Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #97520896

    törölt tag

    válasz HagaNRG #3530 üzenetére

    Makita PLM4628N-ről azért olvasni érdekes hozzászólásokat, érdemes lehet figyelembe venni. A vélemények között a 2. oldalon többen az összeszerelés és az anyaghasználat minőségére panaszkodnak, meg több Makita fűnyírónál olvastam, hogy letört 1-2 használat után az oldalkidobó. Nem azt mondom, hogy rossz gép, lehet csak a kollégáknak volt túl magas igénye egy 110 ezres géppel kapcsolatban... Csak mivel te magad mondtad, hogy a legjobbat szeretnéd ár-érték arányban és maximalistának tűnsz, gondoltam azért érdemes elolvasni.

    Egyébként nekem sincs gondom a Makita cuccokkal, ha ár-érték arányban tényleg jók. De nem értem ezt a hype-ot körülöttük... Talán ez a zöldes-kék szín jön be sokaknak. :D

    Csak mondjuk, hogy miért nem jön szóba senkinél egy MTD SMART 46 SPB vagy SPBS, vagy a Makita PLM4628N árában MTD SMART 53 SPBS. A 129 ezres Husqvarnáról meg nem is beszélve, hogy 100x előbb venném, mint egy Makitát. De akár a McCulloch gépek közül is jók vannak, ami minőségre, stb-re szinte ugyanaz, mint a Husi. De ezzel szemben meg kiadna 130-140 ezret a Makita gépekért a többség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák