- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz tibcsi0407 #4953 üzenetére
Honnan jött le neked a 3 nap ? 10-én rendeltem ennyi idő alatt karácsony előtt megjött ....és még sehol sincs ...
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Innen:
tibibi
(őstag)
2016-01-12 22:18:00ARRIVED (MDN) AT, HEATHROW WORLDWIDE DC undefined
2016-01-12 20:41:00United Kingdom, Received, Hayes Sorting Centre undefined
2016-01-12 20:41:00United Kingdom, Received, Hayes Sorting Centre undefined
2016-01-12 00:00:00Manfiest Generate, Parcel Data received undefined
2016-01-12 00:00:00ON ITS WAY TOGLS HUNGARY, HUNGARY undefined12-én adták fel. Tizedike vasárnap volt, gondolom sejted, hogy akkor még ők sem dolgoznak, a posta meg még annyira sem. Az, hogy Karácsony előtt megjött ennyi idő alatt, az nem jelent semmit.
Még így is 5 napja adtad le a rendelésed, nem értem mi a problémád. 1-2 nap kell, míg feladják. Betartották? Be.
A többi pedig nem rajtuk múlik innentől kezdve. De igazából szerintem még 10 nap is bőven jó..utdetailing.hu
-
hevizms
addikt
Tracking Number: SG14515340874505
Ennek a fajta számnak mi értelme van?
Ezt írja a rendelésemnél a GB.
Amúgy az apróságoknak mennyi az átlag megérkezési ideje a GB-ről?
1 db microsd kártyát dec 30-án rendeltem.
Nem nagy tétel,15$[ Szerkesztve ]
-
Csontbrigád
tag
Sziasztok,
Megosztom veletek rendelésem történetét, következtetések levonhatóak egyedi ízlés szerint:
2015.09.22-én rendeltem Gearbest EU raktárról egy Mlais MX Base telefont. Kaptam követési számot, 25-én feladták DPD-vel, eljutott Ausztriáig a csomag, innen nem mozdult. Októberben nyitottam ticketet, amire válaszoltak is - legyek türelemmel. Közben felvettem a kapcsolatot a DPD-vel is, osztrák és magyar központok egyaránt, ők nem találták a csomagomat, kérésük az volt, hogy a feladó kerestesse. Ezt leírtam a ticketbe is, de nem válaszoltak, aztán december elején kértem hpsafl topikgazda segítségét, ezuton is köszönet érte, mert ekkor ismét válaszoltak a ticketen, legyek türelemmel.
Aztán megint semmi. Majd december közepén jelezték, hogy amennyiben nem kapom meg 2015.12.22-ig a csomagot, jelezzem a ticketen. Természetesen nem kaptam meg a csomagot, ezt jeleztem is. 2015.12.30-án ígéretet tettek arra, hogy ismét elküldik a megrendelt terméket.
Ma 2016.01.15-én átvettem a telefont, DHL hozta Angliából.
Happy End.NOTE: nem paypal fizetéssel vásároltam, sima kártyás vétel volt
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz Csontbrigád #4958 üzenetére
Szerintem ez egy teljesen rendben lévő support!
Mindig azt mondom, hogy egy oldalt nem csak az jellemez, hogy mennyiért árul, meg milyen gyorsan adja fela cuccokat. Az a lényeg, hogy ha beüt a gebasz, akkor mennyire segítenek!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
zörgö
tag
válasz Krissz5435 #4882 üzenetére
Szia ! Én 8án redeltem xiaomi redmi note2öt másnap(szombaton) feladták a mail szerint.Hétfőn London reptér, de azóta semmi ez nálad is így volt ?Irországi címre jön a teló de 4 napja semmi változás a státuszában.
a tn ce*********ie ez valós lehet? Hol tudnám megnézni a státuszt a gb oldalán kívül?[ Szerkesztve ]
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz Vertigo18 #4959 üzenetére
Azért erre nem mondanám, hogy minden rendben volt. 1 hetes szállítási időből 4 hónap lett. Ne csak azt nézd, hogy végül megkapta, amit rendelt. Ráadásul a support sem nagyon válaszolgatott neki, topikgazdás segítség kellett???? És mi van azokkal akik nem járnak ide?
Az le volt már írva valahol, hogy a topikgazda milyen kapcsolatban áll a GB-vel? -
Outlander
addikt
Telefonos motyós akciós oldal.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Vertigo18
addikt
válasz PiEm-14B #4961 üzenetére
Igen, le volt már írva, hogy milyen kapcsolatban áll velük...
Ráadásul azt meg te nem nézted, hogy maga az árusító oldal "feladta" gyorsban a cuccost, nem gondolnám, hogy az ő hibájuk, hogy a csomagküldő szolgálat elkeverte, lenyúlta, vagy isten tudja mit csinált vele.
Nekem is volt velük (Gb) "gondom", de nem kellet a topikgazda segítségét kérnem, csak írogattam nekik, és mindent újraküldtek, amit kértem. Inkább örülök, hogy még lenne egy ilyen segítségem is.
-
hevizms
addikt
válasz Vertigo18 #4963 üzenetére
Ebben a történetben az a negativ a GB felé hogy miért kell más segitségét kérni,hisz már az első írásnál látják ők is hogy elakadt a csomag és nem mozdul.
Nekik már akkor illett volna lépni az ügyben és akkor nem kellett volna a vevőnek mássegitségét kérni.
Amúgy meg a vége jó hogy jó lett.Ez jó pont a GB felé -
Vertigo18
addikt
válasz hevizms #4964 üzenetére
Én kb. 5 pozitívat látok ebben a sztoriban, de mi kiemeljük negatívként, hogy van egy magyar segítségünk... Ráadásul, ha jól olvasom, amikor a kollega besegített és arra válaszoltak, utána "megint nem történt semmi", de aztán maguktól megint írták, hogy mi van.
Magyar mentalitás: ha történik valami pozitív, abban is keressük, mi a negatív...
-
hevizms
addikt
válasz tibcsi0407 #4965 üzenetére
Ezzel nincs gond hogy 2 hónap türelmi idő van ilyen esetben,inkább az a bajom hogy miért nem írják ezt le fehéren feketén.
Hisz a bizonytalanságnál rosszabb nincs.
Ezt utálom az ilyen esetekben mindig hogy írni,írni,írni,magyarázkodni még azt is ami világosan látszik,aztán nem válaszolnak,aztán megint nem válaszolnak stb stb.
Az első vevői jelzésnél hogy elakadt a csomag,azt kellett volna válaszolni hogy ha dec 22-ig nem mozdul,akkor felfognak adni egy másik készüléket és akkor majd jelzik.
Ennyi.
Akkor nem kell még irogatni,mást bevonni és sokkal türelmesebben vár a vevő is.Ettől függetlenül ahogy már irtam is jó pont a GB-nek hogy a végén elküldtek egy másik készüléket.
Csak lehetne sokkal megnyugtatóbban is intézni ezeket a dolgokat ha akarnák.[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz Vertigo18 #4966 üzenetére
Jelen esetben csak kínai mentalitással találkozunk. Hazudoznak össze-vissza a készletről, postázásról, TN-ről, semmitmondó válaszokat küldenek, vagy azt se. Ha általánosságban 60 nap türelmet kérnek, akkor a 61. napon (nem segítséggel a 90. napon) udvariasan kellene érdeklődniük, hogy mizu?
Közel 120 napig tartott az akció! Ezért itt a HA-n lelőnek. -
hpsafl
tag
Adatok:
Méretek: M, L, XL, XXL, XXXL
súly (XXL méret esetén): 1365gramCsomagolás:
A protektor egy sima nejlonban volt benne, és ezt tették bele egy sárga buborékos borítékba.Idén kezdtem el downhillezni, korábban csak itt a városban a lépcsősorokon, meg egy-két leugrós/beleugrós helyen gyakoroltam. Már az első alkalommal gondolkodtam egy protektor beszerzésén, mert a downhill közben nem kicsit lehet esni de mikor az ötlet felmerült még csak egy hátizsák volt a hátamon, hogy az is véd valamit, meg persze fullface bukó, cross szemüveg, könyök és alkarvédő, illetve térd és sípcsontvédőm volt. Amikor felsejlett az ötlet, akkor még azt sem tudtam, hogy csak szimpla gerincvédő, cross páncél, vagy protektoring kell. A többiekkel beszélgetve arra jutottam, hogy a gerincvédő nem jó, mert bár a legfontosabb testrészt védi, de még így is lehet olyan sérülés, ami miatt akár az egész szezont elfelejthetem, és ezt nem akartam, a páncél pedig azért riasztott vissza, mert nem akarok egy nagy műanyagot hordani, így a protektoring lett a befutó.
A felépítése egy hálós ”ingen” alapul, és a védők erre vannak felrakva.
A mellkast két nagyobb panel védi, a vállat, és felkart egy-egy kisebb, külön alapon lévő, de összevarrt panel, még a könyököt és az alkart egy közös alapon lévő de külön műanyaglemez védi. Látszik, hogy figyeltek arra, hogy a mozgást ne akadályozzák, mert például a könyék-alkar külön panelje szabadabb mozgást enged, mint a régi 661 könyék-alkar védőm, mert azzal sokkal kevésbé lehetett kényelmesen kinyújtanom a kezemet. Az eddig felsorolt védőelemekben az a közös, hogy fixen vannak rögzítve, így nem levehetőek, viszont a pozíciójuk állítható, így a protektor testre szabható.
Állítható a könyök-alkarvédőn a gumipántok feszessége,
a felkarvédő gumipántjának a feszessége,
a gerincvédőhöz és a mellkas védőhöz képest a vállvédő helyzete,
valamint a gerincvédő szíjának a feszessége is.
Ugyanakkor közös tulajdonsága a védőelemeknek (kivéve a gerincvédőt), hogy az alapjuk amire fel vannak varrva az egy négyzetrácsos lyukakkal ellátott szivacs, ami elősegíti a szellőzést.A gerincvédőt direkt kihagytam eddig, mert ez nem fixen van rögzítve, tehát levehető, ha esetleg egy gerincvédős hátizsákod is van, akkor kényelmesebb nélküle, és a gerincvédő alapja nem lyukacsos, hanem tömör szivacs.
Valamint a rögzítése a szivacson nem csak varrással, hanem nagyrészt szegecseléssel van megoldva,
emiatt a szivacs belső felén tépőzárral van rögzítve pár betét, amik a hát és a szegecsek fejei között vannak.
A tetején egy tépőzár is rögzíti a hálós részhez, ezt belülről puha anyaggal varrták el.Az egészbe belebújva elől kell cipzárral összehúzni, majd a gerincvédőt egy 10cm széles tépőzáras pánttal rögzíteni.
Sokkal kevésbé korlátoz a mozgásban, mint azt elsőre elképzeltem, a könyökvédő is nagyobb mozgásteret ad, mint vártam, és a gerincvédő is meg van törve egy ponton, itt egy csukló segítségével el tud mozdulni oldalirányban.Azt hogy mennyire szellőzik menet közben még nem tudom, mert most hideg van kint, de a szokásos aláöltöző felé felvéve plusz egy kabát meg egy sállal kipróbálva úgy, hogy odakint -4fok volt, és 1,5 órát voltam kint azt tapasztaltam, hogy jobban izzadok, de ez így kb semmit sem bizonyít, mert általában a protektor alatt nincs aláöltöző, felette viszont csak egy jól szellőző mez van, így a menetszél is jobban tudja hűteni.
Kipróbáltam úgy is, hogy nincs alatta semmi, és nem volt zavaró, az éles dolgok, pl szegecs, tépőzár jól elkülönítettek, a bőrömmel nem érintkeztek, nem lettem összecsikargatva. A cipzár felső részénél például a kocsi el van bújtatva, így az sem tud a bőrhöz érni.
Védelem:
Sajnos, vagyis az olvasó szemszögéből sajnos, én azért örülök neki, hogy nem kellett még éles helyzetben esés közben kipróbálnom.
A műanyag lemezek közepes vastagságúak (kb 2-2,5mm), van egy kis rugalmasságuk, de azért kellőképpen védenek is.Pár kép, ahol rajtam van
A kézfejnél még van egy belebújós rész,
én ezt azért nem vettem fel, mert a méretválasztást nem jól csináltam, és a karja túl hosszú lett, ezáltal a könyökvédőt feljebb kell húznom, ami miatt a kézfejnél már nagyon feszes lenne, meg szerintem enélkül is megfelelően a helyén marad.Összegzés:
Egy jó kis protektor a BC20, de egy dolgot hiányolok, bár fillérekből házilag pótolható. A gerincvédőhöz minden adott, hogy önmagában is hordható legyen, kivéve egy egyszerű pántot, amivel a hátizsákhoz hasonlóan rögzíthető lenne a háton. Viszont egyben hordva védi a teljes felsőtestet, és ez a lényeg.További képek
A protektoring a GearBest-től van.Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
nimfas
addikt
Megjött a sirály válasz a GB-től a nem működő mini quadcopter-hez:
"I am sorry to hear you are experiencing difficulties with your item.
-Regarding Quadcopters and RC toys please review our policy here: http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html
Warranty Exemptions
All RC Toys are strictly quality controlled prior to dispatch.
Due to their nature and intended usage cases,RC toys, Scooters and wheels are subject to wear and tear through repeated use.
As such, our 45 Day Money Back Guarantee relating to these product only covers "dead on arrival" instances where the product does not work out of the box.
It is the customer's responsibility to inspect the product(s) carefully upon arrival.
Product degradation through wear and tear, along with breakage during use, is the customer's responsibility and is not covered by warranty.
Similarly, the warranty does NOT cover RC Toys that have crashed, been damaged or lost due to either extended use or misuse of any kind.
Gearbest recommends proper supervision as we cannot accept liability for any injury, accidents or damage caused by the product or your use of it.
That said, we are still willing to help you the best we can.
We can exceptionally refund 10% the product on your wallet (store credit) and reward you with extra points (e.g. If your refund is 1USD = 5 points ,3USD=3*5 points => get 15 points etc).
You can use both your wallet and points to purchase your future products.
Learn more about wallet benefits: http://www.gearbest.com/about/gb-wallet.html
Check out to use points: http://www.gearbest.com/about/about-points.html?157wrew
Can you please confirm we can go ahead and upgrade your account with this compensation?
Thank you for your collaboration.
Best Regards
Hella"
Tehát kapnék vissza 1,5 USD-d a saját wallet-jukra (15 USD volt a kütyü, most épp 20 körül van...), meg 7,5 Pontot... JUHÉÉÉÉ !
A heli 1 napot ment... 4-5. töltés után nem tud csatlakozni a távirányítóhoz.
Ennyit a kínai garanciáról.Irány a PayPal?
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
Ugyanezt a sablon szöveget kaptam én is. Ha emlékszel írtam, hogy nekem 2 dollárt ajánlottak fel. Hiába írtam, hogy akkor küldjenek egy új motor szettet hozzá, abba sem ment bele. És az sem érdekelte, hogy beígértem a PayPal case-t. Mivel visszaküldés nélkül szerintem a PayPal sem fog nekem nagyobb összeget megítélni, így szerintem elfogadom és ráfizetve pár dollárt, veszek egy garnitúra motort.
21 éve a Prohardveren! ™
-
Outlander
addikt
Igen, sajnos ez nem valós motorra... max robogó vagy babetta.
Ez inkább ilyen "kisebb sportokhoz", bicaj, paintball, görkori, manapság divatos yamakasi.
Azért köszönöm, megspóroltad a csalódást... mondjuk gearbest csak dhl-el küldi, 68$-ért...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
hpsafl
tag
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Ilyet rendelt már valaki...nem baj ha nem GB-ről! A tapasztalat érdekelne...használható?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
tahepa
senior tag
Mindig csodálattal tölt el a Gearbest support vevőcentrikus probléma megoldó képessége...ha x.rt küldenek kiszúrják a szemed apróval...fenomenális ! Csak így tovább...
-
nimfas
addikt
válasz krisztianAMG #4978 üzenetére
Visszajár nosztalgiázni!
-
kenobi95
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy Gearbest rendelésnél van ilyen elállási lehetőség mint nálunk? Tehát hogy visszaküldöm a cuccot ők meg visszaadják a pénzt?
-
szabacsik
őstag
Sziasztok. Várok egy 8200ft értékű csomagot. Jól értem, hogy akkor számolhatom áfával is már?
/\____/\
-
Hurkafej
aktív tag
válasz Outlander #4974 üzenetére
A beton nem igazán válogat, 50-nél ugyanúgy fáj és kellemetlen elesni egy babaettával is mint egy gsx-r-el.
Jobb azért mint a semmi. A hátránya az lehet, hogy csúszásnál a hálós rész beleég az ember bőrébe.
De egy jó kabáttal motorra is jó. Persze ha nem vagyunk olyannyira szőrös szívűek, hogy megnézzük, milyen teszteknek volt alávetve a cucc. -
Beebeebee
csendes újonc
Jelentem, hosszas levelezés után "Febe"vel, sikerült a kehés telefon árának közel harmadát visszakapnom, s nem GB walletra, hanem paypalra. Örülök is, meg nem is...a telefon működik is, meg nem is... A visszaküldést nem mertem bevállalni...a se telefon, se pénz állapottól tartva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest