- OLED TV topic
- Projektor topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
őstag
válasz rumkola #1149 üzenetére
Én hihetetlen nagy AMD-s voltam, talán azért is, mert az első gépem 1 P3-as volt és 2 év alatt tönkrement, aztán AMD Athlon jött és azóta csak AMD-t vettem, de most már belátom a sok teszt és user tapasztalata mind az, hogy jobb egy X2-nél egy C2D. Az E6320 amit vettem ugyan kevesebb Mhz, mint az 5600+, de lazán fölé lehet húzni (persze inkább csak tuninghűtővel) és amikor használtan eladtam még olcsóbban is vettem meg az Intelt, ráadásul Cache-ben is kétszerese, meg a nemtom milyen sávszélessége is. (kicsit még láma vagyok 1-2 területen) Szóval jobb lesz szerintem. Na többet nem offolok.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Eagle16
addikt
Szépen megy a MOH: Airborne is, próbáljátok ki 8600 tulajok!(már aki szereti az FPS-eket)
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
GreatGodzi
tag
Közben rájöttem mi sercegett az Asus 8600GT-men: mikor lassabb fordulatra váltott a ventillátor, akkor a ventillátor-csatlakozó melletti kis tekercs rezgett (alig vettem észte, hogy az egy tekercs). Megoldás: leszedtem a gyári ventit, és ráapplikáltam egy 9cm-es Glacialtech-et amit az alaplapra dugtam, és így egyből megszünt a sercegő hang, halkabb és hatékonyabb lett a hűtés...
-
Lui76
őstag
válasz rumkola #1162 üzenetére
Jah nemcsak játék de ott nem is fontos a 3Dmark
Ennél a kártyánál ebben a topicban felesleges eröltetni a cpu-t ha normális ,ennyi tömören.
A 8800GTS-nél ha ki is használod a látványlehetőségeket ott meg megint már
nem a procc lesz amitől nem megy feljebb sztem.www.kezmuveskeramia.hu
-
rumkola
veterán
MOH Airborne demó gyönyörűen fut, 1024*768 minden high átlag 35-40fps -> 3200Mhz C2 + Inno 8600GT 625/900.
Mellesleg nagyon jó a demó, tetszik. -
Csiborbogár
őstag
-
-
Csiborbogár
őstag
Nem tudom, hogy ezt:[link] látta-e már valaki. GTS-el 8100Pont 06-ban.
Bár igaz, hogy négymagossal nyomatta, de akkoris. A memóriaórajelek nem nagyon vannak húzva, ennyit az én EVGA-m is megtesz vigyorogva, de 1023MHz-t ért el a GPU-val, ami nagyon jó.
Biostar kiadás a picike.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
VR6-Fan
veterán
válasz Csiborbogár #1167 üzenetére
Vmod
de a 4.5GHz koró igen sokat dob."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Armando_19
őstag
válasz Csiborbogár #1167 üzenetére
Hát igen.. Biostar nagyon jó kártyákat csinál. Nem is értem, itthon miért nem lehet kapni őket több helyen.
Nekem is 7900gs 450/1400@600/1600 gyári coolerral, de 725/1780 volt az előző tulajnál VF900al. -
Lui76
őstag
válasz rumkola #1164 üzenetére
Én a bioshock demo-t próbáltam tegnap .
Sajnos azért az látszik hogy inkább 1024x768-ra való ez a kártya,
1280x1024-ben kb 10fps-el lassabb az alja .A 20Fps körül fölött már
nem egy vágta... de ez annyira nem érzékelhető a játék futásában érdekes.
de amúgy a látvány elég jó sztem.
Kár hogy a TFT-n nem mindegy milyen felbontás
[Szerkesztve]www.kezmuveskeramia.hu
-
DJ.Gróf
aktív tag
Gondoltam ezt berakom ide! Szép párosítás. -
Lui76
őstag
Airborne-t most futottam végig .Naggyon bejön.
És ezt 1280x1024-ben is bírja végre . Úgy nézem 30Fps fölött van mindig.
Magas -Közepes- Magas - Egyszerü beállítások mellett.www.kezmuveskeramia.hu
-
DJ.Gróf
aktív tag
válasz #21346560 #1174 üzenetére
Fúúj inno ide vagy oda, én már jóóó pár ezrest(10ezrest)megspóróltam az innoval,és nem a telejsítmény rovására,hanem max a csillivilli meg a 20 ajándék szoftver rovására. Inno nem lenne én szarba lennék,szóval szívesen támogatom őket amég korrektek az árak és a termékek. . Lesz lehetőségem cserélem egy inno 8800-ra.
[Szerkesztve] -
valentinho
senior tag
válasz Armando_19 #1181 üzenetére
Oké, csak egy 19-es crt akkora helyet foglal mint egy tv!
http://soundcloud.com/tinnyo
-
Lui76
őstag
válasz rumkola #1178 üzenetére
Nekem már megvan a pénz nagyobb karira ,de megvárom asszem az újjabb szériákra.
- addig ezzel is elvagyok 7800gt után ez sem rosszabb. Mikor vettem
is csak a költségek minre volt a cél.
Nekem ennél azért több kell .
Feleségem tegnap épp a two worlds demot próbálta 1280x1024-ben high kb.
-hát 20 fölötti fps-ek De a víz meg ilyenek nagyon korrektek.www.kezmuveskeramia.hu
-
Lui76
őstag
válasz valentinho #1182 üzenetére
Jah vhol itt ph aprón volt belainea 21'' crt moncsi potom áron ,ha az embernek annyi helye lenne
az is biztos jó anyag.www.kezmuveskeramia.hu
-
Armando_19
őstag
válasz valentinho #1182 üzenetére
Jó hát igen, nekem egy külön sarok van a gépnek, szóval nem zavar a bartár nagy monitor.
Lui: én is néztem azt a belineát, gondolkodtam rajta, hogy le is cserélem az enyémet egy olyanra. Mellesleg én egy ilyennel küldöm:[link]
1600X1200 95Hz. -
wid22
aktív tag
Nekem 19'' TFT m vanméghzzá szélesképernyös. És mégis 1024 be játszom.Mehetne1400 ba is de nincsrá szükség. Minek?
-
wid22
aktív tag
1440x900 a ''nativ'' alap felbontás a wide monitoromnak. Én eddig minden játékkal simán teljes képernyön játszottam 1024x768 ba Pl Q2 régi HL2 Red Ocean, FEAR, Bioshok demó.
-
balintka
addikt
8600GT vásárlás előtt állok. A Gigabyte Silent Pipe 2-est és Asus EN8600GT 2HDT-t néztem ki, de inkább az Asus felé halok, mert azt hallottam a passzív gigabyte hűtéssel megfő a kártya. Akinek van Asus 8600GT-je légyszi mondjon véleményt róla. köszi.
-
balintka
addikt
válasz valentinho #1192 üzenetére
Inno3D-m van most 6600GT-ben, de a hűtése nagyon hangos. Ráadásul azt külön kéne hozatnom. Gondolom az Asusnak jóval jobb minőségű a hűtése. Itt vidéken nincs nagy választék. Az Asusban mint márkában sose csalódtam még. Gondolom a 2HDT nem lehet rossz.
Az Inno 8600GT csak 23k?
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
válasz valentinho #1194 üzenetére
Mondjuk ez igaz. Csak nekem ezért fel kéne Pestre jönnöm, ha Inno-t akarnék venni, azzal meg ugyanoda jutok, mintha megveszem az Asust. A weboldaluk szerint az ő hűtésük -14 fokkal jobb, mint a referencia hűtés.
-
balintka
addikt
-
balintka
addikt
Találtam még a gépbolt.hu-n egy MSI T2D256-E OC-t, amint látom ez gyárilag emelt órajelű. Postával/futárral kb anny lenne mint az Asus, vagy kicsit olcsóbb. Érdemesebb lenne talán ilyet venni? Erre 3 év garanciát írnak.
XpertVision van még pár ezerrel olcsóbban, ezzel milyenek a tapasztalatok? Ezzel már 3-4000 Ft-to tudnék spórolni. Inno-t keresek még, mert még mindig az lenne a legjobb az árban, és 10000 Ft ide vagy oda már nem mindegy nekem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest