- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz luciferc #26600 üzenetére
A faterom garos TV-jét az Oktogon szerviz Kft vagyis a Samsung szerviz javította LCD hibával. A berakott új LCD hibás volt (az öregem ki se próbálta, csak haza hozta) ezt jeleztem nekik, nem akarták elhinni. Le se tesztelték rendesen,csak átadták úgy ahogy van. Ezt vissza víve alapból nem volt nehéz,mert csak egy 32 cool Samu volt. Vagy 20x kértek bocsánatot amikor ezt megemlítettem nekik. 2 nap alatt kicserélték ami a 3. LCD volt a TV-be beszerelve. Át se vettem addig míg ott helyben le nem teszteltem minden porcikáját ,csak utána írtam alá a papírt.
Azóta rendesen működik.Régen minden tv hátlapjára fel volt ragasztva egy olyan matrica amely arra hívta fel a figyelmet a használóra,hogy a készülék burkolat megbontása életveszélyes.
A mai TV-k hátlapján mintha ez eltűnt volna.Érintésvédelmi szempontból életveszélyes!
Elég ezzel megtámadni a szervizt.
Szerintem is érdemes a bghistvan tagnak is erre hivatkoznia. Sőt kell is, mert érdemes azzal védekezni,nehogy a szerviz felől később valamilyen támadási felületet adjon arról,hogy a készülék nyitott állapotban van és ez már garancia vesztő a dolog. Most,hogy ott hagyták nincs bizonyíték arra nézve,hogy hátlapot cseréltek vagy rendesen elvégezték volna a munkát.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest