Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz den89 #3529 üzenetére

    Na, micsoda meglepetések.

    pedig már itt szemezek az Agroker weblappal, most akartam hívni őket, hogy akkor küldjenek egyet. Mondjuk csodák úgysincsenek, elsőre rosszul esik, hogy tényleg ilyen kicsi a Husqvarna hátsó kereke, meg, hogy ennyire nehéz, de végülis akkor ennyi.
    Az a plusz tíz kg nem semmi, cserébe persze nagyobb területet fog át és erősebb a motorja.

    A motorbeli eltérések a Husqvarna és a Makita között már inkább mérvadóak, mert 500e a Makita és 650e a Husqvarna motorja. Ez azért nem kis differencia lehet. Másrészt meg végülis ha könnyebb a Makita és nagyobbak is a kerekei, ki tudja, még előnyös is lehet a végén. Mondjuk én simán levágtam a területem a 46-os Briggs 450e motoros Alko-val is múlt héten. És már az is egy jó nagy batár gép volt. (de azon legalább van elöl fogantyú, ha emelni kell). A Husqvarnán semmi fogó felület nincs, úgy látom. Tudom, tudom, ne emelgessük, de elég az, ha akár csak egy árkon kell átrakni a gépet.

    Na, megint ott vagyunk, hogy el lehet ezen variálni a végtelenségig. (mekkora a Makita PLM4628N kereke végülis, tudja valaki biztosra?)
    116 ezer az Axiálban a Makita, félre is van nekem téve egy, ha minden kötél szakad, fogom a francba és beülök a kocsiba, elmegyek, elhozom, le lesz zárva a dolog. (annyi, hogy megörgzött motor rajongóként az életben nem fogok tudni megbocsájtani magamnak, amiért elpártoltam az utolsó pillanatban a Husqvarnától)

Új hozzászólás Aktív témák