- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
-
maximilian4
addikt
Bluesummers-től kéne megkérdezni mi a helyzet. Ezek lengyel hyperbook-ok átnevezve, és Ő pont közel áll a tűzhöz, talán még tapasztalata is van neki, velünk ellentétben. Számomra nem tűnnek azért annyira vészesnek ezek a gépek.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Darth_Revan
veterán
válasz maximilian4 #21153 üzenetére
Árukhoz képest azért annyira nem dobtam hátast. ha G-Sync képes lenne a panel, akkor lenne igazán nagy előnyük.
-
x_o_n
veterán
-
NTonee
veterán
A világító Raven felirat annyira jól néz ki, hogy már csak ezért is venni akarok egyet. Fene, hogy Malajziából kicsit drága lenne rendelni. Itt a webshop oldaluk.
-
őstag
Ez Clevo, semmi több. Nincs átnevezve, hanem elnevezve mint MySN, XMG, ChilliGreen, Schenker, stb. Mellettem vannak a Hyperbookosok, alig pár km tőlem (Varsó). Szerviz korrekt, gari időn belül javítanak gyorsan.
Régebben XNOTE, most HYPERBOOK. Lehet fordítanom kellene nekik weboldalt, azt minden eladás után 1%-ot kérni =][ Szerkesztve ]
Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Ubul86
őstag
Sziasztok.
Van egy Acer VX5-m, amire itt kaptam tippeket, hogy vegyem meg. SSD nélkül vettem, gondoltam itt az idő egy M.2-es ssd-re
A gép laptopszalontól van, viszont amit kinéztem ,hardveraprós ssd: Sandisk Z400s 256 Gbyte m2 2280 SSD
Egyrészt, hogy ez jó lehet -e bele, másrészt, szerintetek, ha én most elviszem a laptopszalonba, beleteszik úgy, hogy nem tőlük lett vásárolva, + a garanciát nem fogom elveszíteni? Mert arra lettem figyelmeztetve, hogy ha én teszem bele, és észre veszik, akkor garanciavesztés lesz pedig egy ssd-t még én is bele tudnék szerelni, nem arról van szó. -
-
-
Ubul86
őstag
Esetleg annyi segítséget kaphatok, hogy a 2280-as M.2-es SSD jó -e a VX5-be (Sandisk Z400s 256 Gbyte m2 2280 SSD) ? Erre nem tudom, hogy érdemes keresni google-ben
-
Ubul86
őstag
válasz maximilian4 #21163 üzenetére
az oké, hanem hogy 2280 való -e bele m.2-ből. Sima ssd-m van nekem is, de 120as , 1 terrás vinyót nem akarom azzal kicserélni, nem hiszem hogy megéri akkor már inkább egy m.2-es 250-es, meg mellette az egy terrás vinyó.
Csak a fent bemásoltat akarom megvenni, kaptam ajánlatot hogy mennyiért.meg azt hittem egy fajta m.2-es van
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Erről a gépről keresek pár napja egy teardown képet a hűtése miatt,de nem találok. Tud valaki esetleg valamit?
-
nagyúr
válasz Medocsabi #21166 üzenetére
Hát... Az ánusz vivobúkjai sohasem a kiemelkedő hűtésükről és az acélos minőségükről voltak híresek!
Már a notebookcheck is qrvul, hogy nem raknak fel szétszedett képeket. Gondolom egy pár gyártót kompromitált a fos gépükről készült fotók és jogilag befenyítették őket, hogy nem kellene lehúzni a terméküket...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Dhampir #21168 üzenetére
Hát nem tudom...
Az iFixit-nek nem okoz gondot szétszedni bármit is. Akár hidegvágóval...
Legyen szó negyed milliós szifónikszről, vagy egymillás MacBook-ról...szerk:
Meg régebben szétkapták az MSI-ket is, írták is a cikkükben, hogy "ezt ne otthon, mert ilyenkor ugrik a garancia!"
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Medocsabi
addikt
válasz KillHates #21167 üzenetére
Igen eddig noticsekken elég jó, releváns infó volt fent a gépekről. A dupla hűtőnyílás miatt érdekelt, amúgy csak kíváncsiságból nézelődök, az én kis 7559esemmel maradéktalanul elégedett vagyok (talán egy ssd elférne benne,de igazából csak az tart vissza hogy akkor már újrahúznám a wint is,és a rossebnek van hozzá kedve )
(#21171) gabriel26 :néztem,szerintem nem az.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Ubul86
őstag
válasz maximilian4 #21163 üzenetére
azt az infót kaptam pluszba, hogy valami plusz csavar kell az m.2. ssd rögzítésére...ez nálad a gépben megtalálható volt?
-
Ubul86
őstag
válasz maximilian4 #21176 üzenetére
áh, értem milyen való bele alapból? mert akkor kérek a munkahelyemen lévő üzemeltetéstől
-
Darth_Revan
veterán
LatencyMon-an néztem a gépet és hálózati driver elég magas latency-t okozott, de frisebb driverrel sikerült ezt orvosolni.
Viszont amit nem sikerül javítani az az acpi.sys által okozott picit magas latency. Nincs olyan magas, mint az amit az elavult lan driver okozott, de a program panaszkodik erre is.
High performance az energia beállítás, ATK driverből is a legfrisebb van fent (00056) és 300-302-306 BIOS-ok is lettek próbálva, de ugyanez. Sőt 302-nél még más Windows Kernel szintű driver is elkezdett rosszalkodni.Van valakinek tapasztala ezen a téren vagy ilyen ez az ASUS gép és nincs mit tenni ?
-
Ubul86
őstag
válasz maximilian4 #21178 üzenetére
köszi
-
whited
addikt
Sziasztok
Refurb alienware gepek mennyire vallalhatoak?
Egyik topikban lattam ajanlaskent
Cirka 1.1k $ volt egy akcioban es ha eun belul meg tudom csipni akkor a jotallas is ervenyesitheto, jol tudom ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Medocsabi
addikt
Szerintetek mennyire érdemes erre beruházni? Itthon vagy egy ősrégi q9400+ hd7770 kombó, ahelyett nézelődök, csak asztalra. a Hirdető azt írja hogy kipróbálta másik kijelzővel,egy esetleges full alaplapcsere ennél a típusnál mennyibe kerülhet?
-
őstag
válasz Medocsabi #21184 üzenetére
ha full nem hordozod sztem meg éri
Max : benne van a pakliban de ha meg nézeti (esetleg Killhatessel ) és nincs ezenkivűl baja csinálhat egy jó üzletet ha még esetleg alkud is rajta kicsit .[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a Dell Inspiron 7577-nek is ugyanolyan leegyszerűsített, fapados a BIOS-a, mint a 7559-nek?
-
nagyúr
válasz Medocsabi #21191 üzenetére
Nem tudunk rájönni, pedig már többen agyalunk rajta:
először elszáll valamelyik periféria (Pl. ventivezérlés, vagy töltés, vagy USB) aztán bedadog a gép, és szép lassan megdöglik. Már három ilyen G750-es porosodik nálam...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Medocsabi
addikt
válasz KillHates #21192 üzenetére
Akkor nem is agyalok rajta
Viszont,kérlek mondjatok erről a gépről nagyon-nagyon rosszakat, jövő hónapban jön a negyedéves bónusz,és a 15,6 helyett kisebbet szeretnék,( a 7559 meg menne asztalra a mostani ezeréves pc helyére) és ha lehet teljesítményben sem adnám alább.-> ez az a becsípődésem,ami időről-időre előjön,ahogy meglátok egy 14 es alient vagy egy ilyen clevot az aprón[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Medocsabi #21193 üzenetére
Akkor a kontra:
Összeszerelési minőség
Billentyűzet nyomáspontja
Hitvány webkamera
Idővel megszoruló és kitörő zsanérok
Miacsöcsnekvan GTX970 egy 6-ik genes proci mellett????
Király a PCH hűtése!!Egyébként nem igazán lehet belekötni a teljesítményébe!
Ha nem fogod hurcolni, nyitogatni, meg külső billentyűzettel nyomod majd, akkor egy hűtőpadra rakva a világvége kétszer!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
őstag
válasz KillHates #21194 üzenetére
Hülye kérdés : Mért baj 6th a 970 el ? túl erős neki a proci ?
Másik mi a véleményed 6700, 6820 1070 el párosítva ? 7700 7820hk val mennyivel lenne jobb a 1070 ?
Bárki akinek van véleménye a különböző párosításokról ossza meg.[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest