Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KillHates

    nagyúr

    válasz motifator #63424 üzenetére

    Kicsit? 🤔 :DDD

    Klasszikus esete annak, amikor az ember rohadtul összpontosít a feladatra, közben meg a mellékszálon brutális bakit követ el. Nem írnám le, hogyha ez VELEM már nem fordult volna elő kismillószor.

    Az egyik ilyen volt, amikor láttam, hogy az Alienware egér tud FLOW fényeffektust! Láttam videóban is, de nekem sehogy sem sikerült elővarázsolnom! Aztán végső elkeseredésemben szétszedtem még az egeret is, mert simán arra gondoltam, hogy a jutyúberek valami spéci modelleket kapnak a véglények, meg egyszerűbbet. ÉS LÁSS CSODÁT, úgy vannak benne az RGB-s LED-ek, hogy azoknak tudniuk kell! Akkor tovább okoskodtam, és arra jutottam, hogy a friss firmware-el már nem tudják, az egerek, mert a sok LED sok vezérlés sokat fogyasztott, és kivették a funkciót!! :K :K Tuti EZ LEHET A MEGOLDÁS!
    Hát a lóf@szt! Éppen meggyőztem Djattis-t hogy nehogy frissítsen firmware-t az egerén, jó az úgy out-of-box. Erre mutatott egy CSODÁLATOS dolgot; legörülősáv az egér fények menüben!! Persze ott volt alul az összes RGB-s csicsa az AWCC-ben! :W :W Neki kb. 7 és fél másodperc volt erre rájönni, nekem 2 hónap is kevés volt :B :DDD :DDD :DDD :DDD

    Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák