Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
válasz horvathkrisz #4331 üzenetére
Azóta ezek nem változtak, csak a mellékletben bővítették a termékkört, egyébként minden a leírtak szerint
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Gyusz
őstag
válasz Kötelező #4341 üzenetére
Általában a legújabb drivert javasolják feltenni, de mivel próbáltad, ezért ez a lehetőség kilőve. Látom angol nyelvű drivert használsz, a Vista milyen nyelvű? Hülyeségnek hangzik, de nekem már volt gubanc amiatt, hogy magyar XP-re nem international drivert tettem.
Láttam még olyan javaslatokat, hogy az Aerot ki kell kapcsolni, illetve valakinél RAM csere oldaotta meg a problémát (ezek is elég elvetemült megoldások). Esetleg visszavehetnél a tuningból, és úgy próbálgathatnád a kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
ház szellőzése OK? ezeknél az egyslotos hűtéseknél nem árt, ha van a VGA alatt vhol egy oldalsó vagy hátsó exhaust pörgettyű...
ill. próbáld meg manuálisan feljebbtekerni a venti fordulatszámát (RivaTuner, low level fan control) - ha ez segít, akkor szabályzási gond van, pl. lehet, hogy rossz valamelyik szenzor a kártyán. ilyenkor csere.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Mankó
veterán
válasz mindfreak #4364 üzenetére
A programmal nincs gond, mivel már egyszer végigjátszottam, illetve más programmal is csinálta. A win pedig friss, amikor jött a kártya, akkor telepítettem, mivel előtte Ati volt.
Ha a gép nem lenne stabil, akkor máshol is hülyéskedne. vagy sokkal hamarabb kidobna a játék. -
Kötelező
senior tag
Sziasztok
Az miért van hogy játszok pl.: Turok-al vagy COD4-el és játék közbe néha bevillan a kép meg ilyenek? Előtte nem volt ilyen. 174.74-es driver van fenn
:(
-
ovecs
senior tag
Nekem cod4 közben sem megy 56 fok felé
Ettől függetlenül jövőhéten gariztatom ha marad a sípolásAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
zed1983
őstag
válasz DeadMeat #4318 üzenetére
Na helhívtam őket és holnap jönnek érte, valami garanciafutár szolgálat, azt mondták ingyenes, nekem nem kerül majd semmibe, kérdeztem a 3napot azt mondta hogy azonnal nem tudják cserélni mert nincs raktáron és vagy hétvégére vagy jövő hét elejére igértek eredményt!
[ Szerkesztve ]
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
-
zed1983
őstag
szia!
Biztosan a karid sípol? nekem is volt galaxy 96gt oc-m és én is hallottam valami sípolást, de aztán rájöttem, hogy az a nyavajás cpu-venti sípol, egyébként semmi baj nem volt a galaxy-val, most viszont sz*pok a gigával
próbáltad már lefogni a ventijét állítólag nagyrészben az sípol...
[ Szerkesztve ]
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Takhanto
őstag
Mankó, nekem is ugyanilyen karim van és hibátlanul megy,nekem is kifagyott a játékból. Memóriádat rakd fel 1,95 voltra és úgy teszteld. Nekem ez volt a bajom,memom az alapból 1,95-re kellett volna beállítanom.
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
efi99
őstag
Üdv!
Gainward 9092 ventillátorát szeretném lekötni a kártyáról és szabványcsatira kötni. (Egyrészt hogy monitorozni tudjam /egyáltalán adja az rpm-et?/, másrészt meg állítgatni a ventisebességet)
A csatlakozó 4 lukas, de nem a megszokott alakú, kicsit nyomibb. 4 zsinór van (piros-fekete-sárga-kék), úgyhogy elvileg PWM-es, szabályozni egyébként tudom Rivatunerrel a kártyán keresztül is. Szóval a kérdés az lenne, hogy valaki kötötte-e már máshova vagy kötött-e a kártyán lévő csatlakozóra más - egyébként szabványos - ventit és ennek füst vagy korrekt működés lett-e az eredménye?Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Takhanto
őstag
Indísd el a extreme tunert és a riva tunert,riva tunernél main fülnél katt a customize ikonra válaszd ki a hardware monitoring/ alul a setup/alul a görgetőnél pipáld ki: reference fan duty cycle az a ventiszabályzóé
Érdekesként: megnéztem én is hogy megy-e a venti ha játszok,nálam se megy a venti,de minek is ha 36 fokos a kari????? Crysis-nél teszteltem!!
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
-=Lord Tom=-
senior tag
A nem tuning Galaxynak amit az iponban kapni, milyen a hűtője? Mint a galaxy weblapján? Vagy ref?
-
fagy53
nagyúr
válasz zed1983 #4377 üzenetére
Szerintem ettől függetlenül maradj a Gigánál, tapasztalhattad már az előnyeit, hibás darabot meg bármelyikből ki lehet fogni.Sajnos a garis hiba akkor hatásos igazán, ha teljesen döglött a kártya. Én csak teljesen rossz garis darabot adok vissza ami működésképtelen, így nem sok vitatkoznivaló akad!
-
pityu6
tag
Sziasztok!
Hány GHz kell,amivel ki lehet hajtani 1 9600GT-t?
meg még 1 kérdésem lenne:Van 1 Pentium D 820-as procim(2,8GHz),ezzel mennyire tudom meghajtani a kártyát?Meddig húzzam,hogy kihasználjam teljesen?
Tudom C2D a legjobb erre a célra,de a lapom nem támogatja Gigabyte 8I945P-G-RH
kösssssz! -
Takhanto
őstag
Kertvárosban lakok ahol teli családi házak vannak,itt picivel hűvösebb van. Nyitott ablakkal és szintén az akril házam is nyitott. Játék alatt kis idő után így is csak 42 fok,de akkor se indul el a ventilátor. Szerintem bizonyos hőfok után kapcsol be,csak nemtom mikor. Kéne olyan progi ami azt nézi meg.
-
fagy53
nagyúr
Ez soha nem fogja kihajtani teljesen, de használni azért tudod majd. Igyekezz mielőbb a konfigot megújítani! Lehet, hogy azzal kellene kezdeni inkább.
Ezzel a procival egy 2600XT-t sem lehetett jól kihajtani, nem akartuk elhinni!
A tulaj lecserélte E2160-ra és nem volt észnél![ Szerkesztve ]
-
Trihorn
tag
Kicsit gyengusz hozzá a procid!
Megvan mondjuk az előnye is, így legalább telenyomhatod a kártyát szűrőkkel(olyanokkal amik nem terhelik a cpu-t) és nem lesz jelentős FPS csökkenésed!
Ajánlanám figyelmedbe rivatunerben a következő beállítást: Anisotropic filtering: OFF(use bilinear), Mipmapping LOD bias: -1.5, Antialiasing setting: 8x v. 16xEttől a beállítástól ugyan megroggyan a kártya egy kicsit, viszont a távolabbi tereptárgyak(textúrák) jóval részletesebbek lesznek és nem igényel nagy CPU-t!
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
-
Takhanto
őstag
Majd írd meg a riva tuneres ügyben,kiváncsi vagyok. Mind a kettőt elindítottam,extreme tunernél ahogy manuálisan feljebb húztam a ventiszabályzót,riva is jelezte a változást.Én sem hallottam hogy jobban pörögne. Papír sarkával hozzáértem a ventihez és úgy szabályoztam,akkor lehetett hallani. Ezt is nézd meg.
-
Takhanto
őstag
Asszem van egy jó ötletem,használok két monitort,egyiken menne a 3dmark a másikon meg a vga monitoring. Így talán megtudom melegszik-e rendesen,meg azt hogy bekapcsol-e a ventiszabályzó
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest