- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
Muerte75: olvastál mostanában valami haladást win10 témában? Bóklásztam kicsit hardveraprón, épp van fent egy aw m18x r1 és win10-el hirdeti az eladó. Nála működik ezek szerint.
-
Muerte
Topikgazda
AMD kártya+win10 elvileg nem volt eddig LCD hiba,viszont NV-val igen,amúgy nem tudom hol tart most a történet majd hétvégen talán lesz már annyi időm hogy ránézzek.
Én most 8.1-et használok az R2-őn,igaz nem volt egyszerű történet összehozni egy bugmentes rendszert,de 3.nekifutásra összejött és most fasza tényleg bootidő ilyen 8-10 sec,és ami lényeg sokkal szebb lett a kijelző képe is és játékokban is szebb,eddig nem jöttem rá mitől lett ez a változás,remélem nem azért mert túlhajtja a panelt volt win8,8.1-en is LCD halál M18X ás AW18-on ha az induló programok között ott volt az EVGA PrecisionX. -
MinionFlasH
senior tag
Nem bírtam ellenállni, és megrendeltem a 210k ROG-ot.
Egyáltalán a f@sznak linkelgettek ide be ilyeneket???
-
vandor01
őstag
válasz MinionFlasH #6806 üzenetére
booocsiiii.... a linkert.... de mar en is gondolkozom rajta
de ez a half siza msata SSD.... furmanyos nincs minden sarki pc boootban
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
NTonee
veterán
A HA-n lévő m18x 580m sli-vel megy windows10 alatt. Ha ez az evga-s progi volt fent minden betérdelt gépnél, akkor sanszos, hogy az a ludas. Eddig ez az egyetlen közös pont.
Amúgy engem érdekes módon még mindig nem engedne tovább a frissítő valamiért. "vizsgálják" változatlanul a gépem. :S[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz MinionFlasH #6810 üzenetére
ezt msata half size-s SSD-t keresgelem...... nem egyszeru..
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
nagyúr
#6800-#6801-re :
Lehet nem látszik komolynak,de a tesztek szerint bírja hűteni a GPU-t,CPU-t.
Majd kiderül,már hiányzik a kockulás,persze G751JY után kicsit érdekes lesz,remélem meg tudom szokni és nem fogom megbánni a vásárt.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz Fücsök007 #6818 üzenetére
Ami a videón látható, az windows hiba, de legalábbis mindenképp szoftveres és nem okoz költséges, fizikai hibát a gépben. Ez nem ugyanaz, mint ami kicsapta pl az egyik embernek 3 kijelzőjét is. Engem ez utóbbi érdekel, mivel nem szeretnék az oprendszer után kijelzőt is cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
ok ugorj be a legkozelebi husboltba...
akarom mondani szamtech boltba es vegyel mar legalabb 3 kulonbozo teljesitmenybe
na jo eleg csak 1db 120GB.... de csak a legkozelebbi uzletbol er !!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
link please!
de mind a tiz uzletet legysziii
kijott nekem is 10 uzlet meg szerencse hogy volt mindegyiknek uzlete poston!
e-buy, amazonrol meg nem fogok venni de valaki nem is szallit a balkanra!irom: Msata half size!!! de lehet magyarul keresek: msata felmeret? :
[ Szerkesztve ]
-
-
vandor01
őstag
koszi,
mar kooperaltam vki val akinel a nagykerben (valszeg) van... hetfore lesz (info)....legutobb SD memoriaval cumiztam be a nemet saturn nal....
most magyarorszagon hajtom hogy a samsunk a nagy pofaval 10ev garit ugatva
cserelje csak be a kartyamat... samsung HU valasz: a szamlaval vigyem vissza a boltba!
???
nem ecsetelem tovabb.... 10 ev gari csak kamu! a paraszt majd vesz masikat!
kozben nemelyik cucccuk 3x annyiba kerul mint a kinai-maxell...ha lenne egy 9 eves befosot samsung SD/SSD cuccom?
hogy ervenyesitem? milyen szamlaval? milyen gyari csomagolassal?CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
echterion
nagyúr
Itt a kulcs mondat, emitt már nem is annyira jó vétel:
"UPDATE: It has come to our attention that the GPU inside (GTX 960M) throttles during long gaming sessions or, if the load is near to 100%, the event occurs after just a couple of minutes. The sensor is set to underclock the graphics processor when it reaches 74°C leading to really low performance. We are talking about a big decrease – from 1176MHz (maximum operating frequency) to around 500MHz. So keeping the internals cool might be a challenge for you and the notebook will underperform."******
-
Azúr77
tag
Üdv!Érdeklödnék,hogy az alábbi laptopot érdemes megvenni ennyiért?
Meddig lehet bővíteni VGA-val?Talán HM67 a lap.
Dell Alienware m17x r3
ára:210000-ft
doboza táskája nincs
az aksija jó
Eredeti Windows 7
750 gigas winchester
Nvidia Geforce Gtx 460M
Memória 12Gb
Proci:i7 2630 QM[ Szerkesztve ]
"videokártya 1789 megabite haipejtréninges,+512 piszaieres ddr 3-as ,abszolut mindent visz"
-
Jazz
veterán
válasz Yiggdrasil #6792 üzenetére
Na hogy döntöttél? 17"-est akartál, de megveszel egy 15"-öset amit nem akartál mert akciós?
free your mind
-
MurdR
veterán
Ki más....
Le volt törve két pöcök az aljáról ami megemeli a notit, hogy jobban szellőzzön. Mondtam neki, hogy felesleges rá, mert emelve használom. Nem tudtam meggyőzni, csak ráragasztott két magasítót. Még be sem értem a munkahelyemre, már az egyik leesett, mindegy..
Sub: nem tudtam még vele foglalkozni mert megsütöttem a gépet, most lett kész
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
nagyúr
Vasgolyó való Nektek nem retró notebook!
Amekkora maximalisták vagytok, Ti még egy oldtimer kocsival is kimennétek az autópályára, hogy kipróbáljátok, megy-e kilóhatvanat még, aztán utána mennétek a szerelőhöz, lebiggyedt szájjal, hogy kikönyökölt a hajtókar...[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest