- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz Dißnäëß #93100 üzenetére
Tanchjim Tanya DSP, vagy Moondrop CHU2 DSP, azok eleve usb C csatlakozós olcsó de dícsért izék. Az EU-ban kapható Apple donglék hangerőben és teljesítményben is korlátozottak. Van otthon VE Abigail Pro donglém, az sokkal robosztusabb, mint az Apple (én a könnyebb, vékonyabb formátumot szeretem, de 4.4 pentaconn csatlakozós nincs sok a piacon. Most a VE Odo az újabb cuccuk, 5$. Ellenben utazócsomagban jobb egy eleve pici cucc. Tanya-m van, azt tudom dícsérni.
Aztán utazósnak drótoson túl a Samsung Buds 3 (nem pro) nekem nagyon bevált.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz GalaxyS9 #93103 üzenetére
Látom, több márkának is van beépített DSP-je, legalábbis marketing anyag szerint és mondjuk egy 10-sávos param EQ-ja. Ez valami Play Store-os app, amit leszedek és rendszer szintű EQ-t kínál kvázi ? Magyarul onnantól minden korrigálva szólal meg.
Vagy csak valami proprietary lejátszó szoftverük van, amiből kijönni nem tudok ? Ergo, olyan, amilyen, ha tetszik, szerencsém van, ha nem, nincs..Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
GalaxyS9
tag
válasz Dißnäëß #93105 üzenetére
Androidos rendszereken beállítható az applikációjában az USB 1.0/2.0, EQ, a master hangerő (ezt el is menti, pl. arra jó, hogy ha rákötsz egy 16 ohmos kis IEM-et, és véletlen maxra húzod a hangerőn, ne csessze szét elsősorban a füledet, a drivert később fogja), illetve a bass roll-of/cut.
hírszerkesztő
-
-
SirRasor
addikt
válasz Mortel #93076 üzenetére
Mivel bőven erős basszus van az FH11-ben, nyugodt szívvel ajánlom, hogy egy füledhez való párnával próbáld ki.
Nem csak FiiO-ra érvényesen: csak akkor nincs basszus és szól szokol rádió szintjén egy márkásabb füles, ha nincs rendes szigetelés. Kivéve sennheiser momentum, ami a maga 30k-s árcédulájával a kukába való De ott meg jóformán csak basszus van, tehát arra ez nem érvényes.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Anno innen kaptam tippet egy Vsonic VSD2 fülhallgatóhoz,ami nagyon bevált,viszont a kábel bevonata elkezdett szétmenni,Vsonic már nem kapható,amennyire utánanéztem,ezért szeretnék egy újabb ajánlást,mire cseréljem le.árban 25ezerig mennék fel vagy max 30ig,minőségben legalább ilyen jó legyen.
Kösztönöm!Mr.Brightside
-
phain
tag
Sziasztok !
Tudna valaki kérlek segíteni ? Hardstyle-hoz keresek fülhallgatót. IEM-eket nézegettem, mert még sosem próbáltam, de igazából bármi jöhet. Olyan 20-25K t szánok rá.
Nagyon elvagyok vesze a témában, konkrétan semmi közöm hozzá, szóval nagyon megköszönném ha valaki ajánlana pár terméket vagy esetleg elmondaná, hogy mit nézzek egy adott fülesnél. -
angyalpc2
aktív tag
Hú srácok..
van egy régi 2011-12? -es sony fülhallgatóm amit a Sony Xperia S mobilhoz adtak(mondom régi)
Talán MH650
Mostanra kezdi megadni magát a vezeték, nem rossz csak viseltes kezd lenni. nyomógombnál a vezeték megfeleslett..olvadék tartja össze. A gumi is még az eredeti. Mondhatjuk hogy minőség.. hangra is jó. Nem mondom hogy nagy fejhallgató szint, de jó.
Vettem helyette ma egy MDR-EX15LP-t
bedug..bal oldal nem szól
rámérek 80 ohm, másik 18 ohm azanyám
oké mozgatom a jobb bal oldalt.. szól csak halkan...aztán nagynehezen megjön a hang a bal oldalon is...WTF ennyire letapadt a tekercs vagy a membrán?De így is mesze elmarad a mély. Hang telítettség hát nem szokol rádió, de a jó se ilyen.
Hát ennyit számít a nyúlványedit vissza dugom megint semmi hang bal oldalt, azt a minőséget
Kész meg is szakadt... végtelen ellenállás[ Szerkesztve ]
-
angyalpc2
aktív tag
Mi az ami kb az MH650 szintjén szól?
https://www.ebay.com/itm/387261928380
vagy még jobb is ...
dallamosabb rock metál Mint az RHCP Metallica, Audioaslave -
laleeee
őstag
Xm5 is ment vissza, az Alpha sajnos veri mindenben
-
Wialex666
csendes tag
válasz laleeee #93117 üzenetére
Köszi az infót!
Durva, hogy az Alpha milyen sok cuccot aláz le, függetlenül az áraktól.
Én is nagyon meg vagyok elégedve a saját példányommal, de úgy érzem szükségem lenne egy kicsit "bugisabb" Dongle-re az Onix mellé és nem helyette.
Ismersz olyan Dongle-t, ami megfelel ennek a követelménynek? (Max. az Onix árában, vagy alatta.)
Komprumisszumos megoldást keresek, mert tisztában vagyok vele, hogy az XI1-nél tuti rosszabb lesz pár fronton a választott cucc, pl. technikai oldalról, de a cél a bulis, basszusban gazad hangzás. (Az UA4 talán ilyen lehet?)
-
Wialex666
csendes tag
válasz laleeee #93122 üzenetére
Nagyon köszi az ajánlásokat!
Az RU7 jó lenne szerintem, de nagyon a keretemen felül van, szóval maradok házon belül és rámegyek az UA4-re. A fennmaradó összeget pedig inkább IEM-re költöm.
(Pl. Ami mozgatja a fantáziámat mostanában, az az AFUL Explorer és a friss Delci AE.)
Nem tudom, hogy van-e már valakinek itt a kettő közül, tippre azt írnám, hogy sajnos nincs.
-
Megaptera
csendes tag
válasz Wialex666 #93123 üzenetére
Szia!
Explorer(Penon-Liqueur)+Cayin N3Ultra kombóval szórakoztatom magam
Nagyon szeretem a hangját,szegény ER3XR most pihen a fiókban.
Könnyű,kényelmes,órákig a fülemben van,de nem zavar egyáltalán és nem is mozog,mint pl a Fiio FH3,bár lehet az a gyári vontatókö....kábel miatt van
Annyiért szerintem jó vétel. -
Wialex666
csendes tag
válasz Megaptera #93125 üzenetére
Szia!
Nagyon köszi a jelentkezést!
Le tudnád nekem egy kicsit jobban írni az Explorer hangját, persze nem kérem hosszan, csak pár szóval is elég...
1. Olyanokra gondolok itt, hogy basszusban mennyire jó önmagában és mondjuk a többi IEM-edhez képest?
2. Sokan azt írják és mondják, hogy relaxos és hosszan hallgatható a hangja, de páran emellett "unalmasnak" írják le. Te ezt hogyan hallod?
[ Szerkesztve ]
-
Megaptera
csendes tag
válasz Wialex666 #93126 üzenetére
Mással nem hallgattam még,csak ezzel a lejátszóval,amivel meg egész jó párost alkotnak,azt nem tudom/próbáltam,hogy más forrásról milyen,bár volt kölcsönben és ott is elnyerte a kolléga tetszését.
Abszolút nincs hiányérzetem,főleg,ha azt nézem,hogy ezért a pénzért mit kaptam.
Nem vagyok egy "basshead",szóval nekem bőven elég,amit tud.Az biztos,hogy kellemesebb,melegebb,mint mondjuk az Ety,bár annak is szeretem a basszusát,de itt valahogy ezzel a térérzettel nagyon szórakoztató,abszolút nem unalmas
Sőt.Egy új élményt jelentek a darkpsy/techno kedvenceim például.
Elég sok death/black metal és pszichedelikus-rock lemezt is hallgatok akár tiszta vokállal és tetszik.Vagy akár a dobok testessége,a cinek hangja.
Persze van,amit szerintem nincs az a lánc/Amber Pearl,ami megmentene De arról meg nem a hallgatói oldal tehet.
Annyi,hogy egy kolléga jelezte,hogy volt,amikor neki a magas sok volt néhány dal esetén,de egyébként egy sajátos,fun hangzása van.Megmutatnám,de október/november előtt nem járok a főváros környékén,akkor elvinném,koncert előtt ki lehet próbálni,de annyit én nem várnék
Nagyon jó kis füles,főleg ennyiért. -
Wialex666
csendes tag
válasz Megaptera #93128 üzenetére
Köszi szépen, nekem ennyi bőven elég, amit írtál, ez alapján már okosabb vagyok, jobban tudok tervezni és döntést hozni.
Az egyedüli, amit kicsit furcsállok, hogy a kollága jelezte, hogy szerinte sok a magas, pedig az FR szerint ez egy fullra biztos füles azoknak, akik érzékenyek a magas/treble hangokra. Na mind1, engem egyébként nem nagyon zavarnak az ilyen darabok sem, de köszi még egyszer a részletes leírást.
[ Szerkesztve ]
-
Gomez
aktív tag
Szervusztok!
Sajnos kontakthibás lett a Venture Electronics Monk V2S fülhallgatóm. Mivel egyébként nagyot bejött a hangzása (rock és metál hallgatására), ezért újra ilyet tervezek rendelni. Annyi kérdésem volna még rendelés előtt, hogy továbbra is ez-e a best buy ezen az áron (~12 ezer Ft), vagy most valami más, nem agyba dugós fülhallgatót ajánlanátok inkább (esetleg itthoni, garis eladótól)?
Előre is köszönöm, ha válaszoltok.''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Nincs veletlen valakinek fullhalgato toka barmilyen egyszeru
Budapesti vagyok[ Szerkesztve ]
-
gaben22
senior tag
válasz Albert.Tamas #93132 üzenetére
Ha nem sürgősen kell, akkor Aliexpress-ről rendelj, ha sürgősen, akkor szerintem ugyanezt megkapod itthon is csak drágábban. Én innen vettem DAP-nak meg fülhallgatóknak különböző méretekben. Bár akkor volt nekik 15 napos szállítás trackinggel, most csak sokért van, keress másik eladót.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
-NoVa-
addikt
Járt felém Bodor, hallgattunk sokmindent. Ő az Effect Audio Ares S 8W kábel hatását az A&K T9iE + Cayin N8 ii között, én meg ezeket mindenfélével összevetve.
A T9iE csodálatos. Kinézetre is, de főleg hangra. Kicsit kevesebb a Xelento 2 -höz képest a sub basszus, több hangsúlyt engedve az énekhangoknak, transzparensebb... Azaz pont úgy szól, mint a G7 :)
A Cayin N8 ii csöves módban gyönyörűen hozta az analóg, határtalanul átható hangját, de az A&K PA10 -el megtoldott Cayin RU7 -el felcserélve sem maradt bennünk hiányérzet. A PA10 tágasabb, az N8 melegebb, áthatóbb volt összességében, apró tálalásbeli eltérések voltak, nem hatalmas minőségbeli lépcsők.
-
Bodor
veterán
válasz -NoVa- #93134 üzenetére
Ezúton is köszönöm a lehetőséget a "sokminden" kipróbálására, párosításokra.
Engem nagyon meggyőzött az Effect Audio Ares S 8W kábel, valószínű, hogy meg is fogom hamarosan rendelni. Mivel nekem is az a tapasztalatom, hogy az Ares kábellel pont úgy szól a T9iE, mint a G7 ( azért vannak különbségek, ami miatt azért elfogadnám azt is), nem lépek fülesben feljebb, bőven elég és költséghatékony előrelépés lesz számomra a kábel csere. Cayin N8ii csöves módban szerintem csodákat tud kihozni minden fülesből.
A&K PA10 nagyon tudja a dolgát, megdöbbentő volt, hogy mennyit tud hozzáadni egy DAP-hoz, jelen esetben az AK SR-35-höz. Csak ajánlani tudom ezt az összeállítást.
G7 egy nagyon jó füles, nagyon tetszett a koherens hangzása, ha nem lenne a T9iE (aminek azért óriási előnye a kis méret és súly, a kényelem) , akkor biztosan rá esne a választásom ebben az árkategóriában, kár hogy most nem lehet kapni. Azért szívesen benne lennék egy G7, G10 összehasonlításban .
EJ07-től talán túlzóak voltak az elvárásaim, főleg a Sonion Electrostatic Driver miatt, engem ott, akkor nem győzött meg, talán kevés idő volt az áthatóbb tesztelésre.
[ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
Még egy Cayin patch kábelt kipróbálok a láncban a DAP - PA10 közé jövő hónapban, már úton van.
Addig az ideiglenesen összetákolt 4 eres ezüstöm teszi a dolgát. Ha véletlenül jobban teljesítene, akkor rendesen kiöntöm ragaccsal, és összecsavarozom, de azért jobban szeretem, ha rutinosabban készült nagyszériás kábel teszi a dolgát, aminél mást lehet szidni, ha netán mégis kontakthibás lesz.
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánalni nekem valami jó fajta MMCX mikrofonos kábelt with 3.5 mm plug? -
-NoVa-
addikt
válasz Albert.Tamas #93137 üzenetére
A kép ne tévesszen meg, a Muzikernél valami félrement, ezt a mikrofonos fajtát adják
Kisebb költségvetésben ez van még, teszi a dolgát. Nem pocsék, semmi kiemelkedő, nem drága.
-
hoodoo86
tag
válasz Albert.Tamas #93139 üzenetére
-
-NoVa-
addikt
válasz Albert.Tamas #93141 üzenetére
Annak nem standard MMCX foglalata van, mélyített cucc, szóval ha nem akarsz reszelni, maradj a gyárinál.
-
janesz27
csendes tag
Sziasztok!
Egy Ikko oh10 füleshez keresek 2 pin-4.4 kábelt.
Sajnos a gyári kábele egy katasztrófa
Van valami ajánlott típus? -
-
btraven
őstag
Earbud-ok aliról.
Vido Wired $4.98
DIY KGIS $5.25
NiceHCK Traceless $5.56
FAAEAL Earphones Iris 2.0 $8.37
FENGRU DIY EMX500 $11.37
Venture Electronics VE Monk Plus $11.60
YINCROW X6 $15.06
Qian 69 $22.61Ezekből mindegy melyiket veszem?
Esetleg magyar boltból hasonló? Hogy ne kelljen heteket várnom.
[ Szerkesztve ]
-
szaki58
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Régóta szemezek egy fülhallgatóval, és erről szeretnék véleményt kérni.
Oriolus Isabellae
Most jó árban kínálnak egy használtat a Head-fi.org-on, 245 €-ért.
Találkozott-e már valaki vele? Megérheti-e ezt az árat? (lehet, hogy 200-ért is el lehetne hozni!)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Videó stream letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest