Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tulku

    veterán

    True wireless üzemidőkről elnagyoltan...

    Tehát az ismert nagy gyártók közül a Varta termékeit használja több cég is erre a célra.

    Itt a 1254, 1454 és 1654 típusokról van szó, nyilván léteznek már gyárilag érintkezővel szerelt típusai is, hiszen 2016 óta nagyon elterjedtek a különböző wireless egységek telepeiként.

    Itt pedig meg is kell állnunk a kapacitásnál, jól látható ugyanis, hogy 60, 85 és 120 mAh-s egységek, ehhez pedig rendre hozzá kell vennünk, hogy az egyik oldal adja át a másiknak a kapott jelet, de legalább is folyamatosan szinkronizál, ezért jobban fogyaszt.

    Átlagosan 2-4 mW teljesítményt adnak le, nyilván többet vesznek fel, emiatt még az 5 óra is szinte szenzációnak számít, nyilván a BT szabvány reszelésével csökkenhet az erre irányuló teljesítmény felvétel, ám a dac-amp egységet ekkor is táplálnia kell valaminek, ezt jól megtapasztalhattam, akkor, amikor észrevettem, hogy már 5-6 armatúra mennyivel jobban fogyasztja az energiát, mint a kicsi DD micro driver.

    Amiért mondandóm papírra vetettem, az az, hogy pillanatnyilag (ezen az akku fejlesztési szinten) ne várjunk égbekiáltó üzemidőket, ne dőljünk be esetlegesen egy sung-sing nevenincs cég 10+ órás ígéreteinek...

    Ha kábelen van az akku az már más kérdés, ott számtalan verzió létezik, de minél nagyobb az akksi, annál nehezebb maga a kábel és előbb-utóbb a hordozhatóság látja kárát...én tapasztaltam egy concept Soundmagic egység tesztelésekor...

Új hozzászólás Aktív témák