Új hozzászólás Aktív témák
-
wrezox
tag
válasz horvathkrisz #147 üzenetére
Próbáld ki. Ez pl. Garandnál észrevehető. 100FPS alatt nyomogatnod kell lassan a gombot, hogy a golyók kijöjjenek lassan lassan a tárból. 250FPS-nél észre sem veszed de már kilőtted. 500FPS fölött nem lehet hallani, hogy lépkedsz. De mivel a PB-s és frissített szervereken 250FPS-nél többel nem lehet tolni Több FPS, több headshot, és persze naygobb ugrások is .)
-
fnatic
tag
Ez szerintem a legtöbb fps játékban így van.. Én pl Quake 3-at tudom megerősíteni, mert azzal játszom. Itt az fps-nek az ugrásoknál van szerepe. Meghatározott fps értékek vannak, amelyekkel fel lehet ugrani bizonyos magasságokra és távolságokra, valamint az air control is változik az fps által.
-
törölt tag
Bizony vannak érdekes trükkök /inkább csalásnak mondanám/ , mint pl az ''új'' CS-ben mesélte 1 fanatikus haver, hogy direkt olyan vga-val tolták , ami nem volt képes a dx8.1 -re, és ha bedobtak egy fénygránátot, akkor az nem hatott rá, mivel nem volt képes megjeleníteni a dolgot.... csak tudnám a sok csíternek tényleg hogy okoz élvezetet, ha csalással nyer... belül sem érzi, hogy ő a sz@r@bb, ha csak csíttel nyer ....
-
wrezox
tag
A Call of Duty 2 a Quake3 motorjára épült. Sőt.. még a 2 játék config 90%-ban meg is egyezik. Most átírtam configban a multiGpu-t ''seta r_multiGpu ''1'' ettől felugrott az fps, de továbbra sincs meg a 250 teljesen stabilan, úgy ahogy a játék kb. 50%-ban megvan, de lehet, hogy sokat mondok. Ez most hardveres vagy driveres esetleg szoftveres probléma lehet? Szóval a probléma még továbbá is fennál. Ötleteket szívesen elfogadok Mindenkinek további szép napot!
-
wrezox
tag
Az okozhat nagy fps csökkenést, hogy van benne egy 512mb Kingston ddr2-533 RAM és szintén 512mb, de Samsung ddr2-533 RAM
Szerk.: Mert ez így Dual Chanel az alaplap szerint, de szoftveresen biztosan nem. Help!
[Szerkesztve] -
wrezox
tag
válasz Csiborbogár #162 üzenetére
40k-t költöttem erre a kártyára, a régivel is volt ennyi FPS-em.. Szal érted..
-
wrezox
tag
válasz horvathkrisz #164 üzenetére
Szerintetek ha felrakok egy régebbi drivert az megoldás lehet? Nvidia GeForce 8 version 97.94 WHQL?
-
Def26
félisten
válasz horvathkrisz #166 üzenetére
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Tuningot nézett mér valaki 8600GTS -en? Nálam 700MHz -en még megy, de feljebb csak akkor merem húzni, ha más már próbálta...
-
Def26
félisten
válasz Csiborbogár #169 üzenetére
Mivel hűtöd és hány fokos a kártya 800-on?
-
nyesix
senior tag
nekem 745 ig ment el a GPU, a mem pedig 1080 (*2 effektive) szerintem a memo a gyenge pont, Zalman VF900 van rajta 46C alapon, terhelve max 52
atitoolsal valszeg nem fogod tönkretenni, adsz neki egy nagy emelést, aztán max lefagy a gép ) rastart, újra
egyenlőre így hajtom, majd ha bejáratódik, próbálkozom még
[Szerkesztve] -
nyesix
senior tag
válasz Csiborbogár #169 üzenetére
neked milyen ramok vannak a karin? van esetleg képed róla?
a 800/2400 durván hangzik . mit dob így a 3Dmark első két pontja? Ja jólvan látom TE vagy a 4. a PH4 toplistán, ismerős volt a neved -
wrezox
tag
Valaki játszik közűletek cod2-vel? Ha igen mennyi fps?
-
fnatic
tag
Nah megrendeltem a karit, INNO3D 8600GT 256MB DDR3 HTD PCIE.
-
mArZsi
tag
Sziasztok!
Látom témánál vagyunk, ez a CoD2-s téma kicsit többet mond sztem párunknak, mint Mark pontok kinek mennyi. Emlegettétek a 220-250 FPS-t. Ez nektek hogy a francba jött ki?! Inno 8600 GT-mmel, max 120 volt a csúcs. Fps nincs lekorlátozva. Vagy én értettem valamit félre? 1024*768 és midnen defaulton. Húzva jön ki ilyen eredmény, vagy 640be, lowon? -
rumkola
veterán
Butítás különböző cvars parancsokkal a cfg-be. Ez már nem egyszeri embernek való
Amúgy feladtam sok-sok-sok olvasgatás után, nem veszek 8600-os karit. Rém gyenge. Várok az igazi középkatra mert ez a 8600 széria nagyon mesze van a 6600-7600 megjelenésekori sebességétől.
A 8 pipa valami vicc, elképesztő.....
[Szerkesztve] -
wrezox
tag
Nekem egy ASUS 8600GTS-el jött ki az eredmény. Húzva nincsen, driver beállításokban ügyeskedtem kicsit, cod2-ben pedig írd be configba, hogy: seta r_multiGpu ''1'' és seta r_gpusync ''0''. Ezek után hidd el több FPS-ed lesz. Játékban rakd on-ra a SLI-t. 1024*768 100Hz-en jött ki A driver amivel játszom [link] innen letöltéhető! Sok sikert hozzá! Ha v.miben eladkadnál bátran szólj, mert nem ma kezdtem
-
-
fnatic
tag
Én úgy vagyok vele, hogy egy ideig kihúzom ezzel a karival (8600gt), aztán majd köv év elején talán beújítok egy rendes középkategóriára. Amúgy én eddig gef 6600-al toltam (Q3-hoz bőven jó volt.. ), szal számomra lesz elegendő változás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mobil flották
- Óra topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest