi volt terheletlenül, kapott egy néma 9cm-es ventit 5 voltal és most alapon 40fok körül mozog ösz visz. Laza 50-est ugrott le...
Persze ettől még szar munkát végzett a gyártó, mert elvileg passzívban kéne mennie.
Azt nem tudom minek árúsítanak így videókártyákat ha nem tesztelik le előtte mefelelően."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
RealRape
csendes tag
Valakinek van ilyen 9600GT-je? [link] Ha igen, akkor tudna róla valamit mondani nekem? A hó végén szeretnék vásárolni egy ilyet és szeretnék valami tapasztalatot hallani róla!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz bolondember #5121 üzenetére
Erre csak annyit hogy Chieftec nagytornyom van 2DB 12cm-es kiegészítő ventivel...
Szóval ezzel a kijelentéseddel nem értek egyet.
Mert ha egy apró miditoronyba raktam volna 0 kiegészítő ventivel akkor oké. De nem.Hameg azt mondják hogy 5 DB 12CM-es venti kell meg hogy közvetlen kapjon levegőt akkor írják le a leírásban vagy a nyamvadt tesztekben, de ez nem szerepel sehol...
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz RealRape #5123 üzenetére
alap GPU órajele 700, 720ig húztam fel, nem próbálkoztam többel. Alapon használom, mert nekem teljesen elég. Hűtése: alapjáraton 45-50Fok (venti 35%on), terhelve 65, nagyjából mint a többi ilyen... Amíg nincs a win betöltve 100%-on pörgeti a ventit, de utána csendben van, szinte hangtalan. Nekem olyan gond volt csak vele, hogy volt egy fura zúgása, de felraktam egy újabb drivert és teljesen elmúlt.
-
fagy53
nagyúr
válasz Ferdzsoo #5124 üzenetére
Egy ponton sántít a dolog, a nagytorony kevésbbé huzatos, mint a kisebb házak.
Az is igaz, ha a kis ház rendesen meg van pakolva, akkor ott sincs sok huzat, de éppen a PH! házak tesztjeiben olvastam erről és igaz, hogy a nagyobb házba több venti kell.
A Giga passzív, akárcsak a többi nehezen él meg bármilyen házban, pl kánikulában.
Kiegészítő venti nélkül egyszerűen lehetetlen hosszútávon használni, ezért írtam neked is, hogy bármilyen venti alacsony fordulaton, hangtalanul csodát tesz, de venti nélkül... -
csongi
veterán
válasz horvathkrisz #5134 üzenetére
AusWolf : Asszem gyorsan meg tudom szokni
Igazából egy fekete pixelhiba van benne az is a start menü gombjába, ami fekete állandóan.Gondolhatod mennyire zavaró Azért nem szuttyugtam a cserével mert ez volt most az utolsó. az a kis pixel hibácska meg elfér Egyébként én sem szeretem az asust ez az első asus termékem, most kiderűl mennyire jó ez a "nagy márka"[ Szerkesztve ]
-
AusWolf
őstag
Mondtam: Ezek után önszántadból többé nem fogsz 17"-os 4:3-as monitor mögé ülni.
A pixelhiba meg engem zavarna, én kérnék egy cetlit, hogy cserélik, ha jön másik, de tudom, maximalista vagyok.
Mod: Nekem semmi bajom az Asus-szal. A monitorom kiváló, a TV tunerem is teszi a dolgát, a procihűtőikről jókat hallok (bár azt még nem próbáltam), meg újabban a videokártyáik is kezdenek egyre inkább megtetszeni. Mármint nem a referenciahűtős változatok a gagyi matricákkal, hanem a passzív, és OC-s darabok.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz AusWolf #5136 üzenetére
Hát önszántamból biztos nem, de a munkahelyemen az van És azzal is meg vagyok elégedve, főleg azután, hogy egy 17" gömbölyű képernyős szuper krekített sarkú szénné éget képernyős megjelenítő lett lecserélve. Most pedig asszem cod,4 film, és Crysis tesztek jönnek, hogy jól lakjon a szemem. Főleg a vga és az 5ms-os adta külömbségekre leszek kíváncsi
-
horvathkrisz
addikt
amikor a crt-m után először megláttam ezen a cod4-et, mintha dx9 helyett dx10-ben játszanék.
olyan dolgokat megjelenített amiket a crt nem volt képes, pedig az sem volt egy szardarab.
minden pixel ott van a játékban ahol lennie kell, és iszonyatos jó látványt nyújt a crt-hez képest. -
AusWolf
őstag
válasz horvathkrisz #5139 üzenetére
Számomra az a legmeglepőbb, hogy még a 4:3-as felbontások sem olyan zavaróak, mint 16:9-es TV-n.
Az összhatás nálam is kb ez volt, amikor megláttam a Samsungom után (793-as volt asszem, vagy valami hasonló jó minőségű darab).
-
rumkola
veterán
Itt arról szól a kiírás, hogy a vevő átvételkor ellenőrizze, hogy nincs-e rajta sérülés és hiánytalan-e a cucc. Aki ezt nem teszi meg többtízezres dolog megvásárlánál az nem normális.
Sehol az ég világon nem foglalkoznak - nagyritka kivétel ha benyeli a bolt - FIZIKAILAG SÉRÜLT vagy hiányosan viszavitt cuccal, mivel azt sem a nagyker sem a gyártó nem veszi vissza a bolttól. Ez szerintem alap.Mellesleg az ilyen kiírás a vevőt védi - ösztönzi arra, legyen már annyi esze, hogy megnézze mit vesz át - és nem rosszhiszeműségből van kitéve.
Aki a szart átveszi anélkül hogy megnézné, majd órák múlva visszamegy reklalmálni az egy ****.
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
Miért, a DX10-ben milyen dolgok vannak amik annyival jobbak a DX9c-nél?
Értem amit írtál, ne vegyél komolyan, csak gonoszkodok
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
diegho
nagyúr
én az 1 hónapja kapható legjobb képű lcd képétől inkább hányingert kaptam mint elélveztem, 2 nap után visszaraktam a crt-t a géphez, az lcd-t meg a polcra. pedig 5000:1 kontrasztarány és 2ms nem rossz dolog papíron. egy normális crt-hez viszonyítva viszont inkább megmosolyogtató a mai tn+film paneles lcd-k képe. hja és látom az olcsósított asus-od van, tőlem ilyeneket visznek dögivel, na amit én hazahoztam és az asus között klassziskülönbségek voltak az LG javára és még így is szánalom szint maradt egy normális crt-hez képest.
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
Akkor, bármit is mondasz, elég xar CRT-d lehetett...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
forceberg
veterán
Én is mikor lecseréltem a CRT-met 3 és fél éve, első látásra a szívroham kerülgetett, de az idők alatt hozzászoktam a nem épp színhű képhez.
Viszont a szememnek valóban sokkal jobb a TFT, akár egy teljes nap a gép előtt, s észre sem veszem.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
diegho
nagyúr
válasz forceberg #5145 üzenetére
naja. nekem egy samsung csöves belinea-m van itthon, melóhelyen egy 21-es rgb csatis eizo. ezekhez mérten az általam eddig látott összes lcd elmehet a búsba, ráadásul zavarja a szemem a megvilágításuk és fáj tőlük a fejem most éppen itthonra keresek crt-t, már találtam egy fusi profi 21-est csak meg kell csinálni még, ha minden jól megy jövő hétre kész is lesz a 131khz-es drágaság
nekem meg a tft cseszi a szememt crt előtt 68 órát lanpartyztam és semmi baja nem volt a szememnek de 2-3 perc egy nagy kontrasztos lcd előtt kikészít és begyullad a szemem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest