Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz Peterhappy #68318 üzenetére

    Elképzelhetőnek tartom, hogy bizonyos modellek esetében a női változatt szűkebb elöl (akár vertikálisan, kvázi laposabb). De erre nem találtam hihető forrásból származó anyagot. Lehet urban legend is. Bár logikus lenne más kaptafát használni, mégha a méret (hossz) azonos is, elvileg keskenyebb-laposabb a női lábfej.
    Nekem jött a múltkori zalandos akcióból női 44,5-es Nimbus. Hosszra jó, a lábfej szélessége kicsit necces, a kislábujjaimat b.sztatja egy idő után a felsőrész, de kb. 60-70 percig ez komolyabb gondot nem okoz. Egy fél számmal nagyobb azért nem lett volna rossz. Elképzelhető egyébként, hogy a férfi 44,5-es is ilyen szűk lenne, nem volt még alkalmam próbálni ilyet.
    A dropja viszont ugye ennek egyértelműen eltér a férfi változattól, 10 mm helyett 13, ami érezhető is menet közben. Nagyon fura, mintha magassarkúban járnék. Valamennyire el is tolja hátrafelé a talajfogást. Nem mondanám ezt rossznak, kicsit fura persze az első pár percben, de hamar ráállok. Talán jót is tesz a változatosság, máshogy terhel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák