Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz adidas4death #6533 üzenetére

    Europai Unioban en 3 Clevo eladot emlitenek:
    CEG: nemet ceg, tobben is vasaroltak ezen a forumon toluk, kulfoldon azonban sok a panasz rajuk. Sok esetben a gep kifizetese elott gyorsan reagaltak es segitokeszek voltak, azonban a vasarlas utan ha baj volt, akkor mar lassabban reagaltak. Tovabba ok csak bolt es ha baj van garancia idon belul aa gepeddel, akkor te neked kell intezni RMA szamot es sajat koltsegre kell visszakuldened a nemet Clevo gyarba a gepet. Ritka esetben sok konyorges utan nagy nehezen a CEG intezett RMA szamot a Clevohoz, de a szallitast meg mindig a vasarlonak kellett intezni. A Ceg kb kis garazs vallalkozas, meg a sajat logojukat sem nyomjak ra a Clevo gepekre es naluk a gep eladasa utan kb szinte leall a support.

    MySN: a legnagyobb europai Clevo elado, Schenker neven sajat logo alatt aruljak a Clevo gepeket. Tobb europai orszagban jelen vannak, mint pl Nemetorszag, UK, Franciaorszag es Svedorszag. Europai Union belul haztol-hazig garanciat vallalnak, azaz ha Magyarorszagon baj van a geppel, akkor elvileg intezik a visszaszallitast. Naluk a gep eladasa utan is van support es van sajat szervizuk hazon belul. Ok Clevohoz akkor kuldenek gepet javitani, ha mar abszolut megallt naluk a tudomany es nem tudnak mit kezdeni vele.

    Hyperbook (regi neven Bluemobility): a legnagyobb es legregebbi lengyel Clevo elado, aki DPD futarral szallit minden EU orszagba. Schenkerhez hasonloan ok is rendelkeznek hazon belul szervizzel es ok is rarakjak a gepekre a sajat logojukat. Sajnos a CEGhez hasonloan hozzajuk is a vasarlonak kell a visszaszallitast garinal intezni, de (CEG eseteben nem tudom, hogy igy van-e) viszont ok rugalmasak annyira, hogy kisebb alkatresz, mint pl cpu, vga, psu, stb meghibasodasa eseten eleg csak az alkatreszt visszakuldeni cserere. Alaplap hibasodas eseten azonban a komplett gepet kuldeni kell. Tovabba ok garantaljak, hogy osszerakasnak megnezik, hogy nincs-e pixelhiba+lehet venni pixelgaranciat is ra, mig a MySN eseteben ha pixelhibasan kapod meg a gepet, akkor "szolj es majd kitalalunk valamit" a politika.

    Panasz teren a fenti 3 mozul a legtobb a CEG-re erkezett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák