Új hozzászólás Aktív témák
-
euchi
aktív tag
Nem baj, itt van pdf-ben.
Kezdd, el tanulmányozni! Ha lesz időm, majd én is beleolvasok.mitisz: Én modtam, hogy elég keményen vissza kell fogni a karit. Ekkora órajel csökkentés viszont durva teljesítmény csökkenéssel is jár, szóval gari legyen mindenképpen.
Egyébként kereshetnél itt a PH-n valakit, aki közel lakik hozzád, és hajlandó segíteni az alkatrészcserés kísérletezésben. Hátha belemegy valaki. Esetleg próbálkozhatsz olyannal, aki később majd tesztelni szeretne, és így viszonozhatod a szívességét egy kölcsönadással.[ Szerkesztve ]
-
mitisz
tag
Hát ez így gáz.
Szóval bemegyek és azt mondom nekik hogy teszteljék a kártyát a crysis warhead alatt mert ott kapok fekete screen-t (legalábbis ott a leghamarabb, lehet hogy más játékoknál is kapnék sok idő után... a warheadnál lemértem: 2 perc után rögtön black screen).
De ugye nem lesz náluk egy hónapot a kártya? Annak nagyon nem örülnék.. vagy kapok csere VGA-t tőlük erre az időszakra amíg gariba van a sajátom?Ja és még egy kérdés: Ha nekik nem jön elő a black screen akkor mi van? Így jártam? Van egy hibás 2 hónapos VGA-m?
Köszi az eddigieket is!
-
euchi
aktív tag
válasz mitisz #10153 üzenetére
Az, hogy mennyi ideig lesz náluk a GT-d, attól is függ, hogy a bolt helyileg is leteszteli e, vagy visszaküldi a szállítónak. És ez erősen befolyásolja a teszt kimenetelét is, mert te a bolttal ugyan közlöd, hogy hol jön elő a hiba, de nem biztos, hogy ők ezt megfelelően tolmácsolják a tesztlabornak. Cserekártyát nem kapsz. Amikor én visszavittem az Aliencomputers-be (tudom, reklám) akkor felajánlották, hogy visszaküldik, vagy néhány napig ők tesztelik és aztán eldöntöm, mi legyen. Az utóbbi mellett döntöttem, a fentebb említett okok miatt. Így lehetőségem volt telefonon egyeztetni a tesztelő kollégával.
Sajnos siker esélye erősen függ attól, hogy hol vetted. :\ Ha nekik nem jön elő a Black Death, akkor megszívtad.Az viszont tényleg fura, hogy a Warhead csinálja, míg a Crysis nekem nem csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
#10155 Hanok
Hi!
Akkor először a 3,2Ghz-es eredmény vga alapon (720/1800/1000).és akkor a 3,3Ghz-es eredmény, itt mindent úgy állítottam a vga-n ahogy Neked is bevolt állítva. (760/1900/1010)
Azért látszik, hogy újabb architektúrára épül a procid, és talán az L3 is hoz némi előnyt.
Bár azt hiszem nálam egyenlőre marad a X2 5200+-om![ Szerkesztve ]
-
aoukak
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis help-re... Nemrég lecseréltem az Ati kártyámat egy nvidia 9600 gt-re...Újraraktam a 64bites vistámat, ahogy azt kell de mikor felraktam a vga-m gyári driver-jét és rebootoltam a vista betöltésekor szintén feketehalál jött vagy valami hasonló, a lényeg hogy fekete a képernyő de a gép megy...
Kipróbáltam már rengeteg drivert és egyiknél se lett változás, próbálgattam bios beállítással de egyszer talán betöltött a vista majd kb fél perc és lefagyott (nem feketehalál csak szimplán kifagyott)
Igazából már nagyon dühös vagyok mert az ati kártyám is azért cseréltem le mer tegy idő után beadta az unalmast....
Nem tudom most mit tegyek, tudnátok segíteni, hogy a garanciális cserén kívül milyen lehetőségem lenne még...
Előre is köszi!!! -
euchi
aktív tag
válasz aoukak #10160 üzenetére
Attól még haldokolhat a táp, a Csifi sem mindenható. Inkább csak félisten.
Azt a beállítást teljesen fölöslegesen piszkáltad, nem ilyen hibákat lehet vele orvosolni.
Amit most kapásból tudok mondani az az RGB(Robust Graphics Booster) Fast-ra állítása és a PCI-e freki 100-ra fixálása. Valamint ellenőrizd, hogy nem e az F3-as, vagy régebbi bios van e véletlenül a lapodon. Azt látom a deszkád oldalán, hogy a F4-es javít néhány VGA kompatibiltási hibát. -
euchi
aktív tag
válasz aoukak #10163 üzenetére
Mikor bekapcsolod a gépet Az alaplapod típusa mellé kiírja, hogy F1,F2...
De ehhez ki kell kapcsolnod azt az idóta Gigabyte logót ami minden infót eltakar:
Advanced BIOS Features/Full Screen LOGO Show = disabled
Illetve a CPU-Z nevű ingyenes progi is kiírja.grunge: Éppenhogy nem elállítja, hanem fixálja. Sok chipsetnél okozhat gondot, ha ezt a beállítást auto-n hagyja az ember.
-
aoukak
csendes tag
Egyszerűen annyira gyorsan bootol, hogy nem látom hogy milyen biosom van
na mindegy tegyük fel hogy régi van és én egyébként leszedtem a lapom honlapjáról az újabb biost, de mikor elindítom hibaüzit ír ki.....a program windows ezen verziójával nem müxik....vagy valami hasonló. Vagy nem így kell biost frissíteni??
Megnéztem közben a cpu z -vel és F3-as biosom van...[ Szerkesztve ]
-
aoukak
csendes tag
Kösz a segítséget, de nem értem pontoasan mit is kéne tennem...Letöltöttem a frissítést és rámásoltam pendrive-ra, onnan indítva szintén u.a. -t a hibaüzit írja ki...
Nem csináltam még ilyet szóval valószínű hülyeséget csináltam, de akkor légyszi le tudnád írni szájbarágósan hogyan kell...
Kössz -
aoukak
csendes tag
Közben rájöttem hogy kell, frissítettem és minden rendben jött, pedig nár azt hittem megint a vga szar
kössz még1szer -
-
GgG91
tag
Hali szerintetek XFX kari-ra egy gigabyte bios fölmegy és ha fölmegy szerintetek gigabyte-nek ismeri föl a karinat mert én is szeretnék gamer hud-ot
-
euchi
aktív tag
Ne add föl! Akkor nálad a bios hiba lehetősége kilőve.
Most így reggel ezt a linket tudtam előásni. Ez csak annyit bizonyít, hogy a problémád nem egyedi. A Driver Sweepert már futtattad safe mode-ban? -
atyca
senior tag
Lefuttattam,néhány dolgot nem engedett törölni.Ezek után feltettem az új drivert,sajnos még mindig a vesztes oldalon állok.Egyébként no speak englisül,de azért valahol megnyugtat, hogy nem csak én jártam így.Talán valaki,valahol megoldást talál.
[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
euchi
aktív tag
Bocsi, akkor leírom magyarul, hogyan kell használni.
1. Hagyományos nv uninstaller futtatása
2. Újraindítás csökkentett módban(F8-at nyomva tart)
3. Driver Sweeper futtatása rendszergazdaként
4. Az estleges hibaüzenetekre OK
5. Újraindít
6. Az estleges hibaüzenetekre OK
7. Új drivert telepít
A chipset drivert nem kellett volna kijelölnöd, csak a display drivert és a physx-et.
Ha jól emlékszem két elemet tényleg nem enged törölni, de az ujraindítást követően azokat is letörli. -
-
Haart
addikt
Akit érdekel egy eladó Msi 9600GT OC Red Moon az nézzen körbe ERRE!
[ Szerkesztve ]
-
Hanok
senior tag
Hát lehelletnyit más, de tényleg nem sok, mondjuk én 3800+ helyett vettem ami azért messze elmaradt a vga kihajtásától...Nekem sokkal többet már nem megy a karim mert ez sajnos nem giga amin feszt is leht mahinálni. de szerintem a kártya sem tud már sokkal többet, de javíts ki ha tévedek. Köszi szépen a képeket a memória sebességek tanulságosak..
-
Cadal
őstag
-
Lewzke
őstag
Ahogy megtudtam , hogy nemsokára jön a Diablo 3 elkezdtem gyűjteni a jelenlegi rendszeremre . Gondoltam már karácsonyba jáccani fogok rajta , de úgyláccik még csiszolgatják . Ahogy elnézem a screenshotokat , a 96GT-n szaladni fog . Amúgy a Blizzard mikor nem készített optimalizált játékot? A D2 még anno az MX440-emen is száguldott .
Mikorra várható a kiadása , nemtudod? -
GgG91
tag
Valaki erre:[link]
-
TyLe
csendes tag
Van egy Gigabyte 9600GT-m Zalman hűtéssel, amit ugye nem lehet szabályozni. Az lenne a kérdésem, hogy fanmate-el lehet-e???
[link] -
atyca
senior tag
Nem mintha nem lennék elégedett,de a következő agytorna az lenne,hogy miért nem akar 2008.09.17.-nél későbbi frissítést engedni.Hiába csinálom végig a receptedet,a későbbi cuccokkal a fekete képernyős mókát mutatja.Már csak a F.E.A.R.2 miatt érdekelne,mert annak indítása után(gondolom a legújabb driver hiányában)szintén a setétség honol a monitoromon.
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
euchi
aktív tag
Ezt a frissítés dolgot, hogyan próbáltad? Azután tetted föl, hogy a windows fölismeri a kártyád és telepíti az általa jónak gondolt drivert? Mert az rátelepítésnek minősül. Nyomj a windows okoskodására mégsét. Amint újraindítottad safe mode-ból, a 640*480-as felbontásban, a hűtő zajától megsüketülve telepítsd a legfrissebb drivert.
-
euchi
aktív tag
Az előző hsz-emben úgy látom, kicsit rosszul fogalmaztam. Mert azt úgy is lehet értelmezni, hogy az 5. pontban említett újraindítást is csökkentett módban kell csinálni. Nem ezt akartam írni. Úgy értettem, hogy a csökkentett módban elkövetet akciózás után újraindítod normálisan, és erre a windows fölajánl egy telepíthető drivert. Na erre nyomj mégsét.
[ Szerkesztve ]
-
atyca
senior tag
Úgy is próbáltam.Már ha erre gondolsz:
1:driver uninstall
2:safe módban driver sweeper
3újraindítás után eszközkezelő-illesztőprogi frissítés
És ekkor eljutok a gép által felajánlott 2008.09.17-es driverig.
Időközben az eszközkezelőben megjelent egy kérdőjel a rendszer megszakítás vezérlője mellett.Na most aztán tényleg meg vagyok lőve.Öreg vagyok már ehhez.Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
-
-
euchi
aktív tag
Ez egyre zavarosabb. Szoftveres problémának tűnik, de azt írtad, hogy már több frissen telepített vindows-zal (xp/vista) is próbáltad. És mivel azt is mondtad, hogy eredetileg működött a géped és egyszer csak elromlott, ezért a video bios hiba sem valószínű(de nem kizárt) . Az alaplap bios-ából akkor most visszatetted a legfrissebbet?
Most már csak a hardver csereberét tudok javasolni. Meg kellene nézni, mit csinál a kari egy másik chipseten, teljesen más környezetben. -
euchi
aktív tag
Illetve eszembe jutott még valami:
Telepítsd újra a Vista-t/XP-t és tiltsd le az auto updatet, vagy a telepítés idejére egyszerűen húzd ki a netet (egyszerűbb és biztosabb). Egy ilyen szűz rendszerre próbáld telepíteni a legfrissebb drivert. Semmi mást ne telepíts! Az a gyanúm, hogy így működnie kellene, mert arra a hétlépéses módszerre úgy reagált, ahogy vártam. Ha így is ugyanazt az eredményt kapod, akkor ki kell, hogy zárjuk a szoftveres hibát. Akkor már tényleg csak a fentebb említett módszer marad. -
Lewzke
őstag
Ma befutott a 182.06 WHQL [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen program, ami...?
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest