Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
4-5 óra neverwinter 2 után némi neverwinter egy után pár óra counter strike után le nem kapcsolva másnap nagyából ugyanez eljátszva se volt nálam semmi fagyás.
-
diegho
nagyúr
az igazsághoz hozzátartozik, hogy én csak eredeti játékkal játszok, az mindig legújabb patch-el fut és 174. tökömtudja whql driver sok esetben gondolom a tört játék is okozhat fagyást. jah és utóbbi napokban crysis-eztem is pár órát, akkor se volt fagyás. mióta kisöpörtem az amd termékeket a gépemből, egyszer se fagyott le.
-
JasonD
aktív tag
válasz horvathkrisz #5001 üzenetére
Nos a boltban [IPON] asszem két helyen ki van téve egy olyasfajta iromány, hogy "a kedves vásárlók ellenőrizzék a terméket, hogy nem sérült-e, nem hiányzik-e belőle alkatrész stb., mert távozás után ezzel kapcsolatban reklamációt nem fogadnak el". No comment.
Én is ott vettem a Giga 9600GT HP-t. Átadta a srác, szépen leültem, kibontottam és megnéztem, hogy minden úgy van-e, ahogy lennie kell. Ha nem úgy lett volna, már vágtam is volna vissza neki. Ajánlom mindenkinek ellenőrizni, főleg a nagyobb értékű termékeket!
Azt szinte biztosra veszem, hogy a pénzt nem fizetik vissza, de szerintem cserélniük mindenképp ki kell,
1.: rosszul van összeszerelve (amit ugye a boltban nem vettél észre, amikor megnézted )
2.: a DVI kimenet is sz@rakodik.[ Szerkesztve ]
-
horvathkrisz
addikt
köszi a segítséget mindenkinek, ma bevittem, eddig úgy néz ki cserélni fogják.
visszahajlították a hűtőt, letesztelték, majd a gép 3Dmark06alatt 2X ujraindult, melegedett mint az állat.
mondták hogy beszállítónak vissza, jövő héten hívnak hogy mehetek az újért. (remélem így lesz! ) -
zsolt1129
addikt
Köszönöm mindenkinek aki segiteni próbált 9600 gt sli-be. A probléma az volt hogy meg kellett cserélni a két kártyát.Az passz hogy miért de legalább sikerült.Szerintetek egy amd 5600+ azért kihajtja a két vga-t nem?? Ha kell 6000+-is tudom huzni.
-
bolondember
MODERÁTOR
Na, megvettem, még nem építettük be, de hazafelé leesett, h lehet, h előre gondolkodtam a HDMI miatt - csak a jelent felejtettem el..
Ugyanis nincs rajta S-Videó kimenet...Van valakinek valami tippje, h ha van 2 DVI, 1 HDMI 1 SPDIF és egy displayport kimenet, akkor azt hogyan lehet összekötni egy S-Videos bemenettel és SCART bemenettel rendelkező CRT TV-vel összekötni, h kép is legyen rajta??
(Xpertvision 9600GT Super Sonic)Kösz előre is a segítséget...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
zsolt1129
addikt
válasz horvathkrisz #5058 üzenetére
Az nagyon jó. még a Phenom se szerinted??
-
guri
tag
Sziasztok!!
A tegnap vettem egy Galaxy 9600 gt-t és az lenne a gondom ,hogy sokkal fakóbbak a színek mint az elöző kártyával (Gigabyte 8600 gts) ,az üzemmódok között nincs high color felbontás, az mitől lehet?? Lehet hogy nem támogatja az 1440x900 -as felbontást, high color 32 bit 60hz?? -
HIJ
őstag
válasz horvathkrisz #5056 üzenetére
Igazából az mind1, hogy mit írnak rá a számlára. Akkor is kötelezi őket a 3 napos csereszavatosság, ami fogyasztóvédelmi törvényben van szabályozva. Ez olyan hogy kiírom a kocsimra, hogy ha elütöttelek és nem álltam meg akkor a így jártál és nem fogadok el reklamációt. Ettől még sittre vágnak
HIJ
-
bencze
senior tag
válasz Trihorn #5015 üzenetére
A 3dmark06 nem ment fel, valószínűleg a Win Server 2k8 miatt. Így nem tudom, ha releváns amit le fogok írni, de azért leírom.
3dmark Vantage Pro-t tettem fel, a kovetkező beállításokkal futtattam:
http://i3.photobucket.com/albums/y57/szb_endre/PC/3dmarkV_options.jpg
Következő teszteket futtattam:
http://i3.photobucket.com/albums/y57/szb_endre/PC/3dmarkV_Tests.jpgGyári beállításokkal (http://i3.photobucket.com/albums/y57/szb_endre/PC/rivatuner_Default.jpg):
http://i3.photobucket.com/albums/y57/szb_endre/PC/3dmarkV_stockspeeds.jpgUnderclocked beállításokkal (http://i3.photobucket.com/albums/y57/szb_endre/PC/rivatuner_underclocked.jpg):
http://i3.photobucket.com/albums/y57/szb_endre/PC/3dmarkV_underclocked.jpgElvileg meglesz egy 450VX holnap estére, így hétvégén beszerelem, teszek megint egy WinXP-t (azért csak jobban szeretem, meg amúgyis, legyen még egy friss OS teszt), és kipróbálom majd azt a 101MHz PCIe-t is, csak hogy ki legyen próbálva az is.
[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
horvathkrisz
addikt
válasz bolondember #5059 üzenetére
pl. külön viszed neki a hangot a hangkártyából, beforrasztod a scart audio in-jére.
mellesleg szerintem a hdmi kimenetért kár plusz ezreseket kiadni, ugyanis nekem az lcd tv-hez dvi-hdmi kábellal van összekötve, hangot meg kapja jack rca-n.
szerk.:
HIJ: már nincs 3 napos csereszavatosság, ha lenne akkor egyből visszakaptam volna a pénzem.guri DVI vagy Dsubos?
Ha dsubos a moncsid, próbáld meg a 75Hz-et![ Szerkesztve ]
-
guri
tag
válasz horvathkrisz #5065 üzenetére
Dvi
-
guri
tag
Most én nem értem high colorral csak 16 bit-es lehet??
És csak true colorral lehet 32?? -
guri
tag
válasz horvathkrisz #5068 üzenetére
Hól lehet a baj??
174.74 van fenn és ez a legújabb.[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz horvathkrisz #5065 üzenetére
tehát van HDMI-SCART átalakító, csak én nem láttam még?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
horvathkrisz
addikt
ujraraktad a drivert kártyacsere után?
true color csak 24 bit.ha 32 bites xp-d van, próbáld meg ezzel.
szerk.:
bolondember , tudtommal nem létezik olyan. felesleges ott az a hdmi kimenet. próbáld meg hdmi-svideo-analog audio párosítással.szerk 2:
LOL PH! addikt lettem!!![ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
válasz horvathkrisz #5072 üzenetére
Üdv!, a PH! addikt-ok táborában!
Maradj nyugodtan a Giga passzívnál a malőr ellenére is, a leghalkabb és legjobban hűtött kártyám azok közül ami eddig volt, és természetesen a leggyorsabb is. -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Ma boldog tulaja lettem egy Galaxy 9600gt-nek.A kérdésem, hogy melyik a legjobb, legstabilabb driver hozzá?Üdv.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Bundás22
őstag
válasz horvathkrisz #5072 üzenetére
gratula nekem még odébb van de ami késik nem múlik
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
fagy53
nagyúr
válasz horvathkrisz #5074 üzenetére
Annak egyértelműen ilyen problémája volt! A nyitott ház persze nem nyerő, de a +ventivel nem számít. Nekem 1cm-en belül van a venti a bordáról és 55°C-nál nem megy feljebb 3D-ben.
-
gerlaip
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
Na, beépítve..
Gyorsan lefuttattam egy háromdémákot, csak a magam megnyugtatása képpen...
8129 pont összesen, 2.0SM: 3661, 3.0SM 4037, a CPU score pedig 1730...
Bútolásig jó kis hajszárító erősségű hang, de aztán pikkpakk elnémul..
Mindjárt indul a stresszteszt...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
fagy53
nagyúr
válasz bolondember #5081 üzenetére
Feljebb kellene cibálni azt a procit!
-
gerlaip
addikt
válasz bolondember #5081 üzenetére
Azzal a procival nem rossz az eredmény, bár a cpu score kevésnek tűnik, hm...
[ Szerkesztve ]
lámavakond
-
fagy53
nagyúr
válasz bolondember #5085 üzenetére
Pedig ehhez a VGA-hoz hozzá kellene fiatalodnod! Kár parlagon hagyni a képességeit!
-
fagy53
nagyúr
válasz bolondember #5088 üzenetére
Még így is sántikálva nagy különbségnek kell lenni a 6800GS-hez képest.
A CPU-nak, mivel X2, legalább 2700MHz-en kellene mennie, annyi elég a játékokhoz.
Ekkor érződne a VGA 10%-os tuningja is, bár a F.E.A.R-hoz inkább RAM mennyiség kell! A Timeshift-hez viszont nem árt egy jó VGA, bár ez a felbontástól is függ.horvathkrisz: gondolom az MX440-eshez az is elég, mert az lehetett benne a teszt előtt. Kérdés, milyen driver volt fenn a gépükön?
[ Szerkesztve ]
-
_Toka_
senior tag
válasz horvathkrisz #5098 üzenetére
"meg term." = "meg természetesen"Nem, én néha játszani szoktam a géppel, ergo a kártyámmal.
De szemfüles vagy...
Szerk.: off
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest