Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pulutodurumo

    őstag

    Kis KZ ATE vélemény:
    Bővebb lére eresztett, első benyomások alapján készült írásom. Most pedig a többi tapasztalat kb. egy hónap használat után. Rögtön az elején jegyezném meg, tíz dollárért kapható nagyjából. Ehhez tessék viszonyítani.
    A hangja kellemes meglepetés. Szokatlanul jó a tere, és eléggé kiegyensúlyozott a hangképe. Kis illesztékkel viszont, tövig betolva jön a brummogás. Valószínűleg ilyenkor nem "szelel" az apró nyílás a vetőcső tövénél. Én közepessel használom.
    Ami nem stimmel: a mély hangok kissé lágyak. Nem bántó, de lehetnének feszesebbek. Viszont nincsenek túlzottan előtérbe helyezve. A magasak idővel megerősödtek, de még mindig kissé levegősek, pontatlanok. A mosott erős kifejezés lenne szerintem. A közepe viszont jól el van találva.
    Leginkább a rock különféle irányzatait hallgatom vele. Ezekkel a zenékkel szerintem jól teljesít. Még egy fontos részlet! Valószínűleg csak én vagyok tapasztalatlan, de a különböző tipek sokkal jobban befolyásolják a hangzást mint eddig bármelyik fülhallgatómnál. Sony hybrid tulajok előnyben :D
    Mindent összevetve (hang, külső, anyaghasználat) ismét megvenném.

    "Don't fret, boyo. I'll be gentle!"

Új hozzászólás Aktív témák