Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Szia!
Nekem is volt hasonló gondom, de akkor még nem volt bennt a gépemben a 9600gt csak az integráltal ment. Windows viszonylag stabil volt, igaz nálam az is néha fagyott, de játék alatt nekem is kb 1,5 óra és halál, egyik memót kivettem semmi változás másik memót kivettem akkor javult meg, bár gondolom te is kipróbáltad mindkettővel külön külön. Nekem kingmax memóim voltak/vannak és abból az egyik újban volt a hiba, ahogy egy szintet elért a kihasználtság egyből halál, azóta jó, giga 9600gt is működik rendesen.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
zed1983
őstag
Akkor vagy zotac 9600GT AMP! vagy egy Galaxy 8800GT lesz
A PH!-s teszt szerint pariban vannak
Kiváncsi lennék ti melyikre szavaztok?
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem. Ma vettem egy MSI 9600GT/OC-t és csak holnap lesz lehetőségem kipróbálni. Kérdezném hogy C2D-val (E4500 gyárilag 2,2Ghz) mekkora órajel az amivel már rendesen ki lehet hajtani egy ilyen kártyát (az előző 8600Gt-mel még ilyen gondom nem volt). Másik kérdés azokhoz szól akiknek szintén ilyen VGA-juk van, ha valaki próbálta már húzni akkor kíváncsi lennék hogy mekkora órajelek voltak azok amit még simán stabilan vitt.
Köszi az infót!!! -
forceberg
veterán
válasz [CS]Blade2 #3013 üzenetére
Ja, kifelejtettem...
1280*1024 és 1024*768 max grafika volt a mérésekkor. Min. grafikával lehet, hogy kijönne már, de aki most 96GT-t vesz, az szerintem nem min. grafikával akarja nyomatni.
Talán a multizóknak jön jól, ha cod4-ben is az a módi multiban, hogy minden beállítást a minimumra tesznek.
1280*1024 pedig általános felbontás, kb. egálban van az 1440*900-zal.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
horvathkrisz
addikt
88GT-ben a 96GT-vel szemben mejdnem dupla annyi stream processzor van, szintén majdnem dupla annyi textúracímző, textúraszűrő.
A shader procik órajele 125MHz-cel, gpu órajele 50Mhz-cel lassabb 8800GT-nél, de ezeket a kevéske órajeleket valamelyest ellensúlyozza a textúrázók ill. shaderek száma, mellesleg ekkora emelésre bármelyik 88gt hajlamos, ez minimális túlhajtás.
memóriák esetében meg mindkét kártya megegyezik mind mennyiségre mind sebességre.szóval: miért is jobb a 96gt a memóriák miatt?
-
m4rc!
őstag
válasz horvathkrisz #3018 üzenetére
De mindekettőnek 4 ROP egysége van, és ez a szűk keresztmetszet, emiatt vannak egyszinten...a 96Gt egy sokkal kiegyensúlyozottabb kari mint a 88GT, bár azt én sem értem miért lenne jobb a memó kezelése...
Ment pü
We are analog players in a digital world
-
forceberg
veterán
válasz horvathkrisz #3025 üzenetére
Itt a fórumon vettem. 1m vmi 1300Ft... 8db*13mm kell.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
slayer006
addikt
válasz horvathkrisz #3025 üzenetére
bármelyik auschan ,cora vagy háztartási bolt ahol kapható szigetelő szallag ,ott tartanak általában tesa kétoldalú ragasztót
400HUF 5m hosszú és 5cm széles ,tehát jó sokáig elég lesz
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
jakewyler
senior tag
Hali,
Olyan problémám van, hogy játékok alatt pl crysis, ha gyorsan mozgatom a kamerát, akkor elcsúszik a textúra egyik része(nem mindegyik textúránál van ez), nem zavaró, de észreveszem na
Driver legfrissebb, xp fél napos!
Vga 1 hetes, xfx 9600 gt XXX...ötlet!?
köszi -
boci85
tag
nekem kedden jött meg XFX9600gtXXX és belecsaptam a gépbe igaz ez még a régi K8NF9 gigabyte alaplapba és nagyon ciripelt folyamatosan, drivert nem engette föl tenni minden lehetséges hiba kijött bemérgedtem és holnap jön meg az új configom asus p5e lapot vettem és kérdés ,hogy itt is cirripelni fog ,Majd meg írom a fejlemélnyeket! amugy egy 400w.os tápba próbáltam ami természetesen eléggé levolt terhelve mostani egy 600w-os remélem ilyesmi baje lehetett
valaki ötlet ?[ Szerkesztve ]
-
boci85
tag
Ja és kérdésem ,hogy az ASUS P5E lapnál a kell-e a táp kábel a vidkariba?
-
gent
csendes tag
Szia! Ipon computernél vettem egy hete 37,359ft-ér. Crysis alatt highon , 62 fok húzás nélkül és csendes, alapon 47-49 fok. A weblapjukon nincs rajta. X4800 2×1gb geil van hozzá . Eredetileg H-B-t rendeltem de nem bántam meg. 770/1800 alapon Gamer Hud nevü hozzá adott gyári tuning program szerint. Remélem segítettem! Ja egy db sima ház hűtő van a gépben! Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
A ciripelés nem a lap miatt lehet, hanem a vga-n lévő tekercsek miatt. Ha folyatatja és zavar, akkor gariztasd le. Amúgy meg tök mind1, h milyen lapod van, a 6pines táp csatit rá kell dugni a vga-ra, mert ezeknek már terhelve nem elég az a nafta, amit a pci-e sínből kapnak.
Ja és különben egy 400-wos mínőségi táp bőven elé sztem, bár nem tudom, h milyen a konfigod, ha van a gépedben 7 vinyó + 8 optikai meghajtó, akkor lehet, h kevés lesz
-
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Eddig minden OK. az új kártyával, driver is elsőre felment.....
Egy kérdés:
- mikor beleraktam a házba a kártyát, nem vettem le a ház hátánál a kártya melletti "fület", tehát nem fújja ki a házból közvetlenül a levegőt, ez nem baj?
Egy kép oldalról (még a régi kártyával fotóztam): [link]
Alapon a 9600GT 44-45 C fok, tesztek alatt ez felmegy 58-ra.
- Alex -
-
Vandit.
addikt
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
-
-
Vandit.
addikt
-
Cadal
őstag
válasz Vandit. #3043 üzenetére
Szerintem semmi baj nincs a passzív gigával, valszeg ma rendelek egyet ilyet én is!
Korábban volt már passzív hűtéses giga 7600Gt-m azzal sem volt semmi bajom, tökéletesen ment, és egy kis tuningra is rá lehetett bírni. Sztem jó választás lehet a giga passzív is. Nézd meg a 3034-es hozzászólást! -
Vandit.
addikt
-
forceberg
veterán
válasz horvathkrisz #3036 üzenetére
Állítólag a Zalman is 3M márkájú ragasztót használ...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Trihorn
tag
Sziasztok!
Következő lenne a gondom:
Vettem egy Gigabyte NX96T512HP 9600GT 512Mb. videokártyát. (720/1800/2000-gyári)
A régi 400W-os tápomon nincsen 6pin.-es Pciex. csatlakozó.
A kártya, csati nélkül is működik, de azt írja bootolás után(XP)vmi. Rendszerőr, hogy a videokártya lecsökkentette a teljesítményét arra a szintre, mely lehetővé teszi a biztonságos üzemelést a késsőbiekben.
Az lenne a kérdésem, hogy kb. mennyire csökken le a teljesítményt ilyenkor(órajelekre gondlolok), és hogy lehet-e valami baja valaminek, ha használom addig, amíg meglesz az új tápom(kb. 1 hétig).
3DMark05 csinál nekem így: 12500pontot egy Athlon3000+-al. 2520Mhz.-en.
Válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz Trihorn #3048 üzenetére
Dugd rá az átalakítót egy molexre és utána már rá tudod dugni a karira.
Én is ma veszek ilyet.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
forestfire2k
csendes tag
üdv!
2 napja jött meg a gépem [a konfig az aláírásomban látható] és gondoltam leírom a tapasztalataimat a játékokkal kapcs. [a videókártyát illetően]:
(megjegyzés: a vsync-et kikapcsoltam mindnél, a proci és vga gyári beállításokkal megy)- Unreal Tournament 3 @ 1680x1050 -> max. beállításokkal tökéletesen fut
- NFS Pro Street @ 1680x1050 -> közepes beállításokkal szépen fut, csutkára véve kicsit darabos de még éppen játszható
- COD 4 @ 1680x1050 -> max. beállításokkal + 2xAA-al tökéletesen fut
- CnC3 Tiberium Wars @ 1680x1050 -> max.beállításokkal + 2xAA-al tökéletesen fut
- Half Life 2 Ep 2 @ 1680x1050 -> max. beállításokkal + 2xAA-al tökéletesen futMost még csak ennyit tudtam kipróbálni de eddig minden szépen ment ami fontos volt. Nyilván pl. a Crysis már nem hasítana így de hamarosan kipróba... Játékokra ilyen felbontással jelenleg elég ez a jó kis kártya, szép nagy hűtés van rajta, van is egy pici hangja dehát a teljesítménynek ára van. Aki ilyet fontolgat, bátran vegye meg mert nagyszerű kis cucc!
c2d e6550, asus p5k, galaxy 9600 gt oc 512Mb, 2x1 gb geil ultra, samsung 320 Gb sata2, 480W xilence psu, samsung 223bw [21.6''], zMachine mp1000
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest