- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
válasz FőDudu #56948 üzenetére
Hagyjuk már azokat a rissz-rossz Razer gépeket.
A Helios 700-as 9750H RTX2070 olvasd vissza, hogy miket produkál, most csináltam január 6-án.
#56112 a VC-hűtéssel a 10875H meg kb 1-2°C-kal jobb is, illetve a 10980HK 4,6Ghz-n is ennyit produkál. Ha 5,1Ghz-ra húznánk, akkor is 80-85°C lenne a max.Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
FőDudu
veterán
válasz gago1975 #56952 üzenetére
Amit leirtal az eleg 'almas' szitiacio.
Marmint gyengiteni a regebbieket az uj eladasok erdekebenBiztosan van ilyen, de lehet szimplan a vedelem a cel - idovel kiderul, hogy nem birja a hardver es vissza vesznek a leadhato teljesitmenybol.
Az advancedben VC van. Elvileg jo is lehetne - de a hirek szerint tenyleg felnek a hoterhelestol es nagyon hamar limitaljak a teljesitmenyt a tartossag erdekeben. Azaz a CPU es a GPU teljesitmenye is alatta van a 'fajtarsakenak'.
Mondjuk par ev tavlataban lehet ez a nyero - nincs arrol statisztikam, hogy a gamer gepek milyen resze eri el a 3-4-5 eves kort.
Ha limitaljak a teljesitmenyt, akkor az elviekben tartosabb hasznalatot eredmenyezhet.
Mint az amcsi nagykobcentis de kis fordulatszamu mocik... Orokelet+1 nap.Van itt valakinek 3-4-5 eves gepe? Vagy egyeb tapasztalat az oregebb gamer gepekrol?
FőDudu
-
addikt
válasz FőDudu #56953 üzenetére
"Van itt valakinek 3-4-5 eves gepe? Vagy egyeb tapasztalat az oregebb gamer gepekrol?"
A két laptop matricám elég jól elvan, nem volt még velük gond, sőt időközben fialt is egyet.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
törölt tag
Én most így meló közben szintén gondolkodom, hogy mi legyen, de egyre jobban azon agyalok, hogy hagyom a vérbe az egészet, és bekaphatja a f******t az egész piac, marad a Helios 500, aztán ha nem megy rajta valami, vagy kevés, akkor maximum visszaveszek a grafikai beállításokból. Inkább gyűjtök még a magyar értéktelen forintból párat és újítom tovább a lakást.
-
MaxxDamage
félisten
válasz #45687808 #56955 üzenetére
Valahogy úgy...Jó elgondolás, támogatom!
HDMI 2.1 lehet nem is nagyon lesz laposba (idén) azán majd kiderül.
+ sok minden hiányzik még, de sose lehet tudni, még nem jött ki sok gyártó spec adatok.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
FőDudu
veterán
Ha van penz, vehetsz ujat jo aron. Aztan a regit valahogy eladod.
Ugy tunik igy januarban, valsag alatt, Covid kellos kozepen a boltok durvan akcioznak...15-20-37% - utobbit Razernel lattam (Base, 4K Oled), az lehet nem mindenkinek tetszik.
Holott konzekvensen ott vannak a Gaming laptop ajanlokban - csak nem olyan hulladekok...
[link]
[link]Ha az advanced beugrik 2K eur ala kiszallitva, akkor valoszinuleg berendelem.
Ugy tunik 10-14 napos ciklusokban megy le az aruk - lemegy, aztan kicsit fel, aztan meg jobban lemegy. Max visszakuldom es veszek masikat. Erre pont jo az Amazonos rendeles.De egyebkent nem hulyeseg a lakas felujitasra forditani a penzt - elvileg ugye a kormanyotok kipotolja ugyanannyival. Biztosan jobb befektetes mint gamer gepbe rakni.
FőDudu
-
Szotyi222
aktív tag
válasz Darth_Revan #56939 üzenetére
Extra sokáig gondolkodtam mit vegyek. Lehet még várnom kellet volna 1 - 2 hónapot??
Bár viszonyítási alapom nincs alapjában elégedett vagyok.. Csak a tudat hogy jóban is járhatam volna -
törölt tag
válasz FőDudu #56957 üzenetére
Nem kell kipótolnia senkinek, megy ez magamtól is. De most így 0-ról végiggondolva az egészet, ez tűnik a leglogikusabb megoldásnak, hogy másra költök, ami fontosabb. Ha majd utóbbi kész van, ami úgy néz ki kora tavaszra meg is történik, utána bőven ráérek tovább agyalni. Meg amit Maxx írt az is igaz. Azért év közben fognak még szállingózni infók. Addig meg régebbi gépsasokkal is lehet világuralomra törni, vagy démonok száját elkenni majd a Nioh 2-ben. Anélkül, hogy cserépkályha lenne a laposból.
-
FőDudu
veterán
válasz Bedepi #56958 üzenetére
Ami nalam hallomasbol megmaradt az a szakmunka - azaz szamla legyen a munkarol - es az alapanyag. Ennek felet/felet allja bizonyos osszeghatarig.
Azaz elvileg ingyen penz. Bolond aki nem hasznalja ki amikor lehetosege van ra.
(az mas kerdes, talal-e ra megbizhato szakmunkast)FőDudu
-
nagyúr
"...és újítom tovább a lakást"
Mondjak valamit: tökéletesen jól teszed!
Elég gyerekes dolog ez az epénisz mutogatás, amibe néha belecsúszik a topic.
(persze én is mutogatom, de már kókadt az a combos DTR-ekhez képest)Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
addikt
válasz #45687808 #56960 üzenetére
A fogműtétem kerül most majd annyiba amiből egy olcsóbb lapost vehetnék, így marad nálam is a várakozás, (úgy szintén nem mintha nem tudnék vele játszani) és ahogy telik az idő, minél tovább húzom annál jobban fogok járni. Ráérünk
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
echterion
nagyúr
válasz KillHates #56965 üzenetére
Pontosan. Csak az a fránya hangya ne mocorogna mindig a fejemben.
Nekem se kellene ezen agyalnom, csak használni, ami van. Most úgy néz ki, mégse kell a mani, kútba esett a biznisz, de azért kint hagyom még a hirdetést legalább addig, míg ki nem derül, milyenek lettek az új gpu-k.******
-
Darth_Revan
veterán
Megérkezett Magyarországra is az új Scar laptop ami AMD cpu-val és RTX 3080 maxp vga-val van szerelve. Az expert-nel G733QS-HG019T nevet kapta az egyik kiemelt Asus partnernek (Digiprime) az oldalán már rendelhető is. Bár inkább ez előrendelés hisz tudomásom alapján január 26-ig tilos kiküldeni.
Áremelés nem történt és ugyanannyi mint amennyi az előző csúcsmodell volt, viszont van 2 dolog ami furja az oldalam.
A termék leírásban kijelzőnek 300 hz fhd és cpu-nak ryzen 7 5800h szerepel.
WTF ?!
Itt a rog termék oldala: [link] Itt mindenhol csak 1 procit említenek: a tuningolhato 5900hx-et ! Szorzozaras 5800h-rol szó sincs !
Illetve kijelzőbol is 2 van: új, Freesync-es fhd 360 hz és qhd 165 hz! Az expert szerint viszont ebben a régi 300 hz-es panel van ? Tud ez egyáltalán Freesync-et ?
A QS-ben qhd 165 hz Freesync panelnek és 5900hx procinak kellene lenni.Amerikai boltokban a reklámnak/leirasnak megfelelő modellek vannak vagyis procibol csak 5900hx és kijelzőbol egyelőre csak 165 hz (QS). Ha ezt a modell (g733qs) rendelnem akkor szállítással és 27% afa-val 1 misi lenne az ár. Magyarországon a gyengébb kiejelzovel és procival szerelt változat meg 1.15 misi ?!
Most ez mi a franc ?! Egy jó nagy elírás vagy újabb balkán féle vásárlók megtévesztése és hülyének nézése ?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #56971 üzenetére
G733QS-HG019T ez a modell száma. És ebben bizony csak 5800H van... Azaz a Balkán-verzsön ahogy te mondtad
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
MaxxDamage
félisten
válasz KillHates #56972 üzenetére
Franciába kapható (majd) ahogy nézem [link]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Gergello
addikt
Felkerült a TUF DASH is, én kicsit olcsóbbra vártam, tekintve, hogy az RTX3060-as MSI mennyibe kerül.
Fehér nincs is.
-
cuebler
senior tag
kedves hölgyek és urak,
tanácsotokat kérném, hogy 15,6-os, rtx2060-as felhozatalból mit érdemes úgy 500k-ig (+/- 10%)? eredetileg asus g15 lett volna, de szerencsére visszaolvastam az itteni kommenteket (meg persze pár tesztet) és az jött le, hogy nem nagyon kéne... mit lehetne helyette? előre is köszönöm a javaslatokat"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
ricogsm
őstag
Egyre jobb a biznisz, VGA fotókat árulják
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Darth_Revan
veterán
válasz KillHates #56972 üzenetére
Hát itt valami nagyon furcsa...eddig nem ugy volt hogy pl G751JH-123456 esetén minden JH modellnél a fő komponensek (cpu, vga, kijelző) azok megegyeztek a világ minden országában és az 123456 alapján lett a cserélhető alkatrészek (hdd, ram) alapján konfiguralva ? Pont most dobnak el ezt a szokást ?
Illetve az is furcsa hogy az olcsóbb, 3070-es modelben meg a megfelelő (5900hx) cpu van ?
Semmi értelme az olcsóbb modelben jobb procit rakni... Itt valaki vagy rohadtul benézett valamit és elírtak vagy valami öltönyös "szakembör" aki életében nem látott egy laptopot se belülről pusztán dollár jelekkel a szeme előtt hozott egy barom döntést.Az meg a masikbgoy hivatalosan a nép felé kozolt adatok alapján nem is gyártják 300 hz-es kijelzővel csak fhd 360 hz és qhd 165 hz
De ahogy nézem ugyanezt a modellt más EU országban is ezzel a furcsa konfiggal tették ki...hát itt vagy az európai Asus benézett valamit és hibás adatot közölt vagy az Asus az egész EU-t megszivatja.
De a kis szegény amerikai dupla ekkora minimálbér mellett jobb konfigot kap olcsóbban (meg 27% afat is hozzáadva majdnem -200k a különbség) ? Nice pedig pont az Asus sírt hogy Amerikában árat emelnek a gonosz Trump és korona miatt
Már biztos van 1-2 db az Expert -nel (csak nem adható ki 26 előtt), kar hogy nincs ott ismerős...meg lehetne kérni hogy cammogjon már le a raktárba és olvassa már le a fehér címkét a doboz oldalán hogy most akkor milyen CPU és kijelző szerepel rajta
[ Szerkesztve ]
-
blue_23
senior tag
válasz cyberkind #56970 üzenetére
Minden játékot kompromisszum mentesen játszottam, utóbbi időben viszont egyre kevesebb ingert érzek a legújabb AAA címekhez, inkább elkezdtem The riftbreaker (próbáljátok ki, nagyon jó RTS, bár még csak alpha), Warships, CS, Warcraft 3, Dota 2, Halo szériázni, amelyeknél csak molyol a vas.
[ Szerkesztve ]
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
FőDudu
veterán
válasz Gergello #56982 üzenetére
En azon gondolkodom a regi jatekok mennek-e egyaltalan a mai vasakon.
Command&Conquer
C&C Red Alert
Red Faction
Tactical Ops
Operation Flashpoint
stb...Ezekhez nyilvan felesleges a mai technika, igen karcsu gepeken is mentek.
A napi hasznalatra erosen gondolkodom a 4K Oled panelen.
Jo fenyero, bazijo szinek, 60Hz nekem boven eleg mivel nem jatszom - az egyetlen nyitott kerdes a skalazas. Win alatt tutira kellene a 200-250%, nem tudom az milyen az alkalmazasokban.Pl. Bootcamp alatt a 2560x1600 kijelzon par alkalmazas eleg hulyen nez ki felskalazva.
Pl. Total Commander.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Gergello
addikt
válasz FőDudu #56983 üzenetére
Red Faction-ból is készült remake, azt is épp játszom.
Red Faction Guerrilla Re-Mars-teredEz kicsit jobban terheli nálam mint a Halo, nem tudom, hogy lehet, mert előtte a Reach-el játszottam és az nem terhelte annyira.
Március körül jön Mass Effect 1-2-3 felújítás is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #56980 üzenetére
További örömhír hogy úgy tűnik az Nvidia is megkavarta a sz@r levest.
Az említett g733qs-nel írja az Asus hogy MaxP 115W tdp-vel+15W dynamic boost...nem értettem ez hogyan van hisz Dynamic Boost a MaxQ vga "kiváltsága" volt, MaxP esetében meg se jelenik az opció a driverben.
Nos úgy tűnik hogy az Nvidia szempontjából nincs többé MaxQ és MaxP és minden laptop vga "MaxQ" lesz! Nvidia viszont megengedi a gyártónak hogy tartsa az alapból beállított hangyaf@szni TDP-t vagy az dönthet úgy hogy megemeli. A driver viszont úgy is "MaxQ"-kent fogja felismerni és ezáltal driver szinten megjelenik a dynamic boost opció. Mondjuk tippre ezt január 26-an megjelenő driverben átírják MaxQ dynamic boost-rol simán Dynamic boost-ra.
Elméletemet alátámasztja az is hogy eddig maxq vga esetén azt jelentette a vbios és driver az OS-nek hogy pl RTX 2070 with MaxQ design és MaxP esetén mrg simán RTX 2070.Nos ennek is vége. Mostantól minden vga-nak ugyanaz a neve. RTX 3060/3070/3080 for laptops !
Szóval mostantol már tényleg csak a gyarton és a bolton múlik hogy hajlandó e szólni arról hogy a MaxQ variánst vagy a turbós maxq (MaxP) variánst veszed e meg. Ahogy nézem a fenti TUF esetében a Digiprime elfelejti mondani hogy a gyengébb vga-t kapod...és ráadásul mivel már gpu-z és eszközkezeloben sem látni a név alapján, most már csak úgy derülhet ez ki ha valaki elindít egy stress tesztet és figyeli a TDP-t
[ Szerkesztve ]
-
blue_23
senior tag
válasz #45687808 #56986 üzenetére
Cyberpunk jónak tűnt, de miután tele van hibával, nem volt kedvem fizetni érte.
Rálesek a két játékra, több videót néztem "upcoming games" alatt, de csak The riftbreaker és Halo tűnt ígéretesnek, részben utóbbi miatt vettem új gépet, de az éven se biztos hogy elkészül...
EPIC fiókot érdemes kreálni, hetente új játékkal dobnak meg, így jutottam hozzá a Watchdogs 1, 2, GTA V, Civilization VI, Battlefront 2, Killing Floor 2, World War Z és más régebbi de jó játékhoz.
[ Szerkesztve ]
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
MaxxDamage
félisten
válasz Darth_Revan #56987 üzenetére
Azért ez elég durva és már kezd sok lenni!
Zsákbamacska lesz ez az "új" széria?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
addikt
válasz MaxxDamage #56992 üzenetére
Vélhetőleg a gyengébb vázú laptopoktól alacsonyabb teljesítményt kell várnunk pl Asus Tuf....míg a drágább anyagminőséggel és jobb belső konstrukcióval készült változatok lesznek a max-p változatok. Lesznek róluk videók is.
(már nem is látom olyan drágának a majd megszerzendő új vga kártyámat. Sebességben rtx 2080 körül van.....bőven sok is nekem)Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
addikt
válasz Mikulásbá #56994 üzenetére
Aha értem. Akkor ez nálam bőven sok lenne, vagyis nem értelek.
30-60fps között nálam tökéletesen megfelel. Ennél többre nem pályázom, viszont ezt tartani akarom.....erre próbálok fejleszteni. Maradtam a régi elveim mellett.
[ Szerkesztve ]
-
gago1975
őstag
válasz Darth_Revan #56987 üzenetére
Szia.
Szeretnék reagálni erre:
Nos úgy tűnik hogy az Nvidia szempontjából nincs többé MaxQ és MaxP és minden laptop vga "MaxQ" lesz! Nvidia viszont megengedi a gyártónak hogy tartsa az alapból beállított hangyaf@szni TDP-t vagy az dönthet úgy hogy megemeli. A driver viszont úgy is "MaxQ"-kent fogja felismerni és ezáltal driver szinten megjelenik a dynamic boost opció.Egy általam nem szeretett tesztelő itt elmondja, hogy az új RTX30-as kártyáknál vezeti be az Nvidia dynamic boost 2.0-át, ami az elmondása szerint, most már nem csak a max-q GPU-nál lesz elérhető funkció(+15W), hanem elméletileg a sima RTX30, vagy ahogy most nevezik, max p-nél is.
Egyébként sok érdekes dologgal, kiemelten foglalkozik, megemlíti a nagyobb és emiatt összehasonlítást is nehezítő különbségekről a desktop és mobil GPU-k között.
Mindenki akit érdekel nézze végig.Az Ultrabook review MSI GP66 and GP76 Leopard – MSI’s mainstream RTX option in 2021
leírása szerint az RTX3060/70-es GP66/76-os modellek csak 144Hz-es nagyon jó kijelző panellel fognak érkezni, Itt is kiemelik a dinamic boost megjelenését a sima RTX30-as GPU-nál.
Mobile Ampere GeForce 3000 should be a significant step-up from Turing, though, paired with Dynamic Boost and Whisper Mode 2.0, DLSS, and Reflex, among others, and hopefully won’t cost an arm and a leg. Plus, by Sping, I’d also hope Nvidia will figure out their ongoing availability issues.Ugyanitt viszont érdekesség képp 2021 MSI GE76 and GE66 Raider, GS66 Stealth and Stealth 15M – premium performance laptops with Nvidia RTX 3000 graphics az alábbi spec szerint, az RTX3080 115-130W, de ez akkor azt jelenti, hogy a 3080-as max-q változat 115W lesz és a sima vagy max p 3080-as 130W teljesítmény maximummal!?
Lehet, hogy ami 8GB GDDR6 Vram-os lesz és nem max-q, az 130W-ig, ami pedig 16GB GDDR6 Vram-os, az pedig elméletileg tudni fogja a 150W teljesítmény maximumot?!
Erre jöhet még rá a Dynamic Boost 2.0 által biztosított +15W teljesítmény növekedés kapcsolása, persze csak akkor ha a CPU TDP 35W alatt van!?[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
Darth_Revan
veterán
Na beszéltem a Digiprime -al és megerősítették hogy ott van készleten a boltban a g733qs RTX 3080 vga-val és megvásárolható. Elvileg pedig csak jan 26 után lenne szabad de nem szabad panaszkodni akkor ha valamit hamarabb adnak ki
Megnézettem velük a dobozt és megerősítették hogy Balkán Edition vagyis US modellhez képest lassabb cpu -t kapott (5800h 5900hx helyett) illetve régebbi panelt (fhd 360 hz vagy qhd 165 hz helyett csak fhd 300 hz) magasabb ár mellett .
A poen az hogy USA-bol rendelve a gyorsabb modell (aminek qhd 165 hz kijelzője tud Freesync-et míg ennek a fhd 300 hz kijelzője nem biztos) 27% afa-val és szállítással kb 1.060.000 Ft-ba jön ki.
Örök az ürömben hogy most kivételesen nem nekünk kell várni, hanem az amcsiknak mivel náluk csak márciusban érkezik . (Februárban hosszú kínai munkaszüneti hét van, biztos ez is befolyásolta).
Lehet nem volt elég alkatrész és a magyar (és ahogy nézem a francia is) Asus összerakott egy gépet abból ami volt csak azért hogy ne kelljen hónapokat várni ?
A kijezo mondjuk nem is lenne nagy gond, hisz az is 3 ms és fhd -t jobban szeretem, inkább a kérdés hogy tud e az is Freesync -et és ha igen akkor mi a vrr range...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest