- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
válasz boygabi_ #4752 üzenetére
Gratulálok!
A frissítés és a savasodás szerintem csak közvetett módon függ össze. Itt inkább arról van szó, hogy elkészültél az erőddel. Dicséretes, hogy nem adtad fel!(#4753) Polacheck: A gratuláció kijár! Az erős napsütés sokat kivesz!
(#4754) mate317: nem való mindenkinek a futás. Épp nem rég köszönt el egy fiatal sportoló társunk innen, hogy nem fut többé a térde miatt.
Az itt fáj, ott fáj esete talán legtöbbször a túlterhelés, és a helytelen futótechnika következménye. Ettől még egy futó nem hagyja abba a futást, de ki kell pihenni a sérülést. Ha verseny után biceg vki, akkor az nem számít. Hisz versenyen mindent ki kell adni magunkból
Csak 20 hónapja futok, de már eljutottam oda, hogy nem fáj semmim futás után. Persze egy félmaratoni verseny után kemény izomlázam van 2 napig.
Én azért futok, mert jól esik futnom. Versenyeken meg azért indulok, mert erős bennem a versenyszellem. De mindig hozzáteszem, hogy (ultramaratoni) bicajos vagyok A lányaim is sportolnak kicsi koruk óta, és jó géneket örököltek hozzá
Motiválni: Te miért futsz?(#4755) gombi01: tomcica sokat segít mindnyájuknak! Tudatos felkészüléssel még lehet 40 évesen is javulni! Ki kell nézni versenyeket jó előre, és felkészülni rá! Szerintem egy komoly nyári alapozás után október-november az ideális kifutni egy remek egyéni eredményt!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest