Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz maximilian4 #21401 üzenetére
Én már az elején leszartam a garit. Ha elromlik javítom saját költségen. Nem azért mert olyan sok a pénzem, hanem mert az nem dominálhat ha megtetszik valami. Nem vagyok nagyon vallásos, de a saját dolgaim és hülyeségeimet felvállalom, belevágok bármibe azzal amim van, és ha kell javíttatom. Kevés ész, de az akkor is én vagyok. Tudom ha baj van azért tudok hova fordulni. Eddig bejött, mert pl itt ez a fórum és nem érzem pont ezért egyedül magam laptop ügyben. Most legutóbb pont ahhoz fordultam akihez a legkevésbé gondoltam hogy mehetek a korábbi szavai után, de mégis fogadott és segített. Kicsit belekóstoltam laptopom külföldi számomra épp aktuális fórumába és nagy csalódást érzek. Megkerestem püben a legnagyobb msi gurut és baszik tájékoztatni, hogy akkor a kérésemre reagálva tud-e tenni valamit. Kérdezett, én válaszoltam és várok napok óta a válaszára. Ja, mert épp azon dolgozik. Nem meri bevallani hogy kifogtam rajta, szégyelli a piszok. Úgy gondolom ez nem fer, főleg mert nem kértem ingyen.
Kellene még egy kis plusz watt hogy felhőtlen legyen a boldogság. Az a furcsa, hogy senki sem mondja meg a frankót, vagyis mi ezzel a gond, miért vagyok ezzel egyedül, legalább ne keressem a megoldásokat. Azok akik ezt tudják. Leszarom a sajnálatot az nem korrekt.Legyen új egy adott laptop a mondott teljesítményével, csak ne hazudjon a gyártó az élettartamát illetően. Na most ha ilyen könnyen kipurcannak egyes laposok ilyen kevés használat után, mondhatjuk biztos sosincs, csak a szerencse akkor is ha jó gazdák voltunk, az elég szar ügy.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo x240 üzleti notebook, i5 / 8GB / SSD / 3G gyári magyar bill, JÓ AKKU!!!, töltő, táska OLCSÓN!
- HP ENVY 15 fémházas notebook - i7 4700MQ / 8GB RAM / 240GB SSD / GT 840M 2GB - vil.bill.
- Macbook Air M1 8GB/256GB Asztroszürke + ajándék iStyle USB HUB
- Lenovo Y520, 8Gb ram, 1TB HDD, gyári töltő
- ESHARK GURUWA 15,6" gamer merevített hátizsák powerbank csatlakozás, új
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest