Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    Ma volt némi szabadidőm (szigorúan csak jóga és futás után, bár utóbbi ma nagyon lazára vettem, mégiscsak ez volt az 5. futónap a héten), beirkáltam a Garmin rendszerébe a régi futópados futásaimat, meg korrigáltam azokat, amiket a Garmin kicsit félremért.

    2015 júniusa óta vannak értékelhető futásaim (bár az első néhány hónap nyilván legfeljebb szánalmasként értékelhető), 2015 május eleje óta edzek dedikáltan, előtte otthon bohóckodtam súlyokkal, xbox-os fitness-programmal, és nagy sétákkal. Akkor jött el az a pont az életemben, hogy az 'edzés' ellenére sikerült elérnem a 84 kg-os testsúlyt, ami akkor már hónapok óta tendenciózusan, és jól követhetően emelkedett, szóval muszáj volt már valamit kezdenem magammal.

    Azóta megtettem közel 1800 km-t, olyan 200 óra alatt, persze igazán csak ez év májusától feküdtem neki a futásnak, akkor került át oda a prioritás. Idén eddig 1420 km-nél járok, ehhez még egy 100-as kb hozzájön év végéig, decemberben eddig 103-nál vagyok, de még csak 11-e van. Egyelőre alapozok tovább, bőven van még mit, de alig várom már a tavaszt, amikor neki lehet kezdeni tényleg futni.

    Tegnap és ma amúgy igazi tavaszias idő volt (sütött a nap, hőmérséklet 8 fok körül), vétek lett volna bármelyiket kihagyni.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák