Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Kijott a RivaTuner uj verzioja (v2.24).
Tovabbi info itt.
-
pilsner
aktív tag
hello!
van egy nagy problémám: minden játék szaggat. mindegyik. először azt hittem a win7-el lesz a baj, feltettem egy vistát, 181.22-es drivert, és minden játék beszaggat pár perc után. pl: szaggatott a mirror's edge, a tomb raider:underworld, a prince of persia, a fear2 demo, a wow(!), de még a dirt is, pedig arra úgy emlékeztem, régen nem szaggatott. megpróbálkoztam visszaállítani a driver verzióját, sőt még egy omega drivert is feltettem, semmi. ötletem sincs, mi lehet a baj.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
detroitrw
addikt
válasz pilsner #10255 üzenetére
nálam a Win7-ből a build 5000-es volt fent asszem az volt ez első türhető beta/?/ verzió
s gond nélkül ment minden
ugyan úgy mintha Vista lett volna
hozzáteszem akkor még nem volt hozzá kifejezetten driver /nem tom most csináltak e már hozzája/ ezért a vistásat raktam fel nekiszal ott valami másnak kellett bekavarnia szerintem ...
-
grunge
addikt
válasz pilsner #10258 üzenetére
na igen ez tényleg nem koser. egyik forumtársnak is volt valami hasonlo problémája, ö ha jol emlékszem alaplapjának bios frissitésével tudta megoldani a dolgot. ha te is nemrég cseréltél procit akkor lehet nálad is ez a baj. meg nézd át géped, hogy a hűtő rendesen van-e rajt a procin.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
GgG91
tag
Az AMD mindig elsz@rja a magok hőmérő diodáit, de nem kell vele foglalkozni az egész CPU hőmérsékletét kell nézni nem a magokét.
-
tome.jr
addikt
Sziasztok!
Valamennyire visszaolvastam a topicban és találtam egy-két infót a Gigabyte 9600 GT passzív változatáról. Én is ezzel a kártyával szemezek most és tanács kellene hogy érdemes-e megvenni. Olyan érdekelne hogy jól szellőző házban milyen hőfokon megy idle/load állapotban és hogy mit lehet még órajeleket tekintve tuningban kihozni belőle. Egyáltalán használható passzív módban vagy kell rá venti?
-
dokee78
félisten
Az lenne a kérdésem,hogy jobb-e egy 8800GT a 9600GT nél?
Jobban lehet-e tuningolni?Linkelnétek egy GPU-Z adatot Privibe?
[ Szerkesztve ]
-
euchi
aktív tag
válasz tome.jr #10261 üzenetére
Ha visszaolvastál, akkor tudod, hogy sokaknak volt már gondja a passzív GT-vel: túlmelegedés, esetenként fagyás és mindez alap órajelen. Szóval én a helyedben nem húznám kiegészítő venti nélkül. De miket is beszélek? Meg se venném.
Én tökéletesen elégedett vagyok az aktív hűtős Bliss-emmel. -
dokee78
félisten
Egy 8800GT GPU-Z képet szeretnék egy olyan tagtól aki nem gyári O.C.s hanem ő maga tuningolta fel házilag szoftverrel,PLS!
-
Szancsó
aktív tag
válasz pilsner #10255 üzenetére
Win7 alatt nekem is volt ilyesmi gondom; pár másodpercenként megakadt, azután futott tovább a játék. Elég sok dolgot csináltam vele egyszerre, így nem tudom, mitől javult meg.
Kártyát kivettem és a tápcsatiját is jól megmozgattam, drivert visszacseréltem régebbire (180.20), és a Rivatuner -t is legyaktam - a ventiszabályzást az csinálta, és lehet ez akadt össze valamivel. Utána visszatettem a RT -t, de a ventit már nem állíttatom vele.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
euchi
aktív tag
válasz tome.jr #10272 üzenetére
Hát az aktív hűtős GT-k se hangosak, leszámítva néhány ventiszabályzás nélküli verziót pl. zalmanos giga. Egyetlen szépséghibájuk csupán az, hogy a driver betöltéséig 100%-on pörög a hűtő.
dokee78: Jó kis kari ez és csöndes is. Most akkor le akarod cserélni egy 88GT-re? Miért érdekel ez téged?
[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
na kivégeztem ez ta krízist. csak az uccso pályán dobott ki 1-2x asztalra, amugy semmi gond nem volt. nagyon szép kis bughalmaz ez a gáma
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Peti78
őstag
SziasztoAkinek van 5 Vra kötött 12 es ventije a passzív gigára applikálva, írja már le, hogy kb hány fokos volt a tavalyi nagy melegben.
KösziBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
euchi
aktív tag
válasz grunge #10276 üzenetére
Hát az utcsó pályán nekem is megszenvedett a gép minden frame-ért, igaz engem nem dobált ki az asztalra. Viszont elsőre nem működött egy script a bossfight alatt és így nem lett vége a játéknak. Kénytelen voltam újrakezdeni egy előző mentéstől, hogy láthassam a "befejezést".
Vagyis azt, amit befejezésnek szántak. -
grunge
addikt
válasz dokee78 #10277 üzenetére
olvass vissza, meglátod....de ideirom még1x. azért, van itt, mert a 9600GT szokott BlackSOD jelenséget produkálni, és jópár embernek előjött a játék alatt. erre voltam én is kiváncsi, mivel nekem is 9600GT-m van. gondoltam helyén való lesz ebben a topicban
(#10279) euchi: én meg néha átestem dolgokon, mint anno quake3-ban a noclip parancsal
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
euchi
aktív tag
válasz grunge #10280 üzenetére
Egyébként te most a Warhead-et, toltad végig? Mert a sima Crysis nekem nem BSOD-zott. Mitisznek a Warhead fagyott. Furcsa... Ugyanaz az engine, csak "sokkal jobban optimalizálva"(ez volt a reklámszöveg). Nekem a Flatout2 szállt el néhány verseny után. Nem hiszem, hogy valaha is megtudjuk, mi okozza ezt a hibát, de ha valaki kideríti és ír róla egy cikket, annak szobrot állítunk és istenként tiszteljük majd.
-
grunge
addikt
-
-
Landon
őstag
Sziasztok!
Egy olyan nagy problémám lenne h van egy elég régi gépem MSI K8N SLi Platinum, AMD Athlon 64 3500+ @ 2,64GHz, 2GB 480MHz DDR, GF7800GTX. Egy haverom nyert egy GF9600GT 512MB-et (gygabyte) és olcsón eladná nekem. De a baj ugye az h a CPU elég harmatos neki... mennyire fogná vissza a cpu a VGA-t? :S 3DMark06ban kb mennyi pont körül számíthatok? Én a 7000fölött/körül csak remélni tudom de 6500 körüli a reális. 3700+-os A64 2,4GHz-n 1GB RAM-al 6500 körül kapott de ugye az santiago core és 1MB L2 nekem meg venice és az csak 512. szerintetek megéri megvenni a kártyát ebbe a gépbe a GF7800GTX után? (19ezer-ért) Szívesen hallanám azt h a 9600GT nem olyan erős kártya h egy húzott 3500+-os A64 viszafogja de sajnos tudom h nemígy van és h a single-core os A64-ek felett bizony eljárt az idő. ...
Előre is thx a helpet!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
3 hét után most hívtak fel a boltból, hogy mehetek a 9600 GT -ért, mert megjött a "javításból".
DE. A nagyker ( vagy aki végezte a szervizt) semmi hibát nem talált a kártyán . Amikor elvittem a kártyát ezt [link] a hibát csinálta, amire többen azt írták h blackSOD.Kérdés: miután hazahozom a kártyát, és újra előjön a hiba, milyen kimondottan teszt programmal lehet előidézni a hibát, mert gondoltam beviszem nekik megmutatni az egész gépet, csak hogy örüljenek.
És megjegyzem azóta a gépben lévő X1300 as kártya egyszer sem hozott bármilyen hasonló hibát, ergo a többi alkatrész nem hibás. Azt meg nem hiszem h egy 450W os Chieftech táp nem lenne elég a 9600GT nek, akkor is ha OC
# ANTAL Tuning #
-
euchi
aktív tag
Te se próbáltad ki fagy53 módszerét.
Hát jó. El kell ismerjem, ilyen esetben tényleg meg lehet próbálni ezt a módszert. De az én elveimmel ellenkezik, a szüleim nem erre neveltek, és könnyű átesni a ló túloldalára. Előbb utóbb elkezdjük keresni a kiskapukat, pl.: Hogy tudnám megúszni olcsóbban a gépfejlesztést?Visszaviheted a boltba, és demonstrálhatod egy progival, vagy videóra veheted (legalább azon lehet tekerni és nem kell kivárni míg bekövetkezik a hiba). Mitisz is ezt tervezi. Ezután megkéred az egyik alkalmazottat, hogy tesztelje le helyben, úgy ahogy a videón látható. Ez további pár napot vesz igénybe, de legalább nem heteket. Bizonyos alkatrészeket a boltban is le szoktak tesztelni. Kivételesen a VGA-d is letesztelhetik. Boltja válogatja, hogy az alkalmazottak mennyire simulékonyak. Ha szerencséd van, letesztelik és kicserélik.
Hol vetted? Csak van ott egy együttérző kolléga, aki nem abból indul ki hogy át akarod b*szni.Egy tipp: nekem a Flatout2 replay funkciójával tesztelte az Aliencomp-os fazon. Nézd meg, az mennyi időn belül csinálja! Nekem az egy két verseny után elszállt. Vagy ott volt még az NBALive08. Beállítottam egy CPUvsCPU meccset, többnyire egy meccs se ment végig.
-
L4D1K
őstag
Köszi a választ. Előre szólok engem is jól neveltek a szüleim, és gépet sem akarok még fejleszteni . Korábban írtam hogy a bolt ahol vettem nem rendelkezik saját szervizzel, így visszaküldte letesztelni a nagykernek, aki mint kiderült az expert computer.
Ők ugye letesztelték, rátették az OK! matricát és küldték vissza. Namost, mivel a boltban csak a kártyát (meg a házat) vettem, nem vihetem el az egész konfigot, mivel ugyebár a többi alkatrész máshonnan van. Csak hogy ne legyen belőle vita, az eladó nagyon korrekt volt és ténylegesen próbált segíteni.
Viszont azt tanácsolták a boltban, hogyha úgy hozom vissza a kártyát, hogy csatolok hozzá egy tesztprogram által kidobott hibasort akkor a szerviz sem fog kötekedni. Jelen esetben ha visszaküldöm a kártyát, amit ők előzőleg rendben találtak, nagy esély van rá hogy megsem nézik többet.
Úgyhogy most kell egy tesztprogram, amivel a hiba előidézhető, ill. a hiba paraméterei kinyomtathatók. Nem tudom h a lightsmark képes e erre, de legalább egy kiinduló pont.
Még annyit, létezhet az hogy egy 450W os Chieftech kevés a kártyának? Kaptam olyan tanácsot is, hogy 650W kell neki
# ANTAL Tuning #
-
fagy53
nagyúr
Engem is jól neveltek a szüleim és éppen ezért én nem esek át a ló másik oldalára, akármilyen nagy is a kísértés. Kizárólag vitára okot adó meghibásodásoknál vetettem be eddig, egy hosszú huzavonát megelőzendő. Azért nem reklámozom, mert félő, hogy sokan növelni fogják azok számát akik visszaélnek vele, hasonló cél érdekében, mint írtad.
L4D1K: ne keseredj el, mert ez jó hír! Ha ilyen hamar feldobja a talpát könnyű lesz az igazad bizonyítani. Jó lenne legalább még egy ilyen BlackSOD-ozó alkalmazást találni, mert akkor nem hivatkozhatnának arra, hogy egy benchmark nem a világ, úgysem azzal játszol!
[ Szerkesztve ]
-
gaby666
tag
honnan lehet letölteni a lightsmarkot?
Olyan bizonytalan vagyok néha! Vagy mégsem? 06702835396
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest