-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz jimpo #100749 üzenetére
haat nem tudom
szerintem a derekfajasom azert huzodott el 3 hetig (es sajna most ujra elojott), mert a gerinctorna + pihi helyett jartam uszni es bicozni is.
es meg igy is elso lassu kocogas utan combhajlitoban eros izomlaz, elso kondi utan eros vall/mellkas/bicepsz izomlaz, pedig extra konnyitett munka volt.
nem gondoltam volna, hogy vacak 3 het, mikozben kardiozok / erositek (bico-uszi) igy legyengiti az embert
-
tisn
addikt
válasz jimpo #100752 üzenetére
koszi
igen, kb. 50-70%-al kezdtem ujra
az alatt tul konnyu.Simán lehet hogy egy adott gyakorlat teszi be a kaput és nem önmagában az hogy kondizol,
igen, emiatt sok gyakorlatot ki is zartam, illetve azokat is, amiket az utolso par honapban vezettem be.amugy most nem veszes, inkabb csak jelzi hogy van
ulomunka, szerinted mi nyirta ki az elmult 30 (inkabb 40) evben?
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #100781 üzenetére
30-ik lennek 5km-en 22 indulobol
lehet a vegen a battlebus is kiutnena latom 1 ora a szintido, akkor nem.
kar hogy vegig aszfalt
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #100782 üzenetére
ilyen linzert zabaltam tegnap
a bico tetszik -
tisn
addikt
válasz nanofocus #100786 üzenetére
talpad meg nem adoptalodott a futkarozashoz, azert vannak ezek az ujmozgasok, gorcsolesek ha a cipo merete jo.
a labujjkapaszkodas lehet olyasmibol is, hogy nem tart elegge a cipo es csuszkal benne a labad.
de itt mindenki mas okosabb mint en, szoval rajuk hallgass inkabb
-
tisn
addikt
válasz stefyY #100785 üzenetére
Anyum cukrászdából ment nyugdíjba, ettem mindkettőből annyit, hogy...mondjuk meg nem untam egyiket sem.
anyukam gyogyszertarban dolgozott, gyerekkent ostyat zabaltunk. asszem cserltem volna veled (marmint azt a papirszeru valamit amit porban kapott gyogyszerekhez adtak) -
tisn
addikt
válasz jimpo #100793 üzenetére
ha normal clifi 9, nem ee-s (asszem hokanal az a szeles) es szeles labfeje van, akkor lehet. nekem is szuk picit, de ilyen 5-10km-re boven jo azert. (tobbet ugysem futok)
(jimpo: asszony mai napig ilyen pulzussal fut mindig mar 5. eve. meg el. eletbiztositasa van, nem aggodom )
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #100877 üzenetére
hat nem tudom, inkabb kuldok n*****e meghivot, az ingye van
(es nagy grat !!!!)
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #100881 üzenetére
en aszittem a kupas srac o. hat akkor tomnak lesz meg munkaja vele, van meg mit javulni
(mondja a minden versenyen az utolso 20%-ban vegzo okostojas )
-
-
tisn
addikt
thx
az oran vagy a kabelen hajlott el?
kapott mindenki 90%-os alkoholos tisztitast.
nincs nagyitom, telefonnal nezegettem az aljazatot es a dugot is, hat kb. lofaszt latok meg nagyitva is
az oran az egyik erintkezo az furabb mint a tobbi, lehet az a problemas. de az is baj, hogy nem fogja szilardan az aljzat a dugokat, fos konstrukcio.
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #101218 üzenetére
te (is) egy allat vagy.
-
tisn
addikt
válasz tomcica #101282 üzenetére
ma combos edzes volt, ket edzessel, eccer a kondiban, masodszor a lanyom koltozott, zsakokkal, taskakkal. hogy a francba lehet egy 19 eves lanynak ket yarisra valo koltoznivaloja?!
ilyen koromban egy sporttaskaval mentem albibol albiba.
na szoval a derekam mar erzem, hogy szeretni fogja a napot es meg turotortam sincs
-
tisn
addikt
válasz Napfénysüti #101299 üzenetére
lehet valami virnyakot osszeszedtel
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #101301 üzenetére
De életem legjobb döntése volt, mikor tavaly év elején feladtam az elveimet, és CsatlósAti invitálásának eleget téve, csatlakoztam egy közös edzéshez (nyilván ott is ragadtam, ahogy illik). Azóta, és mióta rengeteget futok Peti barátommal, brutálisan megnőttek a heti adagjaim. Azóta szeretem igazán a futást És óriási motiváció mikor tudod, hogy a másik ott lesz a találkahelyen másnap reggel pl. 5:30-kor.
akkor lehet be kellene allnom a noi nordic walking csoportba. kb. azzal a sebesseggel "futok", es minden nap lenne friss suti (mind 55+-os nember )elgondolkodtam keresztedzeskent a jogan is.
-
tisn
addikt
válasz Napfénysüti #101307 üzenetére
akkor finoman csak a futassal, lazabban, ha nem birja/akarja a test.
milyen bajnoki indul oktoberben?!
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz Napfénysüti #101309 üzenetére
hajra. nalunk mar az is megy egy ideje
ott azert varhatoan nem rugnak szet -
tisn
addikt
asszem hulyulok. sikerult rendelnem osszesen 5db toltofejet a garminhoz. ha valakinek bedoglik a kabele nyugodtan szoljon, postazok szivesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AliExpress tapasztalatok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Társasjáték topic
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália